Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

axxis

Membru din 21/01/2019

Aprecieri

Aprecierii review

5

aprecieri

Rating

Review Coment

71

de review-uri

CD Skid Row - 40 Seasons - The Best of

CD Skid Row - 40 Seasons - The Best of

40 Seasons: The Best of Skid Row este un album best of, lansat de Skid Row în 1998, care include single-urile de top: "18 and Life", "I Remember You" și "Youth Gone Wild". Compilația conține melodii din primele trei albume de studio Skid Row, Skid Row, Slave to the Grind și Subhuman Race. Melodiile "Into Another", "My Enemy" și "Breakin 'Down" au fost remixate pentru acest album cu mixuri mai delicate, ușor mai curate, probabil, astfel încât să se potrivească mai bine cu celelalte piese. De asemenea, include două piese inedite, una din sesiunile Skid Row din 1988 și una din sesiunile Slave to the Grind din 1990-91. Versiunea japoneză are o piesă bonus de la EP B-Side Ourselves.

2021-03-08 06:00:01

0

CD Canned Heat - Essential

CD Canned Heat - Essential

Canned Heat este o formație rock americană care s-a format la Los Angeles în 1965. Grupul a fost remarcat pentru interpretările sale despre materialul blues și pentru eforturile sale de a promova interesul pentru acest tip de muzică și artiștii săi originali. A fost lansat de doi entuziaști de blues Alan Wilson și Bob Hite, care au luat numele din „Canned Heat Blues” din 1928 al lui Tommy Johnson, o melodie despre un alcoolic care s-a îndreptat cu disperare să bea Sterno, numită generic „caned heat”, din originalul Denumirea produsului din 1914 Sterno Canned Heat, După apariții la festivalurile de la Monterey și Woodstock la sfârșitul anilor 1960, formația a căpătat faima la nivel mondial cu o gamă formată din Hite (voce), Wilson (chitară, armonică și voce), Henry Vestine și mai târziu Harvey Mandel (chitară principală), Larry Taylor (bas) și Adolfo de la Parra (tobe).

2021-02-06 12:00:01

0

CD Edith Piaf - Je ne regrette rien

CD Edith Piaf - Je ne regrette rien

Édith Piaf (n. 19 decembrie 1915 – d. 10 octombrie 1963, Grasse, Franța) a fost o actriță, cântăreață și textieră franceză de mare succes, care a consacrat, atât în Franța cât și în întreaga lume, genul „chanson réaliste" (cunoscut cel mai adesea doar ca chanson). Numele său adevărat era Édith Giovanna Gassion. Și-a luat pseudonimul "Piaf" (în argoul parizian = vrabie) cu ocazia debutului, în anul 1935. De origine socială modestă, fiică a cântăreței ambulante Line Marsa, de origine italo-algeriană și a acrobatului de circ Louis Gassion, a avut o copilărie grea, fiind crescută de bunica ei, patroană a unui bordel în Bernay, localitate din Normandia, iar mai târziu, în cartierul Belleville de la periferia Parisului. După sfârșitul primului război mondial, tatăl său este angajat de un circ ambulant și o ia cu el pe Édith, cu care împarte rulota ce-i servea de locuință. Pentru a-și ajuta tatăl, Édith începe să cânte la colțuri de stradă, câș*****d astfel câțiva bani.

2021-01-27 09:58:13

0

DVD Barbati In Negru 3

DVD Barbati In Negru 3

Men in Black 3 este un film de comedie de acțiune științifico-american în 2012 regizat de Barry Sonnenfeld și cu Will Smith, Tommy Lee Jones și Josh Brolin în rolurile principale. Este a treia parte a seriei de filme Men in Black, care la rândul ei se bazează pe seria de benzi desenate The Men in Black de Lowell Cunningham. A fost lansat la cincisprezece ani de la originalul Men in Black (1997) și la zece ani de la prima continuare, Men in Black II (2002). Sonnenfeld și Steven Spielberg s-au întors ca regizor și respectiv producător executiv. În film, Boris Animalul, un vechi dușman al agentului K, scapă din închisoare și călătorește înapoi în timp pentru a-l ucide pe K mai tânăr pentru a permite speciei sale, o rasă extraterestră nemiloasă cunoscută sub numele de boglodiți, să atace Pământul. Acest lucru îl obligă pe agentul J să se întoarcă în timp și să facă echipă cu sinele mai tânăr al lui K pentru a-și salva partenerul și lumea. Cu un buget de peste 215 milioane de dolari SUA, nu este doar unul dintre cele mai scumpe filme realizate, ci și cel mai scump film de comedie realizat începând cu 2020.

2020-12-30 09:08:37

0

DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

DVD Hellboy - Eroul scapat din Infern

În 1944, cu ajutorul misticului rus Grigori Rasputin, naziștii construiesc un portal dimensional în largul coastei Scoției și intenționează să-l elibereze pe Ogdru Jahad pentru a-i ajuta să învingă aliații. Rasputin deschide portalul cu ajutorul discipolilor săi, Ilsa von Haupstein și Obersturmbannführer Karl Ruprecht Kroenen. O echipă aliată distruge portalul, îndrumat de un tânăr om de știință pe nume Trevor Bruttenholm (cunoscut în mod colocvial ca „Mătura”). Echipa germană este ucisă și portalul este distrus, absorbindu-l pe Rasputin, în timp ce Haupstein și Kroenen scapă. Echipa Aliată descoperă că un demon cu o mână dreaptă de piatră a venit prin portal; îl numesc „Hellboy” și Bruttenholm îl adoptă. 60 de ani mai târziu, Kroenen și Haupstein învie Rasputin. Agentul FBI, John Myers, este transferat la Biroul pentru cercetare și apărare paranormală (BPRD), la cererea lui Bruttenholm, unde îl întâlnește pe adultul Hellboy și pe un umanoid psihic, amfibiu numit Abe Sapien. Hellboy este trimis să investigheze un incident la un muzeu și luptă cu o creatură numită Samael. După ce a învins-o, Hellboy o vizitează pe fosta membră a BPRD, Liz Sherman, la un spital psihic la care s-a angajat datorită abilităților sale pirokinetice instabile. Abe află că Samael a fost înviat de Rasputin, care l-a impregnat pe Samael cu puterea de a se reîncarna și de a-și împărți esența, provocând eclozionarea și maturarea a două ouă ale creaturii de fiecare dată când unul moare. Abe află, de asemenea, că Bruttenholm este pe moarte.

