Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Marcovici Anca Georgiana

Membru din 22/09/2015

Aprecieri

Aprecierii review

4

aprecieri

Rating

Review Coment

28

de review-uri

Abatia portocalului - Samantha Shannon

Abatia portocalului - Samantha Shannon

O lectură complexă, cu o multitudine de personaje care mai de care mai diferite și misterioase, "Abația portocalului" ne înfățișează un univers fantastic, aflat sub teroarea apariției unui balaur -- Nenumitul -- ce amenință să transforme totul în cenușă! Acest roman m-a dus cu gândul atât la cărțile lui George R. R. Martin cât și la stilul de scriere al autoarei Sarah J. Maas. Alert, misterios, plin de pericole, cu amenințări ce pândesc din diferite direcții și personaje ce par a fi create special pentru a fascina cititorul.

2021-12-31 09:00:06

0

Limba si literatura romana cls 9 caiet - Alina Hristea

Limba si literatura romana cls 9 caiet - Alina Hristea

Completă și utilă. Cu explicații clare și suficiente probleme cât copilul să poată înțelege cu adevărat lecțiile.

2021-12-18 12:00:12

0

Insurgent. Seria Divergent Vol.2 - Veronica Roth

Insurgent. Seria Divergent Vol.2 - Veronica Roth

Au trecut ani de când am citit primul volum al seriei, dar pot spune că “Insurgent” a fost la fel de bun. Alert, plin de suspans și pericole, care evidențiază toate caracteristicile umane, volumul acesta mi-a tăiat răsuflarea. I-am reîntâlnit pe Tris și Four după tragicele evenimente din Abnegație ce au culminat cu moartea părinților tinerei, măcinați de regrete și îndoieli, încercând să își continue viața. Apar personaje noi care ne iau prin surprindere, dar descoperim și personaje care se dovedesc a fi diferite de ceea ce ne-am imaginat în primul volum. Autoarea Veronica Roth ilustrează lupta pentru putere a omenirii, bazată pe opresiunea liberului arbitru. O lectură care te ține cu sufletul la gură până la final.

2021-03-04 03:00:09

0

Timeline. O calatorie prin istoria lumii

Timeline. O calatorie prin istoria lumii

O carte deosebit realizată! Ilustrațiile lui Peter Goes putând fi considerate adevărate hărți, oferind un punct de plecare în cunoașterea istoriei lumii. Cel puțin a momentelor sale importante. Deși este o carte dedicată cu precădere juniorilor având în vedere încadrarea oferită de editură, cred că este o lectură interesantă și pentru adulți.

2020-12-31 11:38:44

0

Matematica -  Clasele 9-12 - Olimpiade si concursuri scolare - Gheorghe Cainiceanu

Matematica - Clasele 9-12 - Olimpiade si concursuri scolare - Gheorghe Cainiceanu

Foarte utilă și completă.

2020-12-31 11:38:44

0

Istoria artei. De la pictura rupestra la arta urbana

Istoria artei. De la pictura rupestra la arta urbana

Un album deosebit realizat, cu multe informații extrem de utile atât cunoscătorilor cât și celor ce nu știu foarte multe despre artă. În ordine cronologică, oferind astfel o istorie a artei care este ușor de regimul.

2020-12-31 11:38:44

0

Dictionar de optimisme - Chris Simion-Mercurian

Dictionar de optimisme - Chris Simion-Mercurian

Dicționar de optimisme ne îndeamnă să observăm partea plină a paharului, să ținem cont de eșecuri pentru a fi mai buni în viitor. O lectură cu adevărat interesantă! Iar partea mai speciată începe abia în partea a doua a cărții: autoarea Chris Simion ne oferă ocazia de a deveni scriitori ai propriului nostru dicționar de optimisme!

2020-12-31 11:23:44

0

Bucatarie 2007 - Dan Chiriac, Violeta Borzea

Bucatarie 2007 - Dan Chiriac, Violeta Borzea

Absolut utilă. Chiar și pentru începătorii în Bucătărie. Ca sa nu mai zic nimic de faptul ca îți explica totul pe capitole, nimic neramanand neelucidat. Fiecare rețetă in parte este detaliata suficient cât să înțeleagă tot omul. Mi-a plăcut foarte mult și coperta, clasică, caldă.

2020-10-02 10:53:23

0

Disney. Elena din Avalor - Aventurile unei printese

Disney. Elena din Avalor - Aventurile unei printese

O carte plină de magie pentru cei mici. Mi-a plăcut faptul că este cartonată, deci rezista in mânuțele mici și neîndemânatice. O poveste despre prietenie și curaj, ușoară și plină de aventură, cu ilustrații captivante.

2020-10-02 10:38:23

0

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

O lectură care te ține pe jar de la început până la sfârșit. Cu secrete ascunse, durere, suferință și abuzuri, cu momente tensionate. Doi tineri care au toate motivele să se urască unul pe altul, o iubire care-i mistuie și greșelile tinereții. Cu personaje foarte bine conturate, reale, încăpățânate, o acțiune plină de hopuri și umor.

