TIMOTIN

Membru din 03/10/2020

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

40

de comentarii

Uriasii de demult. Inceputul Vol.1 - Stefan Dumitrescu

Uriasii de demult. Inceputul Vol.1 - Stefan Dumitrescu

Sau poate mai bine zis "A fost odata un Urias ce fiind asa meserias ii facu pe oameni ceva -ceva mai fericiti, decat erau.., babuinii locului??!" Pe masura ce se uitau mai uimiti, tot asa si cu deprinderea treburilor ceva mai spectaculoase. Nu se prea specifica nici happy endul, cat nici aspectul horror al uriasilor, asa cum reiese din "Lupta cu Titanii" cand zeii i-au infrant pentru ca erau groaznici.

2021-12-05 09:00:01

0

Uriasii de demult. Urcusul Vol.2 - Stefan Dumitrescu

Uriasii de demult. Urcusul Vol.2 - Stefan Dumitrescu

O carte in care uneori unele povarnisuri pareau floare la ureche pentru unii, pe cand intelegerea de sine tare greu.

2021-12-05 09:00:01

0

Uriasii de demult. Revelarea adevarului Vol.3 - Stefan Dumitrescu

Uriasii de demult. Revelarea adevarului Vol.3 - Stefan Dumitrescu

Prin Uriasii ce nu mai pot exista a nu se intelege ca fura intru totul starpiti chiar asa. Ei stiu ca sperie ca si King Kong, si ca fie ca vor, fie ca nu trebuie sa faca pe dracu in patru si sa semene si cu noi. Prin revelarea adevarului se mai poate intelege ca... uneori un sentiment de orgoliu mai paranoic asa totusi candva era unul de maxima siguranta cu tine insuti deoarece tu insati esti dominat de ceva gigant, care alta data chiar dadea fiori lumii din care facea parte, dar si o anume nemultumire unui Dumnezeu extrem de nemultumit de prezenta unor fiinte foarte puternice si extrem de capricioase pe acest pamant.

2021-12-05 09:00:01

0

Un nou inceput - Kristin Hannah

Un nou inceput - Kristin Hannah

Citind mai toate descrierile acestei carti, dupa ce am citit deja doar 40 de pagini din carte, as zice ca trebuie sa ma fi pacalit cu ceva, fiindca ca si multe altele se confunda cu mai nimic nou. Si cand te gandesti ca ceea ce o face total diferita de mai orice carte cunoscuta pana acum e tocmai tatal cel amarat al eroinei acestei carti, care tocmai s-a intors din razboiul din Vietnam si nu-si poate mai deloc descurca viata in California, luand in cele din urma drumul catre Alaska, pentru a se vedea mai in siguranta, de ceea ce si ura de altfel ca fiind cei din conducerea Californiei de la acea data! El e nu numai o persoana chinuita de resentimenele si ororile ce i-au fost dat sa vada, dar totodata si extrem de ranit de la un glonte, plus o multime de rani pe trup, fiind luat ca prizonier de razboi, dar ulterior salvat de aliati. Mai mult nu-si poate sterge mai deloc amintirile cele sumbre privitoare la cei pe care i-a vazut asasinati miseleste chiar sub ochii sai, fiind totalmente neputincios sa-i salveze. Abia daca poate sa-i asigure lui fi-sa un trai fericit, fiind intr-o continua frustrare fie cu amintirile triste ale razboiului din Vietnam, fie cu noua conducere de care se izbeste la intoarcerea in America. Oare subiectul ne-ar parea totalmente strain de filmul Rambo si inceputul acestei carti?? Ia sa vedeti poate o noua fateta a unui film care poate nicicand nu s-a rulat niciunde, dar in acelasi timp si un fel de start al unui film ce ar putea face unghi de convergenta chiar cu celebrul film "Rambo". Tatal acesta e deosebit de las, iar fica-sa e nevoita sa-l accepte asa cum este, nestiind niciodata ce va face de va indrazni sa fuga din Alaska catre ce destinatie, atunci cand... ai invatat ca insasi conducerea Americii ti-e deosebit de ostila?!