2020-12-29 08:38:04

0

VINIL Bon Jovi - Bon Jovi

VINIL Bon Jovi - Bon Jovi

Numele formației Bon Jovi vine de la solistul acesteia, Jon Bon Jovi (John Francis Bongiovi), care și-a petrecut adolescența interpretând în trupe locale din Jersey alături de David Bryan (David Rashbaum). Verișorul lui Jon (Tony Bongiovi) deținea studioul de înregistrări Power Station, unde Jon își petrecea mult timp lucrând ca portar și înregistrând demo-uri după program, uneori fiind susținut de membrii trupei E Street Band sau Aldo Nova. Unul din acele demo-uri, "Runaway" a devenit hit la postul local de radio din New Jersey, urmând a lua naștere formația Bon Jovi, Jon și Bryan fiind sprijiniți de chitaristul Dave Sabo, toboșarul Tico Torres și basistul Alec John Such.

2020-12-23 09:54:56

0

VINIL Mayhem - Daemon

VINIL Mayhem - Daemon

Daemon este al șaselea album de studio al trupei norvegiene de black metal Mayhem. Debutul lor major de etichetă a fost lansat de Century Media Records pe 25 octombrie 2019 în format digital, în timp ce o problemă de fabricație a întârziat lansarea fizică până la 8 noiembrie 2019. Trupa a intrat în studio la scurt timp după turneul aniversar De Mysteriis Dom Sathanas Alive, în care formația a rulat în întregime albumul de debut în întregime. Albumul a fost lansat cu filmul semi-biopic Lords of Chaos, oferind trupei un impuls în popularitate și interes.

2020-12-18 08:54:21

0

VINIL Lamb of God - Lamb of God

VINIL Lamb of God - Lamb of God

Lamb of God este cel de-al zecelea album de studio al trupei americane de heavy metal Lamb of God. Albumul a fost inițial lansat pe 8 mai 2020 prin Epic și Nuclear Blast, dar ulterior a fost împins pe 19 iunie din cauza pandemiei COVID-19. Lamb of God marchează primul album de studio cu material complet nou al trupei de la VII: Sturm und Drang din 2015, făcându-l cel mai lung decalaj dintre albumele lor și primul care prezintă Art Cruz ca înlocuitor al bateristului original Chris Adler, care a părăsit trupa în iulie 2019. La fel ca toate albumele lor din Sacrament din 2006, acest album a fost produs, conceput și mixat de colaboratorul Josh Wilbur.

2020-12-17 06:24:09

0

2CD Dark Funeral - The Secrets of The Black Arts

2CD Dark Funeral - The Secrets of The Black Arts

The Secrets of The Black Arts - este albumul de debut al Dark Funeral, lansat pe 28 ianuarie 1996, de No Fashion Records. A fost relansat pe 31 iulie 2007, cu un disc bonus format din înregistrarea originală a albumului (remixat digital în aprilie 2007). The Secrets of The Black Arts - este singurul album care-i include pe chitaristul Blackmoon, vocalistul / basistul Themgoroth și bateristul Equimanthorn. Înregistrarea originală (15-21 ianuarie 1995) a fost produsă de Dan Swanö la Unisound Studios. Potrivit lui Blackmoon, el a insistat să reînregistreze albumul datorită „producției și modului sever neprofesionist de la Mr. Swanö”. El a continuat: "Era suprasolicitat și obosit mental când am venit la studio. De asemenea, bateristul nostru de atunci nu cânta la fel de bine pe cât ar fi trebuit. Restul formației a fost mulțumit de înregistrare, dar Blackmoon a refuzat să lanseze albumul cu acea înregistrare. S-au decis pentru The Abyss Studio și au înregistrat albumul care a fost lansat în cele din urmă publicului.

2020-12-16 08:11:01

0

CD The Pogues - Dirty Old Town - The Collection

CD The Pogues - Dirty Old Town - The Collection

The Pogues sunt o trupă ce combină muzica irlandeză cu punk și rock. Sunt inventatorii celtic punk-ului. În 1982, într-un district al Londrei, s-a format grupul Pogue Mahone (anglizarea expresiei irlandeze póg mo thóin), specializat în muzică tradițională irlandeză, pe care au început să o combine cu elemente de punk, fiind influențați de trupe ca The Clash. Ulterior și-au schimbat numele în The Pogues. Pe lângă crearea unui nou stil muzical, The Pogues ies în evidență și prin vocea unică a solistului Shane MacGowan și prin folosirea multor instrumente specifice muzicii irlandeze, cum ar fi fluierul, acordeonul, banjoul, mandolina și altele. Cele mai cunoscute melodii interpretate de ei sunt A Pair of Brown Eyes, Dirty Old Town, If I Should Fall from Grace with God, Fiesta, Summer in Siam, dar mai ales balada Fairytale of New York.