2020-06-11 02:00:06

0

Solaris - Stanislaw Lem

Solaris - Stanislaw Lem

O lectură intensă, interesantă, care te prinde de la primele pagini. O carte care se citește ușor și te poartă intr-o adevarata aventură. Lem a reușit sa ofere o poveste plină de suspans si adrenalina.

2020-05-16 10:28:11

0

Lego Star Wars. Snowspeeder Ordinul Intai

Lego Star Wars. Snowspeeder Ordinul Intai

Un joc lego perfect pentru gândire, imaginație si dexteritate. Cei mici petrec câteva ore pana sa rezolve legoul și apoi începe distracția! Cursa se poate întinde pe mai multe ore pana sa aflam câștigătorul.

2020-05-16 10:13:11

0

Callie and Kayden. Asa cum e scris in stele - Jessica Sorensen

Callie and Kayden. Asa cum e scris in stele - Jessica Sorensen

O poveste despre diferitele tipuri de abuzuri pe care le suferă copiii. O lectură care-ți rupe sufletul în bucăți, te face să privești mai în profunzime anumite aspecte. Callie este o tânără cu un comportament ciudat, de la vârsta de 12 ani schimbându-se complet. Pe măsură ce i-am aflat povestea am înțeles și de ce nu a spus nimănui. Dar încă mă întreb cum de părinții ei nu au încercat mai mult să își dea seama ce s-a petrecut. Kayden este fundaș în echipa liceului și învață în aceeași facultate cu Callie. Aflam că sunt din același oraș, dar tânărul abia acum o descoperă cu adevărat. La rândul lui, Kayden a fost abuzat de tatăl său încă de la o vârstă fragedă. Băiatul a fost bătut frecvent de tatăl său, dar nu a spus nimănui despre ceea ce se întâmpla. O lectură care se joacă cu emoțiile cititorului și care te face să suferi când te gândești la toate traumele și suferința prin care pot trece unii tineri fără ca cei din jur să bănuiască ceva. Emoțiile și speranțele sunt cele care ne fac să citim întreaga carte!

2020-05-06 11:28:06

0

O intelegere scandaloasa - Joanna Shupe

O intelegere scandaloasa - Joanna Shupe

O înțelegere scandaloasă este povestea dintre o lady britanică destul de faimoasă— Lady Eva Hyde, fiica unui celebru arhitect, care a fost poreclită de înalta societate Lady Ghinionista. Asta după fiecare dintre cei trei logodnici a decedat... O tânără foarte sigură pe ea și care luptă din toate puterile pentru a-și atinge scopurile: vrea să fie revunoscută drept prima femeie arhitect. Tânăra are suficient curaj cât să încerce să pătrundă într-o lume dominată de bărbați care au o concepție aparte fată de atribuțiile femeilor. Pentru a proiecta un hotel la New York este nevoită să facă uz de renumele tatălui său. Și nu doar atât... se vede nevoită să ascundă boala avansată a tatălui, din simplu motiv că tratamentul costă o mulțime de bani pe care fata nu îi are. Îl cunoaștem pe Phillip Mansfield, un personaj aparte. Sigur pe el, puternic și dur, care luptă pentru ceea ce își dorește. Acesta este cel care construiește hotelul, un om intransigent, ale cărui opinii sunt de obicei ascultate fără comentarii. Cei doi au parte de o întâlnire fierbinte pe vasul care revine pe continentul american. Iar Eva este șocată să descopere că aventura ei cu un străin a ajuns să se interpună și în viața ei de zi cu zi. Astfel, avem parte de o poveste de dragoste cu multă pasiune și emoții care reușesc să prindă în mreje cititorul.

2020-05-06 11:28:06

0

Magnatul - Joanna Shupe

Magnatul - Joanna Shupe

Emmett Cavanaugh și Elizabeth Sloane sunt pe cât de diferiți pe atât de asemănători. El este un magnat al oțelului care provine din clasa de jos, ea este o tânără ce aparține aristocrației. O tânără care-și dorește să deschidă o firmă și să facă investiții la bursă, într-o vreme în care femeilor nu li se permitea așa ceva. O apariție în casa lui, o cerere de investire și câteva întâlniri la cină, le schimbă complet viața. O conjunctură de evenimente ce se încheie cu căsătoria celor doi. O căsătorie forțată de fratele ei pentru a salva aparentele... Dar situație se schimbă pe măsură ce tinerii noștrii încep să se cunoască unul pe altul. Asistăm la electricitatea statică care sfârâie în jurul lor de câte ori cei doi se află împreună, atracția fulgerătoare dintre ei fiind vizibilă. Deși nu are încredere în Elizabeth și face o mulțime de presupuneri eronate la adresa ei, care îi produc suferință tinerei, Emmett nu poate decât să încerce să se apere de propriile sentimente. O serie de întâmplări care ne țin cu sufletul la gură, pasiunea arzătoare dintre cei doi și sentimentele lor sincere, fac din “Mogulul” o carte absolut superbă!

