Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Pachet Terapii

De (autor): Doru Cica

0
(0 review-uri)
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica
  • Pachet Terapii - Doru Cica

Pachet Terapii

De (autor): Doru Cica

0
(0 review-uri)
Pachetul Terapii contine toate cartile autorului Doru Cica:

Regenerarea organelor. Autotratamente holistice (224 pagini)
Atunci cand ne gandim la moarte, ne gandim la ceva definitiv, un mister pe cat de intunecat, pe atat de nepatruns, cel putin cu ratiunea umana. Si totusi, nimic in natura nu se naste pentru a muri, ci pentru a renaste. Ciclul vietii si al mortii se repeta la infinit in tot ceea ce ne inconjoara: apusul e urmat de rasarit, samanta inmormantata tarziu in toamna rasare verde primavara, pulsatiile emise la moartea unei stele expulzeaza materie care va forma viitoarele generatii de corpuri ceresti. Viata se afla in Om de la insufletirea materiei, iar moartea de la Cadere. Cel mai pretios, dar si cel mai greu blestem, se inlantuie inexorabil, insa acest lucru asigura mersul inainte. In fiecare moment noi murim si renastem cate un pic. Se pot, asadar, organele regenera? Da, in fiecare secunda mor si se nasc particele minuscule de ficat, pancreas, inima, piele, creier... Este acesta un miracolul? Este un firesc al Creatiei, care e in continua devenire, transfigurare si alchimizare. Miracolul este ca noile celule sa fie intotdeauna superioare celor care au murit, eliberate de furia, tristetea, ura, frica si boala celor de dinaintea lor. Suntem aceiasi si totusi mereu altii pe Drumul nostru catre Desavarsire, parca nici nedandu-ne seama cand anume lutul se transforma in Lumina.
 
Alchimistul din tine. Indreptar pentru eliminearea durerilor si suferintelor noastre cele de toate zilele (192 pagini)
In primul capitol va prezint, intr-o maniera simpla, nedogmatica si complet lipsita de frivolitati filosofice sau religioase, structura omului. In capitolul al doilea ne ocupam de mecanismele durerii, traumelor si imbolnavirii. Capitolul al treilea este dedicat analizei cauzelor durerilor si bolilor in functie de locul manifestarii, incepand de la varfurile picioarelor si pana in varful capului. In fine, ultimul capitol este dedicat tehnicilor de autotratament/tratament pe care le poate aplica ORICINE, fara cursuri, initieri, vraci, samani, preoti etc. Va doresc lectura placuta si mai ales sa lucrati cu sarguinta pentru propria vindecare si apoi, daca simtiti chemarea, pentru bunastarea altor oameni!
 
Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki (144 pagini)
Karuna Reiki reprezinta un sistem nou, mult mai aproape in timp de noi decat minunata (re)descoperire a doctorului Usui. Provine din America „flower power” – New Age, insa poarta amprenta multimilenara a spiritualitatii orientale, cu altoiul fericit al celei crestine. Karuna integreaza sistemul zen-buddhist al lui Sensei Usui in lumea crestina. Sunt folosite noua simboluri care reprezinta realmente numere de telefon, parole, contacte ale Entitatilor de Lumina numite Ingeri si Arhangheli. Karuna Reiki poate fi utilizat ca sistem de vindecare si crestere spirituala de sine statator sau integrat, impreuna cu sistemele Usui si Shamballa Reiki. Acest manual este structurat ca un handbook, contine exclusiv cunostinte practice si va ofera elementele esentiale ale sistemului.
 
Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui (144 pagini)
Reiki Usui este piatra de temelie a zecilor de sisteme de lucru cu Energia Universala a Vietii, iar cartea de fata reprezinta numitorul comun al experientelor si scrierilor Maestrilor Reiki romani si straini, la care autorul a mai adaugat interpretari proprii, justificate prin experientele terapeutice personale. Originala prin compactarea cunostintelor, prin concizie si prin alegerea unor subiecte de interes maxim, aceasta carte-manual de practica si terapie este deosebit de utila celor care vor sa exercite nobila arta a vindecarii numita Reiki Usui, continand atat informatii teoretice, cat si protocoale sistematizate de terapie pentru cele mai des intalnite afectiuni, pentru relatii si situatii, dar si procedee Reiki neconventionale.
 
Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki (144 pagini)
Shamballa MDH (multidimensional healing) sau Shamballa Reiki este un sistem de vindecare fizica, psihica, sufleteasca si de elevare spirituala foarte bogat, sincretic, imbinand armonios un numar mare de Energii de Lucru, simboluri, tehnici si meditatii intr-un Protocol Terapeutic complex si unic. Numele provine din legenda existentei unui taram metafizic situat undeva in zona Tibetului in care „locuiesc” Maestrii Ascensionati, printre ei fiind si entitatea cunoscuta sub numele de Saint Germain. Cartea a fost scrisa din dorinta de a va pune la dispozitie un manual practic si utilizabil imediat, toate tehnicile prezentate putand fi invatate si practicate cu usurinta de catre oricine. Manualul va ofera informatii cu privire la energiile de lucru, simbolurile si „uneltele” folosite, tehnici de terapie specifice, dar si meditatii pentru cresterea puterii si elevarea spirituala.
 
Antrenamente spirituale. Ucenicul Vrajitor (272 pagini)
Aceasta carte s-a nascut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate in emisiunile TV pe care le-am realizat in ultimul an si prin intermediul carora am ajuns in casele si in inimile dumneavoastra. Stiu asta, pentru ca v-am simtit fiintele vibrand dincolo de micile ecrane, insetate de cunoastere si gata sa porneasca pe drumul autocunoasterii si elevarii. E timpul asadar sa trecem la treaba si sa incepem antrenamentele spirituale! Ucenicia este grea, dar este si cea mai frumoasa etapa a devenirii, a transformarii carbonului in diamant. Iar daca la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, in carte am scris TOT. Veti gasi asadar, in paginile ei raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care le-ati avut in tot acest timp. Va multumesc ca ati luat-o in palme, amprenta dumneavoastra energetica va ajunge la mine ca si hrana spirituala.
 
Fals tratat de magie. Psevdis Maghia (192 pagini)
Sintetizand invataturile primite si facand analize minutioase cu puterea de intelegere a mintii si de cuprindere a sufletului, autorul patrunde adanc pe taramul fascinant al spiritualitatii omenesti, al esentelor de dincole de aparente, al cunoasterii si autocunoasterii. Subiectele tratate, precum nasterea Universului, Creatia, conectarea omului cu Dumnezeu, metode de meditatie, tipuri de energii, accesarea acestora si tehnici de lucru, sisteme de elevare spirituala etc., sunt dintre cele mai serioase si profunde, surprinzand exprimarile unei fiinte preocupate de a descifra tainele Vietii, cu V mare, de a afla Adevaruri, cu A mare, de a urma Calea, cu C mare. Pe parcursul calatoriei, cititorii sunt invitati si pe scena de desfasurare a unor povesti adevarate si cazuri reale de terapii, pentru a face cunostinta cu personaje din ale caror experiente au de invatat, fiind cateodata surprinsi, altadata identificandu-se perfect cu acestea.
 
Terapii cu lumina. Povesti PSI adevarate (144 pagini)
Cartea este compusa din noua povestiri si noua tablete, ce contin o cazuistica reprezentativa pe care autorul a avut-o pe parcursul a 12 ani de practica a artei terapiei cu Lumina. Totul, absolut totul este real, iar numarul de povesti are si o insemnatate numerologica. Povestile sunt istorisite intr-un stil voit oral si uneori sugubat, iar cititorul este direct absorbit in faptele prezentate, nu ca un simplu spectator, ci ca o dublura a actorilor principali. Este, conform descrierii facute de Maestrul Aurelian Curin: „[…] o carte despre intamplari si oameni cu diverse probleme ce au recurs la ajutorul unui terapeut mai aparte: domnul Doru Cica. Pentru o minte neobisnuita, poate fi o adevarata provocare in a intelege lumea complexa ce ne inconjoara, dar si natura subtila a mintii umane. Scrisa cu umor ardelenesc, cu o intuitie aparte, lucrarea prezinta modul in care se trateaza oamenii si diversele lor probleme cu o combinatie de Reiki nontraditional, Radiestezie si Inforenergetica.”

Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim (112 pagini)
Cartea reprezinta o radiografie a interrelationarilor umane de la inceputuri si pana in prezent, din perspectiva a cinci premise diferite: premisa ancestrala a speciei, premisa sexuala, premisa social-culturala si familiala, premisa karmica si premisa gay. Analizand diferite tipuri de relationari si efectele lor asupra celor doi parteneri si a vietii lor comune, cartea surprinde o imagine inedita a cuplului, oferind cheia intelegerii celor mai des intalnite probleme si dificultati cu care Adam si Eva se confrunta in drumul lor catre armonizarea reciproca. Asa cum ne-a obisnuit deja, autorul trateaza o tematica serioasa intr-un ton destins, care ne smulge zambete pe ici, ba chiar ne amuza copios pe colo, raspunzand insa unor intrebari care macina specia umana de cand lumea si pamantul.
Citeste mai mult

transport gratuit

351.00Lei

351.00Lei

Primesti 351 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Pachetul Terapii contine toate cartile autorului Doru Cica:

Regenerarea organelor. Autotratamente holistice (224 pagini)
Atunci cand ne gandim la moarte, ne gandim la ceva definitiv, un mister pe cat de intunecat, pe atat de nepatruns, cel putin cu ratiunea umana. Si totusi, nimic in natura nu se naste pentru a muri, ci pentru a renaste. Ciclul vietii si al mortii se repeta la infinit in tot ceea ce ne inconjoara: apusul e urmat de rasarit, samanta inmormantata tarziu in toamna rasare verde primavara, pulsatiile emise la moartea unei stele expulzeaza materie care va forma viitoarele generatii de corpuri ceresti. Viata se afla in Om de la insufletirea materiei, iar moartea de la Cadere. Cel mai pretios, dar si cel mai greu blestem, se inlantuie inexorabil, insa acest lucru asigura mersul inainte. In fiecare moment noi murim si renastem cate un pic. Se pot, asadar, organele regenera? Da, in fiecare secunda mor si se nasc particele minuscule de ficat, pancreas, inima, piele, creier... Este acesta un miracolul? Este un firesc al Creatiei, care e in continua devenire, transfigurare si alchimizare. Miracolul este ca noile celule sa fie intotdeauna superioare celor care au murit, eliberate de furia, tristetea, ura, frica si boala celor de dinaintea lor. Suntem aceiasi si totusi mereu altii pe Drumul nostru catre Desavarsire, parca nici nedandu-ne seama cand anume lutul se transforma in Lumina.
 
Alchimistul din tine. Indreptar pentru eliminearea durerilor si suferintelor noastre cele de toate zilele (192 pagini)
In primul capitol va prezint, intr-o maniera simpla, nedogmatica si complet lipsita de frivolitati filosofice sau religioase, structura omului. In capitolul al doilea ne ocupam de mecanismele durerii, traumelor si imbolnavirii. Capitolul al treilea este dedicat analizei cauzelor durerilor si bolilor in functie de locul manifestarii, incepand de la varfurile picioarelor si pana in varful capului. In fine, ultimul capitol este dedicat tehnicilor de autotratament/tratament pe care le poate aplica ORICINE, fara cursuri, initieri, vraci, samani, preoti etc. Va doresc lectura placuta si mai ales sa lucrati cu sarguinta pentru propria vindecare si apoi, daca simtiti chemarea, pentru bunastarea altor oameni!
 
Manual de depanare-reparare prin Karuna Reiki (144 pagini)
Karuna Reiki reprezinta un sistem nou, mult mai aproape in timp de noi decat minunata (re)descoperire a doctorului Usui. Provine din America „flower power” – New Age, insa poarta amprenta multimilenara a spiritualitatii orientale, cu altoiul fericit al celei crestine. Karuna integreaza sistemul zen-buddhist al lui Sensei Usui in lumea crestina. Sunt folosite noua simboluri care reprezinta realmente numere de telefon, parole, contacte ale Entitatilor de Lumina numite Ingeri si Arhangheli. Karuna Reiki poate fi utilizat ca sistem de vindecare si crestere spirituala de sine statator sau integrat, impreuna cu sistemele Usui si Shamballa Reiki. Acest manual este structurat ca un handbook, contine exclusiv cunostinte practice si va ofera elementele esentiale ale sistemului.
 
Manual de depanare-reparare prin Reiki Usui (144 pagini)
Reiki Usui este piatra de temelie a zecilor de sisteme de lucru cu Energia Universala a Vietii, iar cartea de fata reprezinta numitorul comun al experientelor si scrierilor Maestrilor Reiki romani si straini, la care autorul a mai adaugat interpretari proprii, justificate prin experientele terapeutice personale. Originala prin compactarea cunostintelor, prin concizie si prin alegerea unor subiecte de interes maxim, aceasta carte-manual de practica si terapie este deosebit de utila celor care vor sa exercite nobila arta a vindecarii numita Reiki Usui, continand atat informatii teoretice, cat si protocoale sistematizate de terapie pentru cele mai des intalnite afectiuni, pentru relatii si situatii, dar si procedee Reiki neconventionale.
 
Manual de depanare-reparare prin Shamballa MDH Reiki (144 pagini)
Shamballa MDH (multidimensional healing) sau Shamballa Reiki este un sistem de vindecare fizica, psihica, sufleteasca si de elevare spirituala foarte bogat, sincretic, imbinand armonios un numar mare de Energii de Lucru, simboluri, tehnici si meditatii intr-un Protocol Terapeutic complex si unic. Numele provine din legenda existentei unui taram metafizic situat undeva in zona Tibetului in care „locuiesc” Maestrii Ascensionati, printre ei fiind si entitatea cunoscuta sub numele de Saint Germain. Cartea a fost scrisa din dorinta de a va pune la dispozitie un manual practic si utilizabil imediat, toate tehnicile prezentate putand fi invatate si practicate cu usurinta de catre oricine. Manualul va ofera informatii cu privire la energiile de lucru, simbolurile si „uneltele” folosite, tehnici de terapie specifice, dar si meditatii pentru cresterea puterii si elevarea spirituala.
 
