Supe si ciorbe
Supe si ciorbe
Iata de ce o carte de retete dedicata „felurilor lichide” este mai mult decat bine venita in peisajul nostru editorial. Dar nu orice retete – ci unele care pastreze contactul cu gusturile si cu ingredientele folosite la noi.
Supa-crema de rosii cu vin, supa frantuzeasca de ceapa, minestrone, supa italiana de scoici cu rosii, ciorba asiatica iute-acrisoara, dar si ciorba cu perisoare de peste, ciorba de potroace, bors de miel cu verdeturi, ciorba de pui a la grec sau ciorba de burta – iata doar cateva dintre cele 77 de retete pe care cititorul le va gasi in volumul „Supe si Ciorbe”.
Sunt atat retete traditionale romanesti, la care se adauga retete celebre in lume, care nu puteau lipsi, cat si multe idei noi pentru „ciorbarul” roman, unele insolite chiar. Ba exista chiar si un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar si ca aperitiv racoritor si savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merita sa o ai la indemana in bucatarie.
Descrierea produsului
Iata de ce o carte de retete dedicata „felurilor lichide” este mai mult decat bine venita in peisajul nostru editorial. Dar nu orice retete – ci unele care pastreze contactul cu gusturile si cu ingredientele folosite la noi.
Supa-crema de rosii cu vin, supa frantuzeasca de ceapa, minestrone, supa italiana de scoici cu rosii, ciorba asiatica iute-acrisoara, dar si ciorba cu perisoare de peste, ciorba de potroace, bors de miel cu verdeturi, ciorba de pui a la grec sau ciorba de burta – iata doar cateva dintre cele 77 de retete pe care cititorul le va gasi in volumul „Supe si Ciorbe”.
Sunt atat retete traditionale romanesti, la care se adauga retete celebre in lume, care nu puteau lipsi, cat si multe idei noi pentru „ciorbarul” roman, unele insolite chiar. Ba exista chiar si un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar si ca aperitiv racoritor si savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merita sa o ai la indemana in bucatarie.
Detaliile produsului