headerdesktop eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile eng29mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend English Books -20%-40%

siii

Transport la DOAR 4.99 lei!

Comanda acum!

Cele mai bune 120 de salate

De (autor): Valentina Iordan

0
(0 review-uri)
Cele mai bune 120 de salate - Valentina Iordan

Cele mai bune 120 de salate

De (autor): Valentina Iordan

0
(0 review-uri)

Aceasta carte face parte din colectia Gastronomica a editurii House of Guides.

Inca de la inceput, trebuie sa precizam ce intelegem prin salata/salate. In bucatarie, pe langa sensul strict botanic, termenul defineste un amestec simplu de legume sau poate cuprinde si carne, paste, fructe si peste, ce va fi servit cald sau rece (de cele mai multe ori), legat cu un sos mai fluid ori mai consistent si asezonat, dupa gust, cu diverse condimentesi plante aromatice.

Salatele sunt apreciate pentru combinatia de gusturi, culori si prospetime, toate obtinute dintr-un numar aproape nelimitat de posibile imbinari de ingrediente. Sunt micile minuni gastronomice pe care le poti pregati intr-un timp foarte scurt si care iti pun la treaba creativitatea, imaginatia si bunul gust.

Nu este de neglijat aici nici aspectul practic. O salata are de obicei un timp de preparare foarte mic, in comparatie cu alte feluri de mancare, asta inseamna ca o poti prepara imediat pentru tine, prieteni sau familie.

Astfel salatele sunt privite ca unele dintre cele mai creative, proaspete si variate feluri de mancare. Sunt la indemana tuturor, si, pana la urma, reprezinta cel mai bun exemplu de arta gastronomica.

Citeste mai mult

14.99Lei

14.99Lei

Primesti 14 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Aceasta carte face parte din colectia Gastronomica a editurii House of Guides.

Inca de la inceput, trebuie sa precizam ce intelegem prin salata/salate. In bucatarie, pe langa sensul strict botanic, termenul defineste un amestec simplu de legume sau poate cuprinde si carne, paste, fructe si peste, ce va fi servit cald sau rece (de cele mai multe ori), legat cu un sos mai fluid ori mai consistent si asezonat, dupa gust, cu diverse condimentesi plante aromatice.

Salatele sunt apreciate pentru combinatia de gusturi, culori si prospetime, toate obtinute dintr-un numar aproape nelimitat de posibile imbinari de ingrediente. Sunt micile minuni gastronomice pe care le poti pregati intr-un timp foarte scurt si care iti pun la treaba creativitatea, imaginatia si bunul gust.

Nu este de neglijat aici nici aspectul practic. O salata are de obicei un timp de preparare foarte mic, in comparatie cu alte feluri de mancare, asta inseamna ca o poti prepara imediat pentru tine, prieteni sau familie.

Astfel salatele sunt privite ca unele dintre cele mai creative, proaspete si variate feluri de mancare. Sunt la indemana tuturor, si, pana la urma, reprezinta cel mai bun exemplu de arta gastronomica.

Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one