promo promo25 octo desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

promo promo25 octombrie mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou
Promotii popup img

PROMOTIILE LUNII OCTOMBRIE

19 edituri, titluri cu -30% -10%,

Carte cadou și oferta 2+1 GRATIS!

Urmatoarea ta lectura aici!
Close btn popup img

Onofrei Roxana

Membru din 08/04/2016

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

29

de comentarii

Bridgerton. Eu si ducele -  Julia Quinn

Bridgerton. Eu si ducele - Julia Quinn

Minunata povestea, am citit toata seria, merita! Am vazut si serialul dar....e sub asteptari...cartea este foarte frumoasa, defapt toate cele 8 volume ale seriei sunt minunate! spor la citit!

2021-04-12 12:00:01

0

Bilete inveninate - Vi Keeland, Penelope Ward

Bilete inveninate - Vi Keeland, Penelope Ward

Scrisa cursiv, ca toate cartile scriese de Vi Keeland. O poveste foarte frumoasa, despre prietenie, daruire si iubire. Merita citita! Recomand!

2021-04-12 12:00:01

0

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

Ticalos la patru ace - Vi Keeland, Penelope Ward

Dupa ce am citit Seful de aceiasi autoare am cautat si celelalte carti ale sale, scrie foarte cursiv, am citit cartea in cateva ore. Merita citita!

2021-04-12 12:00:01

0

Seful - Vi Keeland

Seful - Vi Keeland

Scrie foarte frumos Vi Keeland, merita citita cartea. O poveste interesanta!
Spor sa aveti!

2021-04-12 12:00:01

0

Emotii date pe fata - Paul Ekman

Emotii date pe fata - Paul Ekman

Interesanta!
Nu m-am gandit ca pot fi ascunse sub emotii atatea lucruri despre noi!
Recomand!

2020-08-07 01:54:14

0

Findus la pescuit - Sven Nordqvist

Findus la pescuit - Sven Nordqvist

Aventurile celor doi sunt foarte captivante, copilul e curios si asteapta sa terminam povestile! Vom achizitiona si celelalte povestioare!

2020-07-21 08:40:10

0

500 Intrebari si raspunsuri despre Animale

500 Intrebari si raspunsuri despre Animale

Super interesanta cartea! Copil incantat!

2020-07-21 08:25:09

0

Franklin si noul lui prieten - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si noul lui prieten - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:03:51

0

Franklin si Harriet - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si Harriet - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:03:51

0

Franklin si vecinii lui - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si vecinii lui - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:03:51

0

Franklin si minciunica lui - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si minciunica lui - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:38

0

Franklin si intunericul - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si intunericul - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:06

0

Franklin si furtuna - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si furtuna - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:06

0

Franklin merge pe bicicleta - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin merge pe bicicleta - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:06

0

Franklin cel dezordonat - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin cel dezordonat - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:06

0

Franklin merge la scoala - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin merge la scoala - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:06

0

Franklin si surioara lui mai mica - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Franklin si surioara lui mai mica - Paulette Bourgeois, Brenda Clark

Toata colectia e minunata! Copilul meu o indrageste! Franklin este o broscuta tare poznasa si frumoasa! Recomand cu drag!

2020-07-10 12:00:06

0

Tatuatorul de la Auschwitz ed.2 - Heather Morris

Tatuatorul de la Auschwitz ed.2 - Heather Morris

Cand dragostea depaseste orice bariere, cand dragostea vindeca orice durere. Recomand cartea din toata inima! Spor la citit!

2020-07-10 11:03:51

0

Invatare. Memorii - Tara Westover

Invatare. Memorii - Tara Westover

Dureroasa cartea! Minunata, petputernica, desteapta Tara! Recomand!

2020-07-10 11:00:12

0

Istoria albinelor - Maja Lunde

Istoria albinelor - Maja Lunde

Am citit cartea fara voie :) la inceput nu ma atras, dar, dupa primele capitole nu am mai putut sa ma opresc din citit. O carte cu multe beneficii! Recomand!

2020-07-10 11:00:12

0

P.S. Te iubesc - Cecelia Ahern

P.S. Te iubesc - Cecelia Ahern

Iubirea nu are bariere! O carte minunata, o poveste de dragoste ce mi-a incantat ziua! Recomand!

2020-07-10 11:00:12

0

Eu sunt Malala - Malala Yousafzai, Christina Lamb

Eu sunt Malala - Malala Yousafzai, Christina Lamb

Dureroasa povestea acestei fetite, totodata, finalul ma bucurat! O poveste puternica despre durere, implicare si curaj! Recomand cu drag!

2020-07-10 11:00:12

0

Numai cu fiica mea - Betty Mahmoody, William Hoffer

Numai cu fiica mea - Betty Mahmoody, William Hoffer

Datorita aceste carti am inceput sa iubesc sa citesc. Minunata povestea! Mamele, fiinte care isi depasesc limitele pentru pruncii lor! Recomand cu drag!

2020-07-10 11:00:12

0

Baiatul cu pijamale in dungi - John Boyne

Baiatul cu pijamale in dungi - John Boyne

Am citit cartea in cateva ore, patrunzatoare, dureroasa si totodata motivanta! Recomand cu caldura!

2020-07-10 11:00:12

0

Breb repara tot - Lars Klinting

Breb repara tot - Lars Klinting

Toate povestioarele, citite pana acum, cu Breb, ne-au incantat. Recomand!

2020-07-10 10:48:51

0

Aventurile bondarului

Aventurile bondarului

Copil incantat!Mama fericita :) recomanda cu dragoste!

2020-07-10 10:48:51

0

Pollyanna. Jocul bucuriei - Eleanor H. Porter

Pollyanna. Jocul bucuriei - Eleanor H. Porter

O poveste minunata! Recomand cartea pentru orice varsta! Spor la lectura! Merita!

2020-07-10 10:48:51

0

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one