2020-12-16 08:11:01

0

DVD Omu' de la Zoo - Zookeeper

DVD Omu' de la Zoo - Zookeeper

Zookeeper este un film de comedie romantică americană din 2011, regizat de Frank Coraci, cu Kevin James, Rosario Dawson și Leslie Bibb, în rolurile principale: Nick Nolte, Sylvester Stallone, Adam Sandler, Don Rickles, Judd Apatow, Cher, Jon Favreau, și Faizon Love. Este vorba despre un paznic pazitor care se îndreaptă spre animalele din grădina zoologică pentru a-l ajuta să găsească dragoste. A fost primul film MGM care a fost coprodus cu Happy Madison (precum și prima lor producție care a fost lansată după ce compania a dat faliment anul trecut), deși filmul, la fel ca majoritatea producției Happy Madison, a fost distribuit de Columbia Pictures. Filmul a fost lansat pe 8 iulie 2011.

2020-12-16 07:56:01

0

CD Hurts - Exile (deluxe edition)

CD Hurts - Exile (deluxe edition)

Exile este al doilea album de studio al duetului englez de synth-pop Hurts. A fost lansat pe 8 martie 2013 de Major Label. Albumul a fost produs de Hurts, împreună cu Jonas Quant - cu care duo-ul a lucrat la albumul lor de debut, Happiness (2010) - și Dan Grech-Marguerat. „Miracle” a fost lansat pe 11 ianuarie 2013 ca single principal de pe album, urmat de „Blind” pe 10 mai 2013 și „Somebody to Die For” pe 21 iulie 2013. La lansare, albumul a debutat pe locul nouă în Marea Britanie. Varianta Deluxe Edition, contine si DVD.

2020-12-12 07:08:53

0

CD Emperor - Anthems to the welkin at dusk

CD Emperor - Anthems to the welkin at dusk

Anthems to the Welkin at Dusk este cel de-al doilea album de studio al formației Emperor. Este ultimul album cu Alver la chitară bas. Pe acest album este inclusă melodia Ye Entrancemperium, una dintre cele mai cunoscute melodii ale formației. Secvența muzicală de la începutul melodiei a fost compusă de Euronymous. Singura înregistrare a acestei secvențe apare pe bootleg-ul Ha-Elm Zalag în cadrul unei melodii fără titlu a formației Mayhem

2020-12-11 11:37:23

0

CD Emperor - IX Equilibrium

CD Emperor - IX Equilibrium

IX Equilibrium este cel de-al treilea album de studio al formației Emperor. Părerea generală este că acest album reprezintă un declin, majoritatea considerându-l haotic. Acest album este, de fapt, un pic mai mult black metal decât Anthems, atât în spirit, cât și în concept. Revista Terrorizer a clasat IX Equilibrium pe locul 2 în clasamentul "Cele mai bune 40 de albume ale anului 1999" .

2020-12-11 11:37:23

0

VINIL Van Halen - Van Halen

VINIL Van Halen - Van Halen

Discul este cel mai bine vandut album Van Halen, Ever ! Albumul conține unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Van Halen, printre care se includ: „Runnin’ with the Devil ”,„ Ain't Talkin ”bout Love”, „Jamie’s Cryin’ ”și coverul The Kinks - You Really Got Me. Piesa Instrumentala „Eruption” a lui Eddie Van Halen, de 1 minut și 42 de secunde, este considerat unul dintre cele mai bune solo-uri de chitară electrică din toate timpurile și a popularizat tehnica de atingere cu două mâini.

2020-12-09 08:04:31

0

CD Joe Cocker - The Best Of

CD Joe Cocker - The Best Of

The Best of Joe Dicker este un album greatest hits, lansat de Joe Dicker în Marea Britanie, Germania și restul Europei în 1992 și în Statele Unite în 1993. Include piesele de mare succes: - "Unchain My Heart" (90's Version) - "You Can Leave Your Hat On - "Sorry Seems to Be the Hardest Word"

2020-12-09 08:00:01

0

CD Santana - Greatest Hits

CD Santana - Greatest Hits

Santana's Greatest Hits este un album compilat în 1974 de Santana. Oferă momente importante din primele trei albume ale grupului. Este cel mai bine vândut album de compilație al trupei, care vinde peste 7 milioane de exemplare doar în SUA, în timp ce vinde peste 8 milioane de discuri în întreaga lume. Trei dintre piese sunt versiunile single editate.

2020-12-09 07:49:31

0

VINIL Lacuna Coil - In a Reverie

VINIL Lacuna Coil - In a Reverie

In a Reverie, este primul album de studio al trupei italiene de metal gotic Lacuna Coil. Albumul a fost lansat la 8 iunie 1999 prin Century Media Records. În 2005, albumul a fost relansat in varianta remastered, cu o nouă copertă.

2020-12-02 12:24:37

0

CD Van Halen - Van Halen

CD Van Halen - Van Halen

În 1994, Van Halen s-a clasat pe locul opt în Top 50 de albume heavy metal ale lui Colin Larkin. Larkin l-a descris ca fiind „unul dintre albumele de debut cu adevărat grozave” de heavy metal. [30] Potrivit autorilor Gary Graff și Daniel Durchholz, scriind în MusicHound Rock: The Essential Album Guide (1999), Van Halen este un „paradis al headbangerului”; înainte de lansare, „nimeni nu auzise și nu văzuse așa ceva.” În 2003, Rolling Stone a inclus-o printre cele 500 de cele mai mari albume din toate timpurile, la numărul 410; ediția din 2012 a listei a fost clasificată 415th. Potrivit lui Joe Levy de la Rolling Stone, albumul „a dat lumii un nou erou la chitară și un frontman carismatic” la Eddie Van Halen și, respectiv, David Lee Roth. Levy acordă piesele „Runnin 'with the Devil” și „Ain't Talkin' 'Bout Love" cu „read [ting] the swagger back in hard rock", lăudând „tehnica de cădere a maxilarului” a lui Eddie Van Halen, bara pentru chitară rock. " În 2006, cititorii Guitar World l-au clasat pe locul 7 pe lista celor mai mari albume de chitară din toate timpurile. În 2013, Rolling Stone a listat albumul pe locul 27 din cele 100 de cele mai bune albume de debut din toate timpurile.

