Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare

De (autor): Eisenstock Ildiko

0
(0 review-uri)
Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare - Eisenstock Ildiko

Camara bunicii 2: Marul. Cultivare si retete culinare

De (autor): Eisenstock Ildiko

0
(0 review-uri)

Fara sa exageram, putem afirma ca marul este fructul care insoteste istoria omenirii, el aparand in numeroase legende si opere de arta. In Europa marul creste aproape peste tot, fiind cultivat de secole,  fructul sau fiind un aliment cunoscut si indragit de toata lumea.

Acest fruct exista in mii de soiuri, este delicios si aspectuos in diverse mancaruri si are efecte terapeutice recunoscute si apreciate.

In aceasta carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile  acestor fructe atat de indragite. In introducere veti afla date despre istoricul marului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor si domeniile lor de utilizare.

Partea a doua cuprinde o colectie de retete culinare cu marul in prim-plan, incepand de la salate gustoase, supe, preparate din carne si peste si incheind cu prajituri savuroase cu mere. 

Citeste mai mult

-5%

PRP: 38.44 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

36.52Lei

36.52Lei

38.44 Lei

Primesti 36 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Fara sa exageram, putem afirma ca marul este fructul care insoteste istoria omenirii, el aparand in numeroase legende si opere de arta. In Europa marul creste aproape peste tot, fiind cultivat de secole,  fructul sau fiind un aliment cunoscut si indragit de toata lumea.

Acest fruct exista in mii de soiuri, este delicios si aspectuos in diverse mancaruri si are efecte terapeutice recunoscute si apreciate.

In aceasta carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile  acestor fructe atat de indragite. In introducere veti afla date despre istoricul marului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor si domeniile lor de utilizare.

Partea a doua cuprinde o colectie de retete culinare cu marul in prim-plan, incepand de la salate gustoase, supe, preparate din carne si peste si incheind cu prajituri savuroase cu mere. 

Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one