headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Igiena alimentatiei

De (autor): Denisa Mihele

0
(0 review-uri)
Igiena alimentatiei - Denisa Mihele

Igiena alimentatiei

De (autor): Denisa Mihele

0
(0 review-uri)
Aceasta lucrare se adreseaza tuturor persoanelor interesate in insusirea atat a notiunilor teoretice privind nutritia si alimentul, cat si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a unei alimentatii corecte. In prima parte a lucrarii sunt prezentate acele notiuni de baza privind asigurarea nevoilor energetice ale organismului, necesarul de trofine si rolul acestora in organism, iar in partea a doua, modul de alimentatie in vederea obtinerii unui regim alimentar echilibrat, precum si sugestii pentru alcatuirea unor regimuri alimentare in cadrul diverselor maladii. Partea a treia a lucrarii este dedicata prezentarii compozitiei diferitelor produse alimentare, specificand pentru fiecare grup de aliment si valoarea sa nutritiva. In continuare sunt trecute in revista metodele de conservare a alimentelor, adjuvantii alimentari si riscurile de imbolnavire ce pot aparea atunci cand nu sunt respectate regulile de igiena.
Citeste mai mult

54.60Lei

54.60Lei

Primesti 54 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Aceasta lucrare se adreseaza tuturor persoanelor interesate in insusirea atat a notiunilor teoretice privind nutritia si alimentul, cat si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a unei alimentatii corecte. In prima parte a lucrarii sunt prezentate acele notiuni de baza privind asigurarea nevoilor energetice ale organismului, necesarul de trofine si rolul acestora in organism, iar in partea a doua, modul de alimentatie in vederea obtinerii unui regim alimentar echilibrat, precum si sugestii pentru alcatuirea unor regimuri alimentare in cadrul diverselor maladii. Partea a treia a lucrarii este dedicata prezentarii compozitiei diferitelor produse alimentare, specificand pentru fiecare grup de aliment si valoarea sa nutritiva. In continuare sunt trecute in revista metodele de conservare a alimentelor, adjuvantii alimentari si riscurile de imbolnavire ce pot aparea atunci cand nu sunt respectate regulile de igiena.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one