2020-10-26 09:00:01

0

CD Three Dog Night - The collection

CD Three Dog Night - The collection

Three Dog Night este o trupă americană de rock formată în 1967, cu membri fondatori compuși din vocalistii Danny Hutton, Cory Wells și Chuck Negron. Această gamă a fost în curând mărită de Jimmy Greenspoon (tastaturi), Joe Schermie (bas), Michael Allsup (chitară) și Floyd Sneed (tobe). Trupa a avut 21 de hit-uri Billboard Top 40 între 1969 și 1975, trei dintre ele fiind numărul unu. Three Dog Night a înregistrat multe melodii scrise de compozitori din afară și au ajutat la introducerea publicului de masă la scriitori precum Paul Williams („An Old Fashioned Love Song”) și Hoyt Axton („Joy to the World”).

2020-10-15 07:47:31

0

CD Lorde - Pure heroine

CD Lorde - Pure heroine

Pure Heroine este albumul de studio de debut al cântăreței din Noua Zeelandă - Lorde, care a fost lansat prin Universal, Lava și Republic Records pe 27 septembrie 2013. După mai multe sesiuni nereușite cu compozitorii, Lorde a fost împerecheat cu Joel Little de reprezentantul A&R Scott Maclachlan, care a asistat la producția albumului. Înregistrarea a avut loc la Golden Age Studios din Auckland. Pure Heroine a fost descris ca un album de dream pop, electronică și electropop cu producție minimalistă, bas profund și ritmuri programate.

2020-10-14 04:00:01

0

CD Franz Ferdinand - Franz Ferdinand

CD Franz Ferdinand - Franz Ferdinand

Franz Ferdinand este albumul de studio de debut al trupei scoțiene indie rock Franz Ferdinand. A fost lansat la 9 februarie 2004 prin Domino Recording Company. A fost înregistrat în 2003 la Gula Studios din Malmö, Suedia și a fost coprodus de trupă și Tore Johansson. A intrat în topurile albumelor din Marea Britanie la numărul trei în februarie 2004 și conține primele zece single-uri din Marea Britanie „Take Me Out” și „The Dark of the Matinée”, precum și hit-ul top 20 din Marea Britanie, „Michael”. Franz Ferdinand a câștigat Premiul Mercury Music 2004 și a fost nominalizat pentru cel mai bun album alternativ la a 47-a ediție a premiilor Grammy. De atunci, albumul a vândut peste 3,6 milioane de exemplare în întreaga lume, cu peste 1,27 milioane de exemplare în Marea Britanie și cel puțin 1 milion de exemplare în SUA (corespunzător 1x Platinum).

2020-10-14 09:47:17

0

Dvd Steve Vai - Alien Love Secrets

Dvd Steve Vai - Alien Love Secrets

Potrivit lui Vai, EP-ul a fost înregistrat cu instrumente minime (chitară, bas, tobe și tastatură) în șase săptămâni, deoarece sesiunile de înregistrare ale lui Vai pentru Fire Garden au fost prea lungi și, prin urmare, EP a fost lansat înainte de Fire Garden. Piese cunoscute din EP sunt Bad Horsie, care conține fragmente de chitară din filmul Crossroads - Pact with the Devil și se caracterizează prin chitarele sale enorme și abilitățile sonore. Juice are din nou complexitatea familiară și a fost folosit pe jocul PlayStation Formula 1. Ya-Yo Gakk este o interacțiune de apel și răspuns între fiul lui Vai, Julian și Vais, care cântă la chitară. Tender Surrender este una dintre cele mai populare melodii ale lui Vai și are un grad ridicat de dificultate, precum și diversitate și a fost inspirată de compoziția Jimi Hendrix Villanova Junction Blues. Piesa The Boy from Seattle aduce un omagiu lui Hendrix.

2020-10-07 05:40:37

1

CD Rita Ora - Ora

CD Rita Ora - Ora

Ora este primul album de studio al artistei britanice Rita Ora. A fost lansat pe 24 august 2012 prin Roc Nation și Columbia Records. Pe plan muzical, Ora este în principal un album pop și R&B care încorporează elemente de dans. Lansarea albumului a fost precedată de două single-uri - „How We Do (Party)” și „R.I.P.” - ambele au intrat în UK Singles Chart la numărul 1 și au obținut poziții standard în topurile din străinătate. Albumul include, de asemenea, colaborarea DJ Fresh, "Hot Right Now", care este prezentată ca o piesă bonus. Albumul a debutat pe locul 1 în topul albumelor din Marea Britanie și a fost certificat platină de către industria fonografică britanică. La lansare, Ora a primit recenzii mixte de la critici muzicali.

2020-10-01 01:45:21

0

CD Fleetwood Mac - Time

CD Fleetwood Mac - Time

Time este al 16-lea album de studio al trupei de rock britanic-american Fleetwood Mac, lansat la 10 octombrie 1995. Acest album prezintă o linie unică pentru trupă, cu adăugarea fostului chitarist de la Traffic Dave Mason și a vocalistului country Bekka Bramlett (fiica lui Delaney și Bonnie). Lindsey Buckingham, care a părăsit Fleetwood Mac în 1987, face apariția ca vocalist secundar pe o singură piesă, dar Time este primul și singurul album Fleetwood Mac de la Heroes Are Hard to Find din 1974 pentru a nu prezenta nicio contribuție de la Stevie Nicks.

2020-10-01 08:59:57

0

CD Massive Attack - Blue Lines

CD Massive Attack - Blue Lines

Massive Attack - Blue Lines - este albumul de studio de debut al grupului englezesc de muzică electronică Massive Attack. Lansat la 8 aprilie 1991 de Wild Bunch și Virgin Records. O versiune remasterizată a albumului a fost lansată pe 19 noiembrie 2012.