2021-03-16 06:00:01

0

Calea magica a intuitiei - Florence Scovel Shinn

Calea magica a intuitiei - Florence Scovel Shinn

Nu Inchide Aceasta Carte. "Rugaciunea inseamna sa-i telefonezi lui Dumnezeu, iar intuitia inseamna ca Dumnezeu iti telefoneaza tie." Indiferent cat de tare te va nemultumi acest text de pe prima foaie, conteaza un singur lucru. Daca simtul tau magic al intuitiei ti-a comunicat sa inchizi cartea, inseamna ca n-ai nimic magic, nu te prea inalta nimic catre Dumnezeu. Daca insa poti trece peste acest level beginner cu brio, inseamna ca… simtul tau magic al intuitiei chiar se aprinde.

2021-03-16 03:00:01

0

A zecea viziune - James Redfield

A zecea viziune - James Redfield

Cum sa-ti dezvolti intuitia, imaginatia si simtul vizionar de a reflecta asupra viitorului tau intru alchimia prezentului dupa rodul imaginatiei si dorintelor tale. (O carte ca ghid, un calator ca tine insuti.)

2021-03-16 03:00:01

0

Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia - Marina Almasan

Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia - Marina Almasan

E, eu mai stiu ca exista si o trupa muzicala a anilor ''90 de pe acolo, E-TYPE. Dar mi'i teama ca dintre cei mai seriosi si de cultura asa, ma vor trimite la culcare. Eu totusi simt nevoia sa o scriu. Nu de alta, dar tot asa m'or trimite si suedezii?? Vorba aceea -daca porni o calatorie ce ne va intoarce oare indarat??

2021-03-15 06:00:01

0

Regatul Dragonului de Aur - Isabel Allende

Regatul Dragonului de Aur - Isabel Allende

O incursiune a prezentului in trecutul superindepartat, unde lumea noastra cea de astazi este foarte rara si abia daca stie cum sa procedeze cu creaturile cele fioroase si cum sa scape de ele imediat. Nimic pare ca nu poate fi mai frapant, decat sa-ti inchipui ca’ntr-un joc de calculator cum poti oare cu puterea vreunei astfel de carti astfel de fiinte sa dobori. O pura fantezie ca pentru primele zile de scoala poate a vreunui copil oricand gata de vreo aventura a vietii extrem de palpitanta si frumoasa.

2021-03-15 03:00:01

0

Lilith - Minerva

Lilith - Minerva

Pornind o noua cautare ori vreun new adventure.

2021-03-02 09:00:01

0

Vietile secrete ale planetelor. Ghid de utilizare a sistemului solar - Paul Murdin

Vietile secrete ale planetelor. Ghid de utilizare a sistemului solar - Paul Murdin

Scrie undeva ca doar lui Alien i-ar fi de folos acest ghid?!!

2021-03-02 06:00:01

0

Mu, continentul pierdut - James Churchward

Mu, continentul pierdut - James Churchward

Ce mai inseamna in ziua de azi numele a ceva inexistent?! Macar vreo asociere cu planeta Mumu, sau mai degraba a te da absent??

2021-03-02 06:00:01

0

A douasprezecea planeta - Zecharia Sitchin

A douasprezecea planeta - Zecharia Sitchin

Pag. 159. //Cap.6. A Douasprezecea Planeta: «Acum, desigur, este o provocare sa afirmi ca aceste reprezentari – a Soarelui si a celor unsprezece planete – infatiseaza sistemul nostru solar, caci savantii pretind ca sistemul nostru planetar din care face parte pamantul, este compus din Soare, Pamant, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto. Adica Soare si numai zece planete (daca luam Luna ca planeta). /Dar sumerienii spun altceva. Ei pretind ca sistemul nostru solar este compus din Soare si alte unsprezece planete (inclusiv Luna), pastrandu-si cu tarie parerea ca, in afara de planetele cunoscute de noi astazi mai existase un membru al sistemului nostru Solar – planeta de pe care veneau nefilimii. /O vom numi A Douasprezecea Planeta.»
Cartea "NEFILIMII -si Invataturile lor despre 2012 si ce va urma" (a lui Theolyn Cortens) /pag.78: «Al treilea stagiu, al muncii sustinute, nu este mereu o navigare lina si necesita consecventa si dedicare. Cateodata, vei simti ca nu exista nimic ce poti face si te poti simti frustrat deoarece nimic nu pare sa se intample. Noe a trebuit sa fie foarte rabdator cand a trimis un porumbel in afara arcei sa testeze daca exista sau nu pamant uscat. (Facerea 8: 7-12). Fa orice stii ca poti face si lasa restul puterii spirituale invizibile ce lucreaza cu tine, oferind sustinere chiar si atunci cand te simti pierdut, ca un marinar pe ocean care nu are nici un pamant la orizont. Apoi cel de-al patrulea stagiu, al ideii tale proprii de manifestare, se va desfasura de la sine.»
Daca a 12-a Planeta, a lui Zecharia Sitchin, trebuie sa fie a unor ingeri reinascauti pe Terra din propriile lor lacrimi, neputand sa spuna sigur ce s-a intamplat cu lumea lor indepartata, poate tot astfel, nemairasfoind atatea pagini intruna inainte si indarat, in cautarea a ce sa facem mai repede cu viata noastra, poate vom reusi astfel sa… facem saltul.., undeva la next level, fiind deja si inspirati in tot ceea ce priveste «primul stagiu – "a intentiei" (dupa invataturile nefilimilor)» cu privire la ideea personala de a vedea unde duce o idee ce tocmai pare ca ia un contur, poate chiar interesant. Ca fapt divers curiozitatea, aventura si spiritul de a intui pe unde-i drumul printr-un hatis extrem de obositor ca de padure, doar si numai aceste trei puncte forte esentiale specifice oricarei fiinte, tocmai acestea au facut-o sa se perpetueze pana in zilele de azi. Ba mai mult, indiferent de caderea spirituala, oricand se poate ivi o luminita prin bezna, oricand o noua artera ce… duce spre o noua sfera superioara.

