headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Pizza si paste fainoase

De (autor): Mircea Georgescu

0
(0 review-uri)
Pizza si paste fainoase - Mircea Georgescu

Pizza si paste fainoase

De (autor): Mircea Georgescu

0
(0 review-uri)
Pizza, careia i-a fost inchinata pe 9 februarie, propria sa zi internationala, a doua mancare preferata a americanilor dupa hamburgeri, desi considerata cvasiunanim a fi o "inventie" a italienilor, isi are probabil originile in vechea Elada, babilonienii, egiptenii si alte culturi antice din Orientul Mijlociu mancand o paine plata, pregatita in cuptoare de lut, presarata cu ulei de masline si condimente specifice, semanand mult cu pizza de azi, fiind astfel pregatita si astazi in Grecia si in Orientul Mijlociu.
Prima pizzerie, inca deschisa, "Antica Pizzeria Port'Alba", si-a avut inaugurarea pe la 1830 la Napoli... "Marinara" este prima reteta recunoscuta de pizza - prima pe care s-a pus branza - reteta ii este atribuita lui Raffaele Esposito, care lucra la pizzeria "Pietro... e basta cosi" ("Pietro... si ajunge"), inaugurata in 1880 si care mai exista si astazi, sub numele de "Pizzeria Brandi".
Aceasta carte nu este o istorie gastronomica ci un ghid util tuturor pasionatilor de mancarurile italiene.
Citeste mai mult

-7%

PRP: 16.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

14.88Lei

14.88Lei

16.00 Lei

Primesti 14 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Pizza, careia i-a fost inchinata pe 9 februarie, propria sa zi internationala, a doua mancare preferata a americanilor dupa hamburgeri, desi considerata cvasiunanim a fi o "inventie" a italienilor, isi are probabil originile in vechea Elada, babilonienii, egiptenii si alte culturi antice din Orientul Mijlociu mancand o paine plata, pregatita in cuptoare de lut, presarata cu ulei de masline si condimente specifice, semanand mult cu pizza de azi, fiind astfel pregatita si astazi in Grecia si in Orientul Mijlociu.
Prima pizzerie, inca deschisa, "Antica Pizzeria Port'Alba", si-a avut inaugurarea pe la 1830 la Napoli... "Marinara" este prima reteta recunoscuta de pizza - prima pe care s-a pus branza - reteta ii este atribuita lui Raffaele Esposito, care lucra la pizzeria "Pietro... e basta cosi" ("Pietro... si ajunge"), inaugurata in 1880 si care mai exista si astazi, sub numele de "Pizzeria Brandi".
Aceasta carte nu este o istorie gastronomica ci un ghid util tuturor pasionatilor de mancarurile italiene.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one