2020-05-06 11:28:06

0

Barbatul visurilor mele - Johanna Lindsey

Barbatul visurilor mele - Johanna Lindsey

Ce se întâmplă când o frumusețe precum domnișoara Megan Penworthy este umilită public de o contesă? Ia hotărârea de a se căsători cu un duce!!! O mândră și frumoasă roșcată plină de temperament, căreia îi place să discute în contradictoriu cu propria conștiință, cu o singură prietenă adevărată, aceasta reușește să devină în ochii cititorului o eroină delicioasă. Când îl cunoaște pe noul crescător de cai al tatălui ei, între cei doi sar scântei. Devlin Jefferys este un personaj cu totul atipic, care reușește să îi dea mereu replica lui Megan, ba mai mult, reușește să o incite de fiecare dată. Atracția dintre cei doi se simte de câte ori cei doi se află unul în preajma celuilalt. Totuși, printr-un concurs de împrejurări, cei doi se văd nevoiți să se căsătorească... Am putea crede că de acum poveste este simplă, nu-i așa? Dar ce credeți că se întâmplă când tânăra descoperă că nu s-a căsătorit cu crescătorul de cai ci chiar cu ducele cu care spusese că se va căsători? Și ce te faci când acel duce crede că grajdurile și caii lui erau tot ce își dorea tânăra sa soție? Avem parte de multe situații pline de umor, de momente tensionate și pline de emoții, de replici spumoase. “Bărbatul visurilor mele” este o carte delicioasă care aduce un moment de bucurie cititorului.

2020-05-06 11:28:06

0

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Foarte utilă!

2020-04-13 12:31:07

0

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

O poveste frumoasa pe care am citit-o pe nerăsuflate.

2020-04-13 12:31:07

0

Florile raului - Charles Baudelaire

Florile raului - Charles Baudelaire

Superba!

2020-04-03 11:08:26

0

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Frumoasa si amuzanta.

2020-04-03 11:08:26

0

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

Superba carte! Emoție si relaxare!

2020-04-03 11:08:26

0

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Noiembrie 1863, Franklin, Tennessee... Acțiunea cărții de față începe în perioada Războiului Civil din America. O perioadă în care Nordul și Sudul au fost inamici. Când s-au războit frați între ei. Un război în care au fost pierdute mult prea multe vieți omenești. O cunoaștem pe Aletta, rămasă văduvă de război, mama unui băiețel absolut adorabil — Andrew— de doar șase ani și însărcinată cu al doilea copil. Este concediată, amenințată de bancă că va fi evacuată dacă nu reușește să își plătească împrumutul la casă.... O situație mai mult decât disperată. Și totuși, nu își pierde credința în Dumnezeu. Astfel apar în viața ei conacul Carnton și Societatea Femeilor pentru Ajutorarea Soldaților. Un eveniment la care este angajată ca bucătar- patiser. Aici reușește să își facă mulți prieteni și îl cunoaște pe căpitanul Jake Winston. Un țintaș care în urma unei răni și-a pierdut acuratețea vederii la distanță... Ce poate face un țintaș care nu vede bine?! Jake este un bărbat care-și iubește țara și crede în idealurile pentru care luptă. Un om cu suflet bun, cald, care descoperă în Aletta un suflet pereche. Fiecare dintre ei luptă cu propriile sentimente, mai cu seamă Aletta. Autoarea Tamera Alexander reușește să impresioneze prin emoțiile pe care le transmite cititorului și prin mesajul cărții: miracolele de Crăciun se întâmplă! Atunci când crezi că o rezolvare este imposibilă, când te crezi doborât la pământ fără a vedea vreo soluție, Dumnezeu găsește întotdeauna o rezolvare.

2019-12-03 12:21:31

1

Lacrimi de ingeri - Ioana Dumitrachescu

Lacrimi de ingeri - Ioana Dumitrachescu

O carte cu potențial, dar care nu reușește sa facă altceva decât sa plictisească.

2019-07-09 07:00:21

0

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Reese și Ben... doi tineri cum nu se poate mai diferiți și totuși, atât de asemănători! O poveste frumoasa, captivanta si cu multe emoții. Poveste de viața, de curaj, despre asumarea riscurilor... O iubire care îți rămâne în suflet!

2019-07-09 12:52:50

0

Imbratiseaza-mi defectele Vol.1 - Andrada Rezmuves

Imbratiseaza-mi defectele Vol.1 - Andrada Rezmuves

Îmbrățișează-mi defectele este o lecție de viață învățată prin lacrimi, durere și suferință. Este maturizarea timpurie predată de soarta crudă. O carte care se joacă cu emoțiile celui ce citește, captează atenția și stârnește interesul. Personaje bine realizate, credibile, cu calități și defecte, care fac greșeli și învață din ele.

2019-07-09 12:52:50

1

Momentul nostru infinit - Lauren Myracle

Momentul nostru infinit - Lauren Myracle

O carte foarte frumoasa, de citit si recitit. Relaxanta, perfecta după o săptămâna obositoare.

2019-04-16 04:59:17

0

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

O carte drăguța!

2019-04-08 10:28:43

0

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Frumoasa si alerta, cu mult suspans! O carte bine scrisă, pentru un debut literar.

2019-04-05 12:00:21

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one