2021-02-05 04:00:01

0

La inceputul timpului - Zecharia Sitchin

La inceputul timpului - Zecharia Sitchin

Pagina 296: «CAP.12 – ERA BERBECULUI: Cand era Berbecului a venit in cele din urma, nu s-a manifestat ca zorii unei Noi Ere, ci mai degraba a fost insotita de intuneric de la amiaza – intunericul unui nor de radiatie mortala, generat de prima explozie a armelor nucleare pe Pamant. A venit ca o culminare a mai bine de doua secole de revolutii si de conflicte armate in care zeii s-au razboit intre ei, iar popoarele au fost asmutite unele impotriva altora. In urma acestor conflicte, marea civilizatie sumeriana care, se intinsese pe aproape doua milenii, zacea acum culcata la pamant si devastata, populatia fiind nimicita si ruinele imprastiate in prima diaspora a lumii. Marduk castigase intr-adevar suprematia, dar noua ordine care a urmat a fost una a unor noi legi, obiceiuri si credinte si-a unei noi religii, o era a regreselor stiintifice, a impunerii astrologiei in locul astronomiei – chiar a manifestarii unei noi conditii care era in defavoarea femeilor. /Oare astfel era menita sa se intample? Oare lucrurile au decurs atat de dezastruos doar pentru ca ambitiosii lor protagonisti – anunnakii, si nu oamenii – au fost cei care au dirijat cursul evenimentelor? Sau poate totul a fost sortit, predestinat, iar forta si influenta – reala sau imaginara – a trecerii intr-o noua casa zodiacala au fost atat de zdrobitoare incat imperiile au fost rasturnate, religiile au fost schimbate intre ele, iar legile, obiceiurile si organizarea sociala au fost date peste cap? /Sa ne intoarcem insa la ceea ce s-a intamplat cu adevarat, cand a avut loc prima transformare cunoscuta, in speranta ca vom gasi niste raspunsuri edificatoare. /Dupa calculele noastre, cam pe la 2300 i.Hr. Marduk a parasit Babilonul ducandu-se mai intai in Tinutul Minelor, iar apoi in alte tinuturi pe care textele mesopotamiene nu le numesc. Acesta plecase in urma permisiunii lui Nergal ca instrumentele si celelalte "lucrari minunate" pe care le adapostea Babilonul vor ramane neatinse. Dar nici nu a plecat bine, ca Nergal/Erra a si incalcat legamantul. Poate din simpla curiozitate, sau chiar rautate, acesta a intrat in Gigunu cel interzis, camera misterioasa in care Marduk nu lasa pe nimeni sa intre. Intrarea sa in incapere a facut ca "stralucirea" ei sa dispara pe loc si in consecinta, dupa cum il avertizase Marduk, "ziua s-a preschimbat in noapte" si calamitatile au inceput sa se reverse asupra Babilonului si a locuitorilor sai. /Sa fi fost "stralucirea aceea" un instrument bazat pe radiatii nucleare? Nu se precizeaza ce anume era, doar ca efectele sale adverse au inceput sa se faca simtite in toata Mesopotamia. Ceilalti zei au fost maniati peste masura de fapta lui Nergal; pana si tatal sau Enki l-a certat aspru, si i-a cerut sa se intoarca in domeniul sau din Africa, Kutha. Nergal a tinut seama de ordinul tatalui sau, dar inainte sa plece a daramat tot ce construise Marduk si a lasat in urma sa razboinici, pentru a se asigura ca in Babilon sustinatorii lui Marduk vor ramane subjugati.» Am incheiat citatul. ☢ ↪⤴ 🕖
E acum a-ti inteles ce ERA e asta, a Varsatorului?? Ori ERA oamenilor nebuni ce vor sa vada ce inseamna "ButonulRosu", din Sala Proiectilor (a lui Radu Cinamar, din cartea "ViitorCuCapDeMort"). Ori ERA binefacerilor, celor ce inteleg ce inseamna varsarea harului de Sus peste mai toti muritorii. Istoria se poate repeta din rau in mai rau, sau dinspre ceva nu tocmai OK, spre ceva cu atat mai bine. Depinde de cei in care va puneti baza, sau de cei pe care ii puteti darama mai iute pe motiv ca nu mai prezinta incredere.