2020-06-25 06:47:44

0

CD Slayer - Divine intervention

CD Slayer - Divine intervention

În timp ce opiniile despre album rămân împărțite, iar membrii trupei înșiși au vorbit deschis despre dezamăgirea lor față de album, Divine Intervention ține un loc special în inimile multor fani, în special a celor care au venit în grupul anilor nouăzeci. Albumul de asemenea, o poveste interesantă de povestit în sfera mai largă a istoriei Slayer. A venit într-un moment în care trupa naviga într-o lume nouă, una în care metalul nu era în vârf - scena muzicală era încă la câțiva ani distanță de apariția nu-metalului, dar grunge a preluat undele de aer și Slayer's bandgers-ii au trebuit să înoate împotriva valului de rock depresiv

2020-06-19 08:02:41

0

CD Grateful Dead - Aoxomoxoa

CD Grateful Dead - Aoxomoxoa

Debutul The Dead’s din 1967 a fost un instantaneu clasic din epoca din San Francisco timpuriu - o înregistrare simplă, fără efect, a trupei. În cea de-a doua piesă, s-au îndreptat mai întâi către ideea de a folosi studioul ca instrument, combinând înregistrări live cu piese de studio pentru a crea un colaj fonic. Când a funcționat, a fost genial; când nu a reușit, albumul ar putea fi un pic disociat. Cu Aoxomoxoa, au ajuns la condiții de constrângeri, precum și rezistența unui studio de înregistrare. Tehnologia a jucat un rol. The Grateful Dead a înființat inițial tabăra la Pacific Recording din San Mateo, California, la sfârșitul anului 1968 pentru a începe lucrul la album, terminând ulterior la Pacific High Recordering.

2020-06-18 04:17:41

0

CD Whitesnake - Best Of

CD Whitesnake - Best Of

Whitesnake Best of - este o selectie a celor mai mari hituri de Whitesnake din anii ’80 - '90. Prezintă single-uri de succes din albumele lor Slide It In, Whitesnake, Slip of the Tongue si Restless Heart. Compilația s-a clasat la numărul 4 în UK Albums Chart și la numărul 161 în Billboard 200 din SUA. Un CD ce nu trebuie ratat de fanii hard-rock !

2020-06-11 08:15:44

0

CD Megadeth - Youthanasia

CD Megadeth - Youthanasia

Youthanasia este al șaselea album de studio al trupei americane de heavy metal Megadeth, lansat la 1 noiembrie 1994 prin Capitol Records. Albumul nu este o mare îndepărtare stilistică de la înregistrările anterioare ale trupei; cu toate acestea, a marcat evoluția continuă a lui Megadeth, urmând urmele albumului anterior Countdown to Extinction (1992). Titlul albumului este un joc pe cuvinte, explicand faptul că societatea își eutanasiaza tinerețea. Copertă prezintă o femeie în vârstă care atârnă bebelușii de picioarele lor pe o linie de haine aparent fără sfârșit. Youthanasia a primit recenzii pozitive la lansarea sa. Acesta a avut succes comercial, atingând numărul 4 in top Billboard 200 și obtinand discul de platină pentru vanzarea unui milion de exemplare în Statele Unite - o distincție obținută în 1995. O ediție remixată și remasterizată cu mai multe piese bonus și note detaliate de linie a fost reeditată. la 27 iulie 2004. Un album excelent cu piese una si una !

2020-06-09 10:55:40

0

CD Dire Straits - Dire Straits

CD Dire Straits - Dire Straits

Dire Straits este albumul de debut al trupei britanice de rock, Dire Straits, lansat în 1978. Greu de evidentiat DOAR cateva piese din excelentul album de debut: -Down To The Waterline -Water Of Love -Sultans Of Swing -In The Gallery Una peste alta, discul este un "must have" pt fanii trupei

2020-06-07 12:37:52

0

CD Ministry - Filth Pig

CD Ministry - Filth Pig

Filth Pig este al șaselea album de studio al trupei americane de metal industrial Ministry, lansat la 30 ianuarie 1996 de Warner Bros. Records. Titlul a fost derivat dintr-o declarație făcută în Camerele Parlamentului britanic, în care liderul trupei, Al Jourgensen, a fost descris drept „porc murdar” de parlamentarul Teddy Taylor. În ciuda faptului că a fost cel mai bune clasat album al trupei în SUA, acesta a fost primit în mod negativ de recenzori, a împărțit brusc fanbase-ul trupei și nu a atins succesul in vânzari al discului de platina, obtinut de "Psalm 69".

2020-06-07 12:37:52

0

CD Pantera - Vulgar Display Of Power

CD Pantera - Vulgar Display Of Power

Vulgar Display of Power este cel de-al șaselea album de studio al trupei americane de heavy metal Pantera, lansat pe 25 februarie 1992. Lansat pe Atco Records, este adesea considerat unul dintre cele mai influente albume de heavy metal din anii 90. Câteva dintre piesele sale au devenit printre cele mai cunoscute trupe, precum "Mouth for War", "A New Level", "Walk", "****ing Hostile", sau "This Love". În 1991, Pantera a revenit la Pantego Sound Studio pentru a înregistra a doua lansare sub Atco, Vulgar Display of Power. Albumul a fost produs de Terry Date, care este specializat în genurile rock și metal și a lucrat cu trupa la "Cowboys from Hell". Date a continuat, de asemenea, să producă următoarele două albume ale trupei, Far Beyond Driven (1994) și The Great Southern Trendkill (1996). Înainte ca Date să vină să lucreze la album, trupa a editat demo pt trei piese, „A New Level”, „Regular People (Conceit)” și „No Good (Attack the Radical)”. Restul melodiilor au fost scrise în studio. După ce a stat în studio timp de două luni, Pantera a fost invitată să deschidă pentru Metallica și AC / DC la concertul gratuit Monsters of Rock din 1991 la Moscova, aerodromul din Rusia Tushino din 28 septembrie 1991. Trupa a revenit apoi în studio pentru a continua lucrul la album.

