Academia de pe Gianicolo
Academia de pe Gianicolo
„Ma conving pe zi ce trece tot mai mult ca mare parte din literatura actuala, de la noi sau de la Paris (Michel Houellebecq), se face dupa principiul democratei si tot mai iubitei mancari de origine napolitana. Adica a pizzei, care are miezul egal cu coaja, exteriorul multicolor cu profunzimea sau cu lipsa de profunzime; oricum, totul la vedere. Modesta la inceput, un fel unic, dar relativ satios, pizza e semnul vremii noastre culturale, sigla lipsei de secrete sau a putinatatii miezului ascuns, a indiferentei fata de traditionale structuri ierarhizate simbolic.” (Adrian Petrescu)
Descrierea produsului
„Ma conving pe zi ce trece tot mai mult ca mare parte din literatura actuala, de la noi sau de la Paris (Michel Houellebecq), se face dupa principiul democratei si tot mai iubitei mancari de origine napolitana. Adica a pizzei, care are miezul egal cu coaja, exteriorul multicolor cu profunzimea sau cu lipsa de profunzime; oricum, totul la vedere. Modesta la inceput, un fel unic, dar relativ satios, pizza e semnul vremii noastre culturale, sigla lipsei de secrete sau a putinatatii miezului ascuns, a indiferentei fata de traditionale structuri ierarhizate simbolic.” (Adrian Petrescu)
Detaliile produsului