Antrenamente spirituale. Ucenicul Vrajitor (272 pagini)
Aceasta carte s-a nascut ca o antologie a tuturor temelor de interes abordate in emisiunile TV pe care le-am realizat in ultimul an si prin intermediul carora am ajuns in casele si in inimile dumneavoastra. Stiu asta, pentru ca v-am simtit fiintele vibrand dincolo de micile ecrane, insetate de cunoastere si gata sa porneasca pe drumul autocunoasterii si elevarii. E timpul asadar sa trecem la treaba si sa incepem antrenamentele spirituale! Ucenicia este grea, dar este si cea mai frumoasa etapa a devenirii, a transformarii carbonului in diamant. Iar daca la aceste emisiuni m-am sau am fost cenzurat din motive de reguli ale audio-vizualului, in carte am scris TOT. Veti gasi asadar, in paginile ei raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care le-ati avut in tot acest timp. Va multumesc ca ati luat-o in palme, amprenta dumneavoastra energetica va ajunge la mine ca si hrana spirituala.
 
Fals tratat de magie. Psevdis Maghia (192 pagini)
Sintetizand invataturile primite si facand analize minutioase cu puterea de intelegere a mintii si de cuprindere a sufletului, autorul patrunde adanc pe taramul fascinant al spiritualitatii omenesti, al esentelor de dincole de aparente, al cunoasterii si autocunoasterii. Subiectele tratate, precum nasterea Universului, Creatia, conectarea omului cu Dumnezeu, metode de meditatie, tipuri de energii, accesarea acestora si tehnici de lucru, sisteme de elevare spirituala etc., sunt dintre cele mai serioase si profunde, surprinzand exprimarile unei fiinte preocupate de a descifra tainele Vietii, cu V mare, de a afla Adevaruri, cu A mare, de a urma Calea, cu C mare. Pe parcursul calatoriei, cititorii sunt invitati si pe scena de desfasurare a unor povesti adevarate si cazuri reale de terapii, pentru a face cunostinta cu personaje din ale caror experiente au de invatat, fiind cateodata surprinsi, altadata identificandu-se perfect cu acestea.
 
Terapii cu lumina. Povesti PSI adevarate (144 pagini)
Cartea este compusa din noua povestiri si noua tablete, ce contin o cazuistica reprezentativa pe care autorul a avut-o pe parcursul a 12 ani de practica a artei terapiei cu Lumina. Totul, absolut totul este real, iar numarul de povesti are si o insemnatate numerologica. Povestile sunt istorisite intr-un stil voit oral si uneori sugubat, iar cititorul este direct absorbit in faptele prezentate, nu ca un simplu spectator, ci ca o dublura a actorilor principali. Este, conform descrierii facute de Maestrul Aurelian Curin: „[…] o carte despre intamplari si oameni cu diverse probleme ce au recurs la ajutorul unui terapeut mai aparte: domnul Doru Cica. Pentru o minte neobisnuita, poate fi o adevarata provocare in a intelege lumea complexa ce ne inconjoara, dar si natura subtila a mintii umane. Scrisa cu umor ardelenesc, cu o intuitie aparte, lucrarea prezinta modul in care se trateaza oamenii si diversele lor probleme cu o combinatie de Reiki nontraditional, Radiestezie si Inforenergetica.”

Relatia de cuplu, de la ridicol la sublim (112 pagini)
Cartea reprezinta o radiografie a interrelationarilor umane de la inceputuri si pana in prezent, din perspectiva a cinci premise diferite: premisa ancestrala a speciei, premisa sexuala, premisa social-culturala si familiala, premisa karmica si premisa gay. Analizand diferite tipuri de relationari si efectele lor asupra celor doi parteneri si a vietii lor comune, cartea surprinde o imagine inedita a cuplului, oferind cheia intelegerii celor mai des intalnite probleme si dificultati cu care Adam si Eva se confrunta in drumul lor catre armonizarea reciproca. Asa cum ne-a obisnuit deja, autorul trateaza o tematica serioasa intr-un ton destins, care ne smulge zambete pe ici, ba chiar ne amuza copios pe colo, raspunzand insa unor intrebari care macina specia umana de cand lumea si pamantul.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one