Countdown header img 1

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou

Alex Rus

Membru din 22/05/2020

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

4

comentarii

Intoarcerea la Hristos - Ioan Ianolide

Intoarcerea la Hristos - Ioan Ianolide

Este o carte foarte buna !Am aflat din rândurile acestei cărți, atat date istorice, cât și îndemnuri pentru a trăi o viață in Hristos și cu Hristos.Prin câte suferințe au trecut acei oameni,doar pentru că și-a au păstrat credință și nu s- au supus sistemului diabolic din acele vremuri! Este ceva emoționant până la lacrimi! Eu recomand aceasta carte tuturor tinerilor pentru a se întări în credință și pentru a putea face o comparație cu tinerii de atunci,care au rămas statornici în credința lor, și tinerii de azi, care nu mai acorda asa multă importanță la niste lucruri pentru care alții și- au dat viața.

2021-04-17 12:00:01

0

Limba romana - Clasa 5 - Caiet de lucru - Mihaela Daniela Cirstea

Limba romana - Clasa 5 - Caiet de lucru - Mihaela Daniela Cirstea

Caietul acesta de limba română este foarte practic.Cuprinde exerciții foarte bine organizate și aprofundează materia învățată in timpul anului școlar.Aceste exerciții ajută la dezvoltarea exprimării opiniei copilului și la formarea personalității acestuia. Recomand cu drag acest caiet!

2020-07-22 02:10:09

0

Morometii Vol.1+2 - Marin Preda

Morometii Vol.1+2 - Marin Preda

Romanul este foarte interesant,fiind vorba despre familia Moromete și despre cum această familie își duce traiul așa cum poate in acele zile grele de după război.Însă ,greutățile apar pe zi ce trece și apare problema banilor,care se împuținează și apar diverse conflicte. Mie îmi place cartea și o recomand cu drag tuturor cititorilor.

2020-07-09 12:18:51

0

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one