2020-05-28 08:31:41

0

Atlasul lumii. Carte de activitati cu autocolante

Atlasul lumii. Carte de activitati cu autocolante

Atlasul lumii. Carte de activitati cu autocolante. Un atlat foarte bine legat de la National Geographic. Contine multe autocolante, harti cu continente, activitati distractive, si multe informatii interesante despre tari de pe fiecare continent.

2020-04-21 04:58:03

0

CD Kyuss - And the circus leaves town

CD Kyuss - And the circus leaves town

Kyuss - And the circus leaves town - este cel de-al patrulea și ultimul album de studio al trupei de rock american Kyuss, lansat pe 11 iulie 1995, cu aproape un an înainte de despărțirea lor. Albumul prezintă un sunet mai strâns și mai direct, atât în scrierea cântecelor, cât și în producție, decât eforturile precedente ale trupei. Albumul nu a avut un succesul comercial reputat de albumele "Red Sun..." și "Welcome to Sky Valley". Un videoclip a fost lansat pentru piesa „One Inch Man”, singurul single oficial al albumului.

2020-04-21 04:43:03

0

CD Kyuss - Wretch

CD Kyuss - Wretch

"Wretch" este primul album al trupei americane de rock Kyuss, lansat în septembrie 1991 la Dali Records. Piesele "Black Widow" și "Deadly Kiss" sunt preluate din EP-ul de debut al trupei, Sons of Kyuss (1990), înregistrat cu basistul original Chris muierell, în timp ce restul albumului a fost înregistrat cu înlocuitorul său Nick Oliveri. Piesele Sons of Kyuss "Love has Passed By", "Katzenjammer" și "Isolation Desolation" au fost reînregistrate pentru Wretch, titlul acestuia din urmă fiind scurtat in "Isolation".

2020-04-21 04:43:03

0

CD Kyuss - Blues for the Red sun

CD Kyuss - Blues for the Red sun

Kyuss - Blues for the Red sun - este al doilea album de studio al trupei de rock americane Kyuss, lansat în 1992. În timp ce albumul a primit recenzii în principal favorabile, acesta a ieșit prost comercial, vândând doar 39.000 de unități. De atunci a devenit un album foarte influent în genul stoner rock. A fost ultimul album Kyuss cu basistul Nick Oliveri, care a fost înlocuit de Scott Reeder la scurt timp după terminarea înregistrării albumului

2020-04-21 02:43:03

0

CD Kyuss - Welcome to Sky Valley

CD Kyuss - Welcome to Sky Valley

Kyuss - Welcome to Sky Valley - este al 3-lea album al trumpei Kyuss, realizat pe 28.06.1994 Este, probabil, cel mai bun album Kyuss. Acesta este primul album Kyuss cu basistul Scott Reeder, care l-a înlocuit pe Nick Oliveri în 1992. Welcome to Sky Valley a fost ultimul care a participat la fondatorul Brant Bjork. Piesa "N.O." a fost inițial înregistrată de Across The River, o trupă înfruntată de Mario Lalli și cu basistul Reeder. După ce Reeder a părăsit The Obsessed și s-a alăturat lui Kyuss, Bjork a sugerat să înregistreze „N.O.” ca tribut adus Across The River.

2020-04-21 02:43:03

0

Activitati matematice 5-6 ani - Stefania Antonovici

Activitati matematice 5-6 ani - Stefania Antonovici

Activitati matematice 5-6 ani - Stefania Antonovici O carte utila prescolarilor in dezvoltarea gandirii. Exercitii matematice specifice si foarte utile prescolarilor. O recomand cu toata convingerea.

2020-04-21 07:46:10

0

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati 4 ani+

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati 4 ani+

Jocuri pentru copii inteligenti. Carte de activitati +4 ani : - O carte plina de activitati specifice pentru cei mici. Jocuri, labirinturi foarte utile prescolarilor. O recomand cu toata convingerea.

2020-04-21 07:46:10

0

CD C.C. Catch - Greatest hits

CD C.C. Catch - Greatest hits

exact ce trebuia si nimic mai mult (fiind cd best of, booklet-ul este saracacios, fara prea multe pagini, poze, detalii despre artista) la prima vedere iti da senzatia de cd piratat, calitatea sunetului insa te face sa te razgandesti, ca de obicei discul a ajuns in cele mai bune conditii si fara intarzieri

2020-04-16 10:31:08

0

Istorie - Clasa a 4-a - Caiet de lucru - A. Grigore, C. Ipate-Toma, C. Negritoiu, A. Anghel, M. Raicu

Istorie - Clasa a 4-a - Caiet de lucru - A. Grigore, C. Ipate-Toma, C. Negritoiu, A. Anghel, M. Raicu

Foarte multumit de promptitudine cu care Libris a trimis caietul de lucru. Aveam nevoie de el urgent si a ajuns in doua zile. Este ce trebuie Ca de obicei acelasi plus pentru echipa Libris in ceea ce priveste livrarea

2020-04-16 08:16:08

0

Harry Potter si prizonierul din Azkaban - J. K. Rowling

Harry Potter si prizonierul din Azkaban - J. K. Rowling

O carte superbă de citit la orice vârstă. Această serie de cărţi te introduce intr-un univers alternativ fascinant pe care abea vei astepta să îl descoperi tot mai mult cu fiecare pagină citită. Cartea este foarte apreciata de fetita mea, scrisul este mare si usor de citit.