2021-02-04 08:51:11

0

Disney: Bia. Lumea mea, visurile mele. Jurnal secret

Disney: Bia. Lumea mea, visurile mele. Jurnal secret

In vreme ce majoritatea spune "amore mio”, unii sau cativa "stiu IO"?!

2021-01-10 07:51:25

0

Regatele pierdute - Zecharia Sitchin

Regatele pierdute - Zecharia Sitchin

Pagina 39: «Savantii nu accepta cu usurinta teoria referitoare la traversarea oceanului cu barcile in urma cu 15.000 sau 20.000 de ani. Omul, sustin ei, era o fiinta prea inapoiata pentru a construi vase care sa reziste unei calatorii pe ocean si sa navigheze pe marile planetei. Omul a reusit abia in pragul civilizatiei sumeriene, la inceputul mileniului patru, inainte de Cristos, sa inventeze mijloace de transport pe distante mai lungi: caruta cu roti pentru transportul terestru si barca pentru transportul pe mare. //Dar sumerienii insusi au considerat ca asa s-au petrecut lucrurile dupa potop. Sumerienii au spus de nenumarate ori ca pe pamant existase o civilizatie foarte avansata inainte de potop – civilizatie intemeiata de cei care au venit de pe planeta lui Anu si care a continuat printr-o linie de "semizei" longevivi, copii rezultati in urma casatoriei dintre extraterestri (termenul biblic este "nefilimi") si "fiicele omului".» Deci iata cum s-a impartit Comuna Primitiva la inceputuri pe intreg pamantul. Deci, pana la urma, ce Comuna Primitiva mai poate fi asta?!! Tot aia de pe bancile lui Impuscatu?! Din contra parintele Comunismului, Karl Marx, avea nevoie sa se ateste cumva existenta vreunei Comune Primitive, pentru ca doar si numai asa isi putea justifica ratiunea ideii de Comuna Inalt Avansata Spiritual. Dar daca pentru teza sa aceasta Comuna Primitiva a fost o pura inventie, o minciuna cum ar veni?!!

2021-01-10 07:21:25

0

Pisicile Razboinice Vol.3: Padurea secretelor - Erin Hunter

Pisicile Razboinice Vol.3: Padurea secretelor - Erin Hunter

Pisicutza Pis-pis-pis ia-ti o halebarda, ca altfel... Lumea Povestilor pleaca la dentist??

2021-01-09 10:36:18

0

Pisicile Razboinice Vol.2:  Foc si gheata - Erin Hunter

Pisicile Razboinice Vol.2: Foc si gheata - Erin Hunter

Pisicutza Pis-pis-pis ia-ti o halebarda, ca altfel... Lumea Povestilor pleaca la dentist??

2021-01-09 10:36:18

0

Pisicile Razboinice Vol.1:  In inima padurii - Erin Hunter

Pisicile Razboinice Vol.1: In inima padurii - Erin Hunter

Pisicutza Pis-pis-pis ia-ti o halebarda, ca altfel... Lumea Povestilor pleaca la dentist??

2021-01-09 10:36:18

0

Cutremurul Mondial I: Pajistea Dragonului - Scarlett Thomas

Cutremurul Mondial I: Pajistea Dragonului - Scarlett Thomas

Vai ce frumoasa carte! Am si bagat-o la Urgente De Viitor. Caci mai am inca multe pe aceeasi agenda.

