Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

Foloseste cuponul

LIB20DETOAMNA si ai -20%

la orice iti doresti!

Timpul proviziilor de lectura!
Close btn popup img

Cristina Palan

Membru din 05/11/2019

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

28

de comentarii

Max merge la doctor - Christian Tielmann, Sabine Kraushaar

Max merge la doctor - Christian Tielmann, Sabine Kraushaar

Este o carte foarte frumoasa, pe intelesul celor mici. Baietelului meu ii place foarte mult. Am cumparat mai multe carticele cu Max , cu siguranta o sa cumpar toata colectia . Seamana foarte mult cu seria Conni .

2020-07-31 03:54:11

0

Prietenul meu, politistul - Ralf Butschkow

Prietenul meu, politistul - Ralf Butschkow

Avem aceasta carte de foarte mult timp, inca ii place baiatului meu, ramane una dintre cartile lui preferate . Are mult text . Am luat toata colectia Chit-Chit dar celelalte nu-i plac atat de mult .

2020-06-17 01:47:37

0

Conni merge la dentist - Liane Schneider

Conni merge la dentist - Liane Schneider

Este una dintre cartile preferate ale baiatului meu . O citim aptoape zilnic . Ii place foarte mult, are informatii utile pentru cei mici . Avem foarte multe carti cu Conni , toate sunt foarte frumoase .

2020-06-17 01:47:37

0

Conni merge la ferma - Liane Schneider

Conni merge la ferma - Liane Schneider

Foarte frumoasa, asa cum este toata colectia Conni . O citim iar si iar ... Are mult text , imaginile sunt viu colorate , copilul meu este incantat de ea . Avem 10 carti din colectia Conni. Toate ne plac .

2020-06-17 01:32:37

0

Oscar nu doarme acasa - David Melling

Oscar nu doarme acasa - David Melling

Am luat aceasta carticica acum cateva saptamani, o citim zilnic, baietelul meu este incantat de ea . Are un format mai mare decat ma asteptam . Vreau sa cumpar toata colectia Oscar .

2020-06-17 01:17:37

0

Pernuta speriata si teribila cutie cu viteze si bulbuci - Diana Tivu

Pernuta speriata si teribila cutie cu viteze si bulbuci - Diana Tivu

O carte foarte frumoasa , are copertile cartonate, este rezistenta. O poveste simpatica cu personaje frumos colorate si haioase. Ne place foarte mult, baietelul meu este incantat de ea. Vrem sa luam si alte carticele din colectie.

2020-06-17 01:17:37

0

Hopa-hop, calaretule - Frauke Weldin

Hopa-hop, calaretule - Frauke Weldin

Este o carte foarte frumoasa , in versuri. O avem de aproximativ un an . Este una dintre cartile lui preferata , vrea sa o citim aproape zilnic . Am
cumparat aceasta carte dupa un alt site.

2020-05-28 07:00:06

0

Cutia magica cu jucarii - Melanie Joyce, James Newman Gray

Cutia magica cu jucarii - Melanie Joyce, James Newman Gray

Este prima carte pe care i-am cumparat-o baietelului meu acum un an. Si acum o citim aproape zilnic. Este cartea lui preferata . Avem foarte multe carti dar aceasta a ramas preferata lui .

2020-05-28 07:00:06

0

O zi cu constructorii din lumea animalelor - Sharon Rentta

O zi cu constructorii din lumea animalelor - Sharon Rentta

Am cumparat aceasta carte acum o saptamana, baietlului meu ii place foarte mult, o citim zilnic. Cu siguranta o sa cumpar toata seria . Are imagini frunos colorate, amuzante ,pagini groase ,rezistente. Va recomand sa cumparati aceasta carte .

2020-05-28 07:00:06

0

O zi cu mecanicii din lumea animalelor - Sharon Rentta

O zi cu mecanicii din lumea animalelor - Sharon Rentta

Am cumparat trei carti din aceasta serie pentru baietelul meu de doi ani si sase luni, cartile sunt foarte interesante, baietelul meu e incantat de ele . Imaginile sunt colorate si amuzante . Recomand aceasta carte.

2020-05-28 06:46:41

0

O zi cu pompierii din lumea animalelor - Sharon Rentta

O zi cu pompierii din lumea animalelor - Sharon Rentta

Am cumparat 3 carti din aceasta serie. Sunt foarte frumoase . Copilului meu ii plac foarte mult. I le citesc zilnic. Vreau sa cumpar toata seria . Au un format mare , paginile sunt groase si rezistente .

2020-05-28 06:46:41

0

Cele mai frumoase cantece si poezii pentru cei mai mici copii

Cele mai frumoase cantece si poezii pentru cei mai mici copii

Am cumparat aceasta carte de poezii acum cateva luni , si eu si baietelul meu suntem incantati de ea . Este una dintre cartile lui preferate , ma bucur ca am cumparat-o . O recomand cu mare drag .

2020-05-19 01:00:06

0

Scufita rosie

Scufita rosie

Este o carte foarte frumoasa, ma bucur ca am cumparat-o . Baietelului meu ii place foarte mult . E frumos colorata . Baietelul meu vrea s-o citim zilnic . Vreau sa mai cumpar carti din aceeasi colectie .

2020-05-19 12:26:28

0

Citim pe silabe: Motanul incaltat

Citim pe silabe: Motanul incaltat

Am cumparat aceasta carte acum cateva saptamani , i- am citit-o copilului meu dar acesta nu este incantat de ea . Este frumos colorata , are copertile foarte subtiri . Comanda a venit foarte repede .

2020-05-19 12:11:28

0

Bulgaras, un iepuras curajos

Bulgaras, un iepuras curajos

Am cumparat toata colectia de carticele, sunt foarte interesante. Baietelului meu ii place foarte mult sa i le citesc. Sunt mici dar sunt foarte interesante. Le recomand cu mare drag.

2020-05-19 12:11:28

0

Invatam sa coloram 100 imagini

Invatam sa coloram 100 imagini

Am comandat aceasta carte de colorat pentru baiatul meu , ii place foarte mult, coloreaza zilnic pe aceasta carte. Are desene frumoase, il captiveaza. Sigur o sa mai cumpar si alte carti de colorat similare.

2020-05-19 12:11:28

0

Punguta cu doi bani. Poveste de colorat - Ion Creanga

Punguta cu doi bani. Poveste de colorat - Ion Creanga

Am cumparat aceasta carte pentru baietelul meu de doi ani si sase luni. Baietelului meu ii place foarte mult sa-i citesc povesti. Baietelul meu este incantat de ea. Are desene frumos colorata , il captiveaza foarte mult. Pe aceasta carte poate sa coloreze. Sigur o sa mai comand foarte multe carti din aceasta colectie. Comanda a venit foarte repede.

2020-05-19 11:56:28

0

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one