transport gratuit dec21 desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

transport gratuit dec21 mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda, prin curier rapid,

oriunde în România!

Pregateste cadourile pentru cei dragi!
Close

Stefania Paduraru

Membru din 17/06/2020

Aprecieri

Aprecierii review

4

aprecieri

Review-uri

Review Coment

10

comentarii

Mostenirea - Cynthia D'Aprix Sweeney

Mostenirea - Cynthia D'Aprix Sweeney

Este o carte ok, dar nu deosebită. Nu iese cu nimic în evidență, poate doar prin coperta diferită și atrăgătoare.
Mi-a plăcut: substratul ei - banii controlează lumea - și puțin de personajul principal feminin. Sunt și câteva chestii care nu mi-au plăcut cum ar fi: capitolele haotice, acțiunea care nu a avut un început sau un sfârșit, ci a fost doar o alăturare de evenimente din viața familiei Plumb.
I-am acordat 3 steluțe pentru că o consider o lectură relaxantă, dar nu uimitoare.

2021-01-12 11:37:06

0

Cimitirul animalelor - Stephen King

Cimitirul animalelor - Stephen King

Prima mea carte citită de la Stephen King și singurul meu regret e că nu l-am citit până acum. Mi-a plăcut, m-a înfiorat și o recomand cu drag cititorilor pasionați de mister și supranatural, dar și celor care nu sunt neapărat adepții genului.

2020-07-31 09:09:11

2

Maitreyi - Mircea Eliade

Maitreyi - Mircea Eliade

O carte pe care am citit-o și recitit-o, la vârste diferite, pe care am înțeles-o diferit, dar care mi-a plăcut la fel de mult, de fiecare dată! Aș îndrăzni să spun că am îndrăgit-o pe Maitreyi din ce în ce mai tare cu o nouă citire, dar nici Eliade nu a fost lăsat pe dinafară.
O capodoperă!

2020-07-09 03:33:51

0

Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

Am plâns! Am plâns mult atât pe parcursul cărții cât și la final. De ce? Din cauza empatiei, de fericire, de tristețe și multe alte sentimente.
Am apreciat-o pe Lily pentru alegerile ei, dar am și judecat-o. Mi-a fost ca o prietenă și mi-a fost greu să citesc despre traumele din copilăria ei, dar și despre noua ei iubire care părea șansa ei de scăpare. Doar că nu a fost așa.
5 din 5 steluțe pentru un roman care te întoarce pe dos, îți mângâie, dar îți și amărăște inima.

2020-07-09 03:33:51

2

Inima mea si alte gauri negre - Jasmine Warga

Inima mea si alte gauri negre - Jasmine Warga

Pot spune despre ea că e genul de carte căruia nu-i poți acorda mult credit la început, dar care te face să-ți schimbi părerea din primele pagini. De asemenea, nu e pentru împătimiții de clasici sau de poveşti nemaiîntâlnite, pentru că nu e diferită sau specială.
În prim plan ne este adusă o fată de 16 ani, maturizată prea repede, care, din cauza lipsei de comunicare şi a bullying-ului de care are parte, vrea să îşi ia zilele. Este interesantă de urmărit povestea de prietenie pe care o are cu "partenerul" ei de sinucidere, dar şi obsesia pentru tatăl şi trecutul ei.
Nu ştiu sigur dacă piesele muzicale sau artiştii pe care îi precizează pe parcursul carții m-a făcut să-mi placă atât de mult, sau poate e faptul că rezonez foarte tare cu gusturile ei.
O recomand cu încredere, mai ales că acum, în 2020, avem mai mult timp să ne gândim la lucrurile bune din jurul nostru şi la persoanele care ne sunt alături.
Nu promit că după lectura acestei cărți viața voastra v-a fi schimbată radical, dar sunt sigură că veți rămâne cu o stare de împăcare sufletească.

2020-07-09 03:00:10

0

Trei cuvinte, cinci minciuni - Michael Stanovici

Trei cuvinte, cinci minciuni - Michael Stanovici

Trei steluțe din cinci deoarece povestea nu m-a impresionat. Protagonistul mi s-a părut ușor de păcălit, și pe alocuri, naiv. Iar ea, de-o instabilitate emoțională și psihică ieșită din comun. E interesant, oricum, de urmărit relația dintre cei doi. O să atașez și un citat preferat:
"Este deja trei dimineața şi nu reusesc să adorm. Insomniile au revenit în forță.
Nimeni nu m-a mai făcut atât de fericită! De senină! Echilibrată! Şi, iată, a fost de-ajuns o seară ca şovăielile să mă invadeze din nou, să intre în ființa mea.
Ce va mai fi şi de data asta! Ce voi face? Nu ştiu! Ce prostie să nu mai ştii ce vrei, pe cine iubeşti, dacă iubeşti pe cineva! Pur şi simplu!"

2020-07-09 02:48:51

0

Love si Gelato. Vacanta la Florenta - Jenna Evans Welch

Love si Gelato. Vacanta la Florenta - Jenna Evans Welch

" – Știi, oamenii vin în Italia dintr-o mulțime de motive, dar atunci când rămân, o fac mereu pentru două lucruri, mereu aceleași.
– Care?
– Love & gelato. "
Unul din citatele mele preferate din această superbă carte. Am citit-o acum ceva timp și mi-a plăcut! Ceea ce pot să spun e că mi-am dorit mult cartea asta și m-am bucurat enorm când am primit-o cadou, pentru că fusese exact ce mă așteptam, și exact ceea ce căutam la momentul respectiv: o lectură ușoară - ca o înghețată - simplă și totuși aromată cu niște secrete, un jurnal și un băiat italian chipes. Ce iți poți dori mai mult?
Am aruncat un ochi pe goodreads și i-am acordat, la momentul acela, 4⭐ din 5, probabil din cauză că nu m-a dat pe spate. Dar o recomand cu încredere persoanelor îndrăgostite de Italia, de locurile de acolo sau care își doresc să ajungă să viziteze Florența. De asemenea, cine dorește să resimtă, sau să simtă, fiorii primei iubiri, la fel, e o carte excelentă, prezentând foarte frumos relația dintre Lena și Ren. Și să nu uităm de înghețată! Fanii desertului delicios trebuie neaparat să o citească!

2020-07-09 02:33:51

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one