2021-01-03 07:55:13

0

Trepte spre cer - Zecharia Sitchin

Trepte spre cer - Zecharia Sitchin

O carte din care reiese parca mereu, mereu unul si acelasi lucru ce de veacuri pare a nu se lega catusi de putin de noi, ci mereu tot ar "reiesi" din noi insine. Cum tot implementandu-ni-se notiunea de “demnitate", de destepti ce suntem tot ne separam ca uleiul de ea, ridicandu-ne sau coborandu-ne intr-o sfera tot mai sinistra, ca… tot timpul parca cineva ar avea ceva cu noi si ne-ar impinge de la spate pe niste "Trepte Catre Cer", nicicand nefacandu-ni-se dreptate??! Dreptate la ce?! Ca ne impartiram candva in doua?? In niste babuini speriati de ticalosia ce ateriza printre noi si altii curiosi si uimiti cine-or fi noile fiinte din cer nou aparute pe pamant. Ce sa faca si zeii??! Tot aia. "Celui ce are i se va mai da. Pe cand celui ce n-are i se va lua si ce are." Mai exact: «Daca tot par preocupati si uimiti dupa noi, hai sa vedem daca ne pot fi de folos cu ceva. Pe cand alorlalti cu atat mai bine. Pururea o vesnica spaima si groaza cu ei.» (De ce nota maxima?! Fiindca desi pare ca a unui individ rupt de realitate si cotidian, tot luand-o nu stiu cum catre nori, asa o fi aici?? Sau unele scrieri isi tot baga nota maxima, impiedicand de veacuri reflectarea nu numai marilor adevaruri istorice, dar... si, inca din antichitate, construirea nu a unor trepte, ci... a unor aparate catre... cosmos. E iacata care "cer". Ca despre asta e vorba aici.)

2020-12-16 10:53:50

0

O lume ascunsa - Raymond Bernard

O lume ascunsa - Raymond Bernard

Pai si normal! Cum nu se poate face Card De Identitate pentru asa ceva si cetatenia celor de acolo doar ei intre ei, si.., doar a ne selecta. Asta ne e soarta. Celor ce nu le place ca de pe Cardul De Identitate mai reiese si vodca, vor trebui sa se impace in cele din urma si cu copca. Sunt selectati doar cei ce mereu le place sa mestereasca ori sa lucreze la ceva. Cetetanie cu aceia nu tine ca la cei ce umbla husi marginea cu sorcova. Si asta ca asa a fost intruna legea firi. Cei ce umbla cu prostii intr-un tarziu s-ajunga prietenii pustiei. In foarte scurt timp suprafata pamantului va fi cea mai trista lume.

2020-12-06 06:57:33

0

Anunnaki din Nibiru - Gerald R. Clark

Anunnaki din Nibiru - Gerald R. Clark

Pai cam da, exista si riscul ca unii oameni citind-o ar cam fi in stare sa se intrebe «da, daca provenienta mea genetica o fi de tip mai mult ENK, ce sperante in vreo Trezire Spirituala sa-mi mai pun eu??!». Cartea abunda in o sumedenie de lamuriri tehnice care de multe ori pot deprima. Dar totodata pot anunta orice cititor ca daca ceea ce citeste, citeste un picut mai aprofundat, ar putea reconstata ca toate persoanele ENK, cu trecerea timpului, mai toate si-au agatat existenta in persoane ENL, pentru care procreand mai departe si-au imbunatatit gena secol de secol, pe parcursul acestor mii de ani, pana acolo ca nu mai exista fiinta insuficienta spiritual mai deloc. Si cum cele ce-or mai fi ramas in genere se separa net de societate si traiesc in altfel de grupuri de cum cunoastem noi lumea, nu exista chiar nici o temere de neputinta implinirii spirituale in acest sens.

2020-12-04 01:55:59

0

Illuminati - Jim Marrs

Illuminati - Jim Marrs

A mai mare greseala: sa zici in sinea ta nu-mi trebuie banii acestia ca simt ca ma infioara. De fiecare data nu numai ca esti liber sa alegi cum sa traiesti, dar… vei fi chiar si respins de-acolo de unde nu corespunzi. Deci ce rezulta??! Ca niciodata preferintele si adeziunea ta catre ceea ce simti, catre ce te cheama, si-ti face placere nu-ti va da fiori. Inveti ceva va fi bine de tine. Inveti altceva depinde in continuare si de aia din tine ce te mentine, nu numai de adeziune si apartenenta ta. Aceste formalitati in special au fost facute pentru favoriti. Rezulta in mod sigur ca vei ajunge si tu ca multi altii printre respinsi?? Asta este! Numai daca multimea problemelor ce te inconjoara va fi mai mare ca posibilitatile, atunci si reorientarea. Altfel, si in toate cazurile, dupa cum si cartea e extrem de limpede, nu e deloc bine.

