Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

200 de alimente care ne vor binele

200 de alimente care ne vor binele - Jean-Marie Delecroix
Rasfoieste

200 de alimente care ne vor binele

Stiti ca broccoli contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocala? Ca heringul contine o mare cantitate de acizi grasi omega 3, atat de valorosi? Ca cimbrul este antiseptic si lintea este foarte bogata in fier?

Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi. Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt:
• informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs;
• avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate);
• beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica;
• informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.

Astazi, fiecare dintre noi stie bine cat de importanta este alimentatia pentru sanatatea noastra. Campaniile de preventie ne indeamna sa consumam minimum cinci portii de legume si fructe in fiecare zi, clipurile publicitare insista ca trebuie sa mancam lactate de cel putin trei ori zilnic, mesaje de avertizare ne atrag in mod regulat atentia asupra diverselor riscuri alimentare (organisme modificate genetic, pesticide, boala vacii nebune etc.), altele preamaresc virtutile pro-duselor din cultura biologica in comparatie cu ale celor din agricultura traditionala. Dincolo de toate aceste polemici, un lucru este sigur: noi insine suntem cei care decidem in privinta sanatatii noastre, alegandu-ne mai bine alimentele si revizuindu-ne practicile alimentare si culinare. In functie de obiectivele dumneavoastra (sanatate, stare de bine, gre-utate corporala) si de ceea ce va preocupa indeosebi (crestere, longevitate, rezistenta fizica), veti gasi in aceasta carte sfaturi pri-vind cele mai bune alimente pentru masa zilnica a intregii familii. 
 
Doua sute de alimente (legume, fructe, camuri, peste etc.) au fost riguros selectate pentru caracterul lor reprezentativ in alimentatia noastra de baza. Fiecare este prezentat pe o pagina dubla, pu-nandu-se accentul asupra beneficiilor pentru organism in materie de nutritie si sanatate, in lumina celor mai recente cercetari stiintifice. Sunt oferite, de asemenea, numeroase sfaturi practice privind achizitionarea, prepararea si conservarea alimentelor in functie de anotimp, pentru pregatirea unor mese la care nu doar sa. ;,mancam bine", ci sa ne bucuram, totodata, de gusturi delicioase si de place-rea de a le imparti cu cei dragi.

Traducere din limba franceza de Adriana Badescu.
Citeste mai mult

-15%

PRP: 69.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

58.65Lei

58.65Lei

69.00 Lei

Primesti 58 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Stiti ca broccoli contine de doua ori mai multa vitamina C decat portocala? Ca heringul contine o mare cantitate de acizi grasi omega 3, atat de valorosi? Ca cimbrul este antiseptic si lintea este foarte bogata in fier?

Pe o tema aflata in centrul preocuparilor actuale, aceasta carte pune accentul pe calitatile unui numar de 200 de alimente de baza, printre care fiecare va regasi, cu usurinta, produsele obisnuite. Cele 200 de fise ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grasimi, produse ale marii, carne, feculente, legume, fructe, condimente, bauturi. Pentru fiecare aliment figureaza, in amanunt:
• informatiile pe care cercetarile actuale si stiinta ni le pot furniza in legatura cu beneficiile pentru sanatate si experientele aflate in curs;
• avantajele pentru sanatate, menite sa ne ajute sa descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporala, stare de bine, longevitate);
• beneficiile nutritionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorica;
• informatii si sfaturi practice care sa faciliteze alegerea, pregatirea si conservarea corespunzatoare.

Astazi, fiecare dintre noi stie bine cat de importanta este alimentatia pentru sanatatea noastra. Campaniile de preventie ne indeamna sa consumam minimum cinci portii de legume si fructe in fiecare zi, clipurile publicitare insista ca trebuie sa mancam lactate de cel putin trei ori zilnic, mesaje de avertizare ne atrag in mod regulat atentia asupra diverselor riscuri alimentare (organisme modificate genetic, pesticide, boala vacii nebune etc.), altele preamaresc virtutile pro-duselor din cultura biologica in comparatie cu ale celor din agricultura traditionala. Dincolo de toate aceste polemici, un lucru este sigur: noi insine suntem cei care decidem in privinta sanatatii noastre, alegandu-ne mai bine alimentele si revizuindu-ne practicile alimentare si culinare. In functie de obiectivele dumneavoastra (sanatate, stare de bine, gre-utate corporala) si de ceea ce va preocupa indeosebi (crestere, longevitate, rezistenta fizica), veti gasi in aceasta carte sfaturi pri-vind cele mai bune alimente pentru masa zilnica a intregii familii. 
 
Doua sute de alimente (legume, fructe, camuri, peste etc.) au fost riguros selectate pentru caracterul lor reprezentativ in alimentatia noastra de baza. Fiecare este prezentat pe o pagina dubla, pu-nandu-se accentul asupra beneficiilor pentru organism in materie de nutritie si sanatate, in lumina celor mai recente cercetari stiintifice. Sunt oferite, de asemenea, numeroase sfaturi practice privind achizitionarea, prepararea si conservarea alimentelor in functie de anotimp, pentru pregatirea unor mese la care nu doar sa. ;,mancam bine", ci sa ne bucuram, totodata, de gusturi delicioase si de place-rea de a le imparti cu cei dragi.

Traducere din limba franceza de Adriana Badescu.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Capita Crina 22/07/2020 11:40
green icon awesome check Achizitie verificata
Recomand lecturarea acestei carti in special celor interesate de sanatate si de profilaxie. Consider ca ar trebui sa existe in fiecare camin. Vocabularul este accesibil si informatiile sunt de actualitate.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one