MaryJ

Membru din 16/01/2015

Aprecieri

Aprecierii review

1

aprecieri

Review-uri

Review Coment

16

comentarii

Ma regasesc in noi... - Jasinda Wilder

Ma regasesc in noi... - Jasinda Wilder

Durerea este prezentă, iar personajele trebuie să învețe să o accepte, să se agațe de o rază de speranță și să meargă mai departe. Curcubeul ieșit după furtună. O carte superbă, mi-a plăcut enorm.

2020-08-10 09:24:15

0

Focul mocnit din paradis - Sandra Brown

Focul mocnit din paradis - Sandra Brown

Directă, emoționantă, sfidătoare.. "Focul pocnit din paradis" redescoperă sudul legendar al romanului american, un loc în care fiecare familie poartă un secret pasional și fiecare pasiune e scump plătită, în care dragostea trebuie să fie statornică la fel ca ura pentru a supraviețui.

2020-08-10 09:00:06

0

Frumoasele adormite - Stephen King, Owen King

Frumoasele adormite - Stephen King, Owen King

Povestea devine epică și deține toate ingredientele unui roman numai bun de a fi ecranizat. Peste toate frământările, conflictele, descrierile și pulsațiile unei lumi pe cale de a se prăbuși stau aceste femei-cocon, care nu pot fi scoase din învelișul sticlos întrucât s-ar transforma în creaturi sinistre; și sunt zeci de milioane. Asemenea unor amazoane, și-ar ucide soții și fiii imediat ce ar respira, ca niște harpii înverșunate.

2020-08-07 06:39:14

0

Doctor Sleep - Stephen King

Doctor Sleep - Stephen King

 Cartea militează pentru acceptarea ajutorului și controlul furiei. Din acest punct de vedere, o consider lectură obligatorie pentru toți cei care se luptă cu această problemă, dependență sau co-dependență.

2020-08-01 01:24:11

0

Stapanul inelelor: Intoarcerea regelui - J.R.R. Tolkien

Stapanul inelelor: Intoarcerea regelui - J.R.R. Tolkien

Este genul de lectură pe care toți dintre noi trebuie să o avem în bibliotecă. Copii , adulți, adolescenți, nu contează în ce categorie te încadrezi, poți citi oricând și la orice oră aceasta carte care o să te țină cu sufletul la gură.

2020-08-01 01:15:34

0

Shining - Stephen King

Shining - Stephen King

Să scrii despre „Shining” necesită să intri în atmosferă. Să înnebunești și tu un pic, precum Jack Torrance, să te imaginezi în hotelul Overlook, înconjurat de stafii, să-i mai ceri barmanului Lloyd încă un „marțian”, să auzi strigătul „Scoateți măștile! Scoateți măștile!”.

2020-08-01 12:54:11

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one