2020-11-23 08:00:17

0

Secretul Shambhalei - James Redfield

Secretul Shambhalei - James Redfield

Pai daca se da din secretul asta cam 54% publicitatii, odata cu asta si… simtul greutatii, daca nu al cetzii??!

2020-11-23 06:55:06

0

In interiorul Pamantului: Al doilea tunel - Radu Cinamar

In interiorul Pamantului: Al doilea tunel - Radu Cinamar

Si cand te gandesti ca tot asa si profesorii din facultate ca si Radu Cinamar. «Va rog, sau va invit a avea puterea, de… a uita tot ce invatarati pana ieri. Pe un singur motiv: Treapta superioara de viata la care ati ajuns e si acea piatra ce…, chiar nu mai face parte din… tinutul mediocritatii.» Despre ce e vorba si ce vor oare sa ne comunice oare acesti profesori?? Ca… de fiecare data cand ne vom gandi cu nostalgie la liceu, poate ghici cineva ce e naspa in facultate la aceasta atitudine?? E naspa aia ca… campul muncii de dupa facultate, va fi de fapt bucuria anilor de nostalgie pe care ii petrecuram in facultate, de zece ori mai sclipitori ca cei din liceu. Caci daca s-ar amesteca la nesfarsit aceste sentimente, stralucirea mintii noastre va fi una tulbure si nicidecum una imbucuratoare, sfarsind intr-o confuzie pe an ce trece cu atat mai mare. Exact asa. //Tot asa si cu campul acestei ascensiuni spirituale sau acestor AccessDenied.uri ce pe unii din noi ne impiedica sa credem in asa ceva. Pe un singur motiv: Nu vom accepta niciodata sa ne lepadam de vesmantul nostru grosier in folosul celui urmator subtil, pentru ca parem vesnic a pierde venerarea nu stiu caror fetishuri. Acum ce pot zice. Ferice de cei saraci si neimpliniti cu aceste fetishuri, nu?!

2020-11-23 06:40:06

0

Sa nu atingi aceasta carte - Jan van Helsing

Sa nu atingi aceasta carte - Jan van Helsing

Caci undeva ar putea totusi fi scris: «Ori sa ramai asa cum esti, ori sa te schimbi pentru totdeauna.» Daca nu-i nici o nenorocire pentru primul caz, negresit pentru urmatorul??!

2020-11-17 10:00:01

0

12 zile .O initiere secreta in taramul tainic al zeilor - Radu Cinamar

12 zile .O initiere secreta in taramul tainic al zeilor - Radu Cinamar

Poate cum sa faci in doar 12 zile sa dispari de pe coordonata nesimtirii.

2020-11-17 09:49:46

0

Geneza uitata - Radu Cinamar

Geneza uitata - Radu Cinamar

Momentul Probabil Al Lui Homo Ilumineisis

2020-11-17 09:49:46

0

Operatiunea Aldebaran. Cartea a 3-a - Jan Van Helsing

Operatiunea Aldebaran. Cartea a 3-a - Jan Van Helsing

Nu cumva secretul fu si dezgropat si fu dat doar acelora ce nu le tremura mana!??

2020-11-17 07:49:46

0

Viitor cu cap de mort - In  culisele puterii - Radu Cinamar

Viitor cu cap de mort - In culisele puterii - Radu Cinamar

Daca tot intraram cu toti cum ar veni pe neasteptate in aceasta Sala a Proiectilor, atunci... haidem sa intram si in era LECTIILOR. Nu!?? (Adica la lectii noi, si proiecte noi.)

2020-11-08 01:00:01

0

Audiobook. Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes - Steve Harvey

Audiobook. Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes - Steve Harvey

Pai, desi e prima data cand o fac, cu toate ca nu stiu deloc ce inseamna aceasta, voi avea macar grija sau inspiratia de a zice macar atat: «Am avea nevoie de asemenea carte fiindca oricum nu mai e deloc firesc din 2020 incepand sa ne purtam majoritatea ca niste oameni marunti, gandind ca niste oameni de nimic.»

2020-11-08 12:55:31

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one