headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Tratat De Industrie Alimentara. Tehnologii Alimentare

De (autor): Constantin Banu

0
(0 review-uri)
Tratat De Industrie Alimentara. Tehnologii Alimentare - Constantin Banu

Tratat De Industrie Alimentara. Tehnologii Alimentare

De (autor): Constantin Banu

0
(0 review-uri)
Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceptua in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt : Tratat de industrie alimentara-Probleme generale si Tratat de industrie alimentara- Tehnologii alimentare. Compendiul este de un real folos specialistilor din industria alimentara, cadrelor didactice din invatamantul superior si preuniversitar de industrie alimentara, precum si specialistilor care activeaza in diverse ramuri care au tangenta cu aceasta.
Tratatul de industrie alimentara-Probleme generale se refera la probleme ale microbiologiei generale si speciale, la principiile de conservare aplicate in diverse ramuri ale industriei alimentare, derivatele proteice de origine vegetala, tehnicile de membrana folosite in industria alimentara. Sunt tratate, de aemenea, reglementarile UE privind contaminatii chimici si microbiologici, igiena in industria alimentara, trasabilitatea produselor alimentare si analiza riscului un siguranta alimentelor.
Citeste mai mult

73.50Lei

73.50Lei

Primesti 73 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Lucrarea Tratat de industrie alimentara este conceptua in doua volume de sine statatoare, care se completeaza unul pe celalalt : Tratat de industrie alimentara-Probleme generale si Tratat de industrie alimentara- Tehnologii alimentare. Compendiul este de un real folos specialistilor din industria alimentara, cadrelor didactice din invatamantul superior si preuniversitar de industrie alimentara, precum si specialistilor care activeaza in diverse ramuri care au tangenta cu aceasta.
Tratatul de industrie alimentara-Probleme generale se refera la probleme ale microbiologiei generale si speciale, la principiile de conservare aplicate in diverse ramuri ale industriei alimentare, derivatele proteice de origine vegetala, tehnicile de membrana folosite in industria alimentara. Sunt tratate, de aemenea, reglementarile UE privind contaminatii chimici si microbiologici, igiena in industria alimentara, trasabilitatea produselor alimentare si analiza riscului un siguranta alimentelor.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one