2020-04-16 08:01:08

0

CD Alice In Chains - Facelift

CD Alice In Chains - Facelift

Facelift este albumul de debut al trupei de rock american Alice in Chains, lansat de Columbia Records pe 21 august 1990. Piesele „We Die Young”, „Man in the Box”, „Sea of Sorrow” și „Bleed the Freak” au fost lansate ca single. Piesa „Man In The Box” a fost nominalizat la Premiul Grammy în 1992. Facelift a devenit primul album din mișcarea grunge - disc de Aur - la 11 septembrie 1991. Albumul a ajuns pe poziția nr. 42 in Top Billboard 200

2020-04-08 08:00:06

0

CD Creedence Clearwater Revival - Cosmo s factory - 40th anniversary edition

CD Creedence Clearwater Revival - Cosmo s factory - 40th anniversary edition

Cosmo's Factory este al cincelea album al trupei americane Creedence Clearwater Revival, lansat în 1970. "Ramble Tamble" este singura piesă care nu fusese lansată anterior ca single. Este unul dintre cele mai bune albume semnat Creedence Clearwater Revival.

2020-04-08 07:46:07

0

CD Creedence Clearwater Revival - Willy and the poor boys - 40th anniversary edition

CD Creedence Clearwater Revival - Willy and the poor boys - 40th anniversary edition

Willy and The Poor Boys este al patrulea album al trupei americane Creedence Clearwater Revival, lansat în 1969. Singura mențiune a titlului albumului se face în refrenul cântecului "Down on The Corner". Piese reprezentative ale albumului: "Down on The Corner" "Fortunate Son" "Cotton Fields"

2020-04-08 07:46:07

0

CD Megadeth - So Far, So Good... So What?

CD Megadeth - So Far, So Good... So What?

Megadeth - So Far, So Good... So What? - un album din vremurile de glorie ale trupei Megadeth. Cd remastered cu un sunet ireprosabil. Piese una si una ! (In My Darkest Hour - o capodopera...) Un disc de colectie - must have - pt fanii Megadeth !

2020-03-25 07:53:19

0

CD Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon - Remastered

CD Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon - Remastered

Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon - Remastered - este poate cel mai bun album Pink Floyd. Sunetul extraordinar oferit de cd-ul remasterizat iti ofera o perfecta auditie. Un album cum, din pacate, nu se mai scot in zilele noastre.

2020-03-23 04:23:19

0

CD Pink Floyd - The Division Bell

CD Pink Floyd - The Division Bell

Pink Floyd - The Division Bell - o bijuterie de album ! Nota 10 si pentru furnizor intrucat mi-a trimis varianta remastered: cu un sunet de nota 10 ! Piese de referinta: - What Do You Want From Me - Wearing The Inside Out 6:48 - Take It Back - Coming Back To Life - Keep Talking - High Hopes

2020-03-23 03:08:19

0

CD Metallica - Metallica (The Black Album)

CD Metallica - Metallica (The Black Album)

Albumul Metallica - Metallica (The Black Album) place oricui. Un album pe care n-ai cum sa-l ratezi daca vrei sa asculti o muzica buna. N-am sa uit niciodata clipul video la Enter Sandman redat in vremea aceea pe toate posturile tv

2020-03-23 12:23:19

0

CD Guns N Roses - Appetite for destruction

CD Guns N Roses - Appetite for destruction

Guns N Roses - Appetite for destruction - este, poate, cel mai reusit album Guns N Roses. Regasim pe album piese reprezentative pe hard rockul anilor 80, precum Welcome to the Jungle, Paradise City, Sweet Child O Mine, sau chiar Mr. Brownstone

2020-03-23 11:38:19

0

CD Adrian Enescu - Funky Synthesizer 2.0

CD Adrian Enescu - Funky Synthesizer 2.0

Adrian Enescu - Funky Synthesizer 2.0 - un CD demn de tot respectul. Aproape nu-ti vine sa crezi ca aceasta muzica a fost facuta in Romania. Sunet de nota 10, compozitii inspirate - per total un album care ar merita mai mult promovat in Romania.

2020-03-20 05:23:19

0

CD Slayer - Seasons in the abyss

CD Slayer - Seasons in the abyss

Albumul Slayer - Seasons in the abyss - reprezinta varful de forma al trupei Slayer in muzica ! In plin avant al muzicii metal, piese precum - Expendable Youth - War Ensemble - Dead Skin Mask - Seasons In The Abyss n-ar fi anuntat niciodata aparitia genului Grunge - care a schimbat trendul muzicii rock in anii 93-94...

2020-03-20 05:23:19

0

CD Slayer - Reign in blood

CD Slayer - Reign in blood

Albumul Slayer - Reign in blood - este pentru fanii muzicii metal, unul din cele mai reusite albume Metal EVER ! O adevarata capodopera a trupei Slayer. Piese precum: -Angel Of Death -Raining Blood sunt adevarate lectii de metal music

2020-03-20 02:08:09

0

CD Slayer - South of Heaven

CD Slayer - South of Heaven

Slayer - South of Heaven - este pentru fanii muzicii metal, un album de referinta, printre cele mai reusite albume ale trupei Slayer. Dintre piesele care te vor face sa apreciezi albumul: - South Of Heaven - Silent Scream - Behind The Crooked Cross - Mandatory Suicide - Spill The Blood

2020-03-20 02:00:06

0

CD Jean Michel Jarre - Magnetic Fields

CD Jean Michel Jarre - Magnetic Fields

Jean Michel Jarre - Magnetic Fields - la mine a ajuns CD-ul Remastered, asa ca sunetul e de nota 10 ! Albumul, unul de referinta pentru Jean Michel Jarre - te face sa indragesti muzica electronica! Albumul este o capodopera realizata in 1981 !

