Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Hrana buna vs. hrana rea

De (autor): Maggie Greenwood-Robinson

0
(0 review-uri)
Hrana buna vs. hrana rea - Maggie Greenwood-Robinson

Hrana buna vs. hrana rea

De (autor): Maggie Greenwood-Robinson

0
(0 review-uri)
Carbohidratii si grasimile sunt otrava nutritiei. Toate dietele va sfatuiesc sa le scoateti din meniu, dar unii carbohidrati si unele grasimi sunt esentiale pentru sanatatea fizica si mentala.
Hrama buna vs. hrana rea va dezvaluie diferentele dintre carbohidratii si grasimile sanatoase si nesanatoase dar si ce mancari ar trebui sa evitati si ce mancari sa alegeti.
In aceasta carte veti descoperi:

- Cele mai bune surse pentru carbohidratii buni
- Diferitele tipuri de grasimi si cum va afecteaza corpul
- De ce organismul functioneaza mai bine glucoza din carbohidrati decat cu cea din proteine
- Plusurile si minusurile inlocuitorilor de grasimi
- Cum o dieta bogata in fibre poate preveni imbolnavirea si va poate mentine greutatea
- Puterea vindecatoare a acizilor grasi omega 3
- Efectele carbohidratilor buni asupra mintii:reducerea anxietatii, imbunatatirea memoriei si multe altele
- 25 de carbohidrati - de la mar la iaurt
- Retete cu carbohidrati si grasimi bune...si multe altele.


Maggie Greenwood-Robinson este autoarea bestsellerului The Biggest Loser (New York Time), specialista in nutritie, avand un doctorat in consiliere nutritionala si fiind una dintre cele mai apreciate autoare in domeniul medicinei si sanatatii.
Citeste mai mult

28.90Lei

28.90Lei

Primesti 28 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Carbohidratii si grasimile sunt otrava nutritiei. Toate dietele va sfatuiesc sa le scoateti din meniu, dar unii carbohidrati si unele grasimi sunt esentiale pentru sanatatea fizica si mentala.
Hrama buna vs. hrana rea va dezvaluie diferentele dintre carbohidratii si grasimile sanatoase si nesanatoase dar si ce mancari ar trebui sa evitati si ce mancari sa alegeti.
In aceasta carte veti descoperi:

- Cele mai bune surse pentru carbohidratii buni
- Diferitele tipuri de grasimi si cum va afecteaza corpul
- De ce organismul functioneaza mai bine glucoza din carbohidrati decat cu cea din proteine
- Plusurile si minusurile inlocuitorilor de grasimi
- Cum o dieta bogata in fibre poate preveni imbolnavirea si va poate mentine greutatea
- Puterea vindecatoare a acizilor grasi omega 3
- Efectele carbohidratilor buni asupra mintii:reducerea anxietatii, imbunatatirea memoriei si multe altele
- 25 de carbohidrati - de la mar la iaurt
- Retete cu carbohidrati si grasimi bune...si multe altele.


Maggie Greenwood-Robinson este autoarea bestsellerului The Biggest Loser (New York Time), specialista in nutritie, avand un doctorat in consiliere nutritionala si fiind una dintre cele mai apreciate autoare in domeniul medicinei si sanatatii.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one