Manual pentru profilul SERVICII. Domeniul de pregatire de baza: COMERT.
Contine:
• Fise de documentare
• Fise de lucru
• Teste de evaluare sumativa
Fise de documentare
Nr. 1 - Termeni de specialitate
Nr. 2 - Proprietatile marfurilor si caracteristicile de calitate ale marfurilor
Nr. 3 - Clasificarea marfurilor
Nr. 4 - Mutatii in consumul de produse alimentare
Nr. 5 - Clasificarea sortimentului de marfuri alimentare
Nr. 6 - Proprietatile organoleptice ale marfurilor alimentare
Nr. 7 - Bolile si defectele painii
Nr. 8 - Defectele conservelor sterilizate de legume si fructe
Nr. 9 - Defectele ciocolatei
Nr. 10 - Defectele pestelui
Nr. 11 - Defectele vinului
Nr. 12 - Defectele untului
Nr. 13 - Valoarea nutritiva a produselor alimentare
Nr. 14 - Marca: definitie, semne folosite ca marci
Nr. 15 - Marcarea - etichetarea produselor
Nr. 16 - Marcarea ecologica a produselor
Nr. 17 - Caracteristicile serviciilor
Nr. 18 - Componentele calitatii serviciilor
Nr. 19 - Schema paianjen - calitatea serviciilor
Nr. 20 - Relatia produse-servicii
Nr. 21 - Importanta marfurilor nealimentare in consumul populatiei
Nr. 22 - Sortimentul marfurilor nealimentare
Nr. 23 - Proprietatile marfurilor
Nr. 24 - Articole de incaltaminte
Nr. 25 - Piesele componente ale incaltamintei
Nr. 26 - Verificarea conditiilor generale de calitate ale articolelor de incaltaminte
Nr. 27 - Obtinerea produselor ceramice
Nr. 28 - Eticheta energetica
Fise de lucru
Nr. 1 - Nr. 27
Teste de evaluare formativa