2020-03-20 02:00:06

0

CD Queensryche - Greatest hits

CD Queensryche - Greatest hits

Queensryche - Greatest hits - un CD ce cuprinde piese de referinta de pe primele albume Queensyche. Dintre cele mai reusite piese : The Lady Wore Black I Dream In Infrared I Don't Believe In Love Eyes Of A Stranger Jet City Woman Empire Silent Lucidity

2020-03-20 01:53:09

0

CD Megadeth - Countdown To Extinction

CD Megadeth - Countdown To Extinction

Megadeth - Countdown To Extinction: un album excelent marca Megadeth ! Piese reprezentative de pe album: Symphony Of Destruction 4:06 Architecture Of Aggression 3:39 Foreclosure Of A Dream 4:22 Sweating Bullets 5:27 This Was My Life 3:43 Countdown To Extinction 4:19 Psychotron 4:41

2020-03-10 12:36:46

0

CD Megadeth - Rust In Peace

CD Megadeth - Rust In Peace

Megadeth - Rust in Peace De departe cel mai bun album Megadeth ! Am prin versiunea Remastered - asa ca sunetul a fost demential ! Piese reprezentative : absolut toate de pe acest minunat album scos de Megadeth in 1990

2020-03-10 12:36:46

0

Eroii in Pijama te invata literele

Eroii in Pijama te invata literele

O carte nuai buna de invarat literele pentru prescolari. Prietenoasa ca prezentare, ofera si o activitate in plus pentru cei mici - care au ocazia sa si coloreze literele prezentate. O recomand celor interesati

2020-03-02 02:36:34

0

CD Nirvana - Nevermind

CD Nirvana - Nevermind

Nirvana - Nevermind - albumul de maturitate al celor de la Nirvana. Dintre cele mai reprezentative piese ale albumului: 1 Smells Like Teen Spirit 2 In Bloom 3 Come As You Are 4 Lithium

2020-03-02 02:36:34

0

CD Rage Against The Machine - Rage Against The Machine

CD Rage Against The Machine - Rage Against The Machine

Un albul super de la Rage Against The Machine (albumul de debut, datat 1992) cu piese reprezentative precum: - Killing In The Name; - Take The Power Back; - Freedom; - Bullet in the head.

2020-03-02 02:36:34

0

CD Judas Priest - British Steel

CD Judas Priest - British Steel

Daca in anii 80 fluierai ritmul "Breakin the law", inseamna ca "this is a must have album". Piesele una si una continute pe acest cd sunt remasterizate, astfel incat calitatea sunetului este una deosebita. Printre cele mai reprezentative piese se evidentiaza: Breaking The Law Grinder United You Don't Have To Be Old To Be Wise Living After Midnight The Rage

2020-02-28 01:51:23

0

CD Overkill - Horrorscope

CD Overkill - Horrorscope

Cand zici Overkill, zici Horrorscope + The years of decay ! Horroscope - de departe unul din cele mai bine realizate albume metal ever, made by Overkill ! Practic pe primele 4 piese nu ai timp sa respiri ! Album de top 5 best metal ever !

2020-02-28 01:36:23

0

CD Jean Michel Jarre - Chronology

CD Jean Michel Jarre - Chronology

Jean Michel Jarre - Chronology - un cd de avut pentru orice fan muzica elecrtronica ! Un Jean Michel Jarre cu compozitii din plina maturitate. Piese de referinta : - Chronologie 4 - Chronologie 5 (Cea mai buna piesa de reglat sculele audio) - Chronologie 6

2020-02-28 01:36:23

0

CD Anthrax - The collection

CD Anthrax - The collection

Discul contine piese una si una scoase de Antrhrax pana inclusiv la albumul "Attack of the killesr B's" din 1991 Atat piese reprezentative pt Anthrax, gen: "Antisocial" sau "Keep in in the family" cat si piese rap-metal gen "Bring the Noise" sau "I'm the man" cu care poti salva de la moarte orice chef :)

2020-02-28 01:36:23

0

CD Alice In Chains - Alice In Chains

CD Alice In Chains - Alice In Chains

Albumul Alice In Chains - Alice In Chains este o surpriza placuta (ultima piesa "Over Now" - absolut superba) Cd-ul prezinta impecabil materialul discografic realizat de Alice in Chains in anul 1995. Piese bine asezate dpdv muzical si vocea lui Layne Staley ce nu se uita niciodata...

2020-02-28 01:21:23

0

Cd Judas Priest - Painkiller

Cd Judas Priest - Painkiller

Judas Priest - Painkiller Cd remasterizat, toate piesele suna absolut superb ! Unul dintre cele mai reusite cd-uri Judas Priest. (Si un lautar de asculta discul asta, lasa tot si se apuca de metal !)

2020-02-28 01:06:23

0

CD Joe Satriani - Surfing with the alien

CD Joe Satriani - Surfing with the alien

Joe Satriani - Surfing with the alien Discul contine varianta remasterizata a albumului. Super calitate atat pentru sunet cat si pt prezentarea cd-ului. Daca as fi stiut ca discul e remasterizat l-as fi cumparat mai repede :) O mica problema cu livrarea, posibil in timpul transportului s-a crapat suportul de prindere al cd-ului.

2020-02-28 01:06:23

0

CD Annihilator - The best of

CD Annihilator - The best of

Annihilator - The best of - un cd cu piese una si una de pe primele 3 albume Annihilator. Practic tor ce-i mai bun din primele trei albume se regaseste pe acest cd Best of. Sunet de calitate. Un adevarat balsam pentru fanii Annihilator

2020-02-28 12:51:23

0

2CD Kreator - Coma of souls

2CD Kreator - Coma of souls

Unul din cele mai bune albume Kreator. Pachetul contine doua discuri remasterizate: albumul in sine si un cd live. Nota 10 pentru calitatea sunetului. Poate calitatea booklet-ului tiparit ar putea fi impunatatita.

2020-02-28 12:36:23

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one