Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Enciclopedia alimentelor

De (autor): Doina Lascu

0
(0 review-uri)
Enciclopedia alimentelor

Enciclopedia alimentelor

De (autor): Doina Lascu

0
(0 review-uri)
  Importanta alimentatiei in viata noastra a devenit, in sfarsit, unanim recunoscuta; mai mult chiar, toata lumea a ajuns sa accepte faptul ca alimentatia poate influenta puternic starea de sanatate. De aici ideea si necesitetea de a crea o enciclopedie a alimentelor. Rod al colaborarii dintre specialisti in agricultura, tehnologi in industria alimentara si medici dieteticieni,, Enciclopedia alimentelor este una dintre lucrarile cele mai complete si mai actuale de acest gen, care isi propune sa sistematizeze marea tema a alimentatiei intr-un singur volum, usor de consultat, examinand-o din diferite puncte de vedere: biochimie, dietologie, merceologie, practic.
     Lucrarea este completata de o serie de anexe in care gasiti informatii despre: modul de functionare a sistemului digestiv, digerarea si asimilarea alimentelor, postul terapeutic, alergii si intolerante alimentare, recomandari dietetice pentru diferite afectiuni, obezitate si supraponderalitate, exemple de diete hipocalorice.

Citeste mai mult

-10%

PRP: 39.90 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

35.91Lei

35.91Lei

39.90 Lei

Primesti 35 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

  Importanta alimentatiei in viata noastra a devenit, in sfarsit, unanim recunoscuta; mai mult chiar, toata lumea a ajuns sa accepte faptul ca alimentatia poate influenta puternic starea de sanatate. De aici ideea si necesitetea de a crea o enciclopedie a alimentelor. Rod al colaborarii dintre specialisti in agricultura, tehnologi in industria alimentara si medici dieteticieni,, Enciclopedia alimentelor este una dintre lucrarile cele mai complete si mai actuale de acest gen, care isi propune sa sistematizeze marea tema a alimentatiei intr-un singur volum, usor de consultat, examinand-o din diferite puncte de vedere: biochimie, dietologie, merceologie, practic.
     Lucrarea este completata de o serie de anexe in care gasiti informatii despre: modul de functionare a sistemului digestiv, digerarea si asimilarea alimentelor, postul terapeutic, alergii si intolerante alimentare, recomandari dietetice pentru diferite afectiuni, obezitate si supraponderalitate, exemple de diete hipocalorice.

Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one