PetruM

Membru din 03/02/2021

Aprecieri

Aprecierii review

1

aprecieri

Review-uri

Review Coment

4

comentarii

Regula fara reguli. Netflix si cultura reinventarii - Reed Hastings, Erin Meyer

Regula fara reguli. Netflix si cultura reinventarii - Reed Hastings, Erin Meyer

Super tare!!!!! Utila atat pentru angajator cat si pentru angajat. Jos palaria!!!

2021-10-15 03:00:06

0

Biblia ingrijirii tenului. Ghidul tau onest pentru o piele minunata - Dr. Anjali Mahto

Biblia ingrijirii tenului. Ghidul tau onest pentru o piele minunata - Dr. Anjali Mahto

Gasesc aceasta carte ca o sursa foarte buna, informativa, care ofera explicatii despre îngrijirea pielii si a tenului pe baza medicala si stiintifica, usor de parcurs. Volumul contine, îndrumari si sfaturi „autentice” pentru îngrijirea pielii, toate informatiile sunt oferite simplu si clar scris.

2021-09-01 09:00:11

1

Ah-Ri - Antoniu C. Furdui

Ah-Ri - Antoniu C. Furdui

O carte exotică, bine conturată, frumos ambalată. Acțiunea se petrece într-un peisaj urban a unei metropole, fermecătoare la prima vedere, dar lipsită de profunzime. O carte frumoasa, bine scrisă, placută. Merită citita.

2021-04-08 12:00:03

0

Noua era a imaginatiei - Phil Teer

Noua era a imaginatiei - Phil Teer

„Noua era a imaginației”, este acel tipul de carte care, te face să nu o lași din mână până nu o termini de citit, curge frumos, documentată, cu argumente și dovezi solide, te face să privești altfel viața. Este o privire la nivel global, macro, la construirea unui viitor frumos. Te face să-ți pui multe întrebări: Ce ar fi dacă? De ce nu? Când? Cum?... Stai și te gândești la viitor, iar viitorul, clar, va fi mult mai bun pentru generațiile următoare. Prin experimente de câțiva zeci de ani în diferite culturi și zone ale lumi (Canada – „experimentul Dauphin Mincome”, Spania – „B-Mincome”, Finlanda, U.S.A., Italia, Marea Britanie, Țările de Jos), s-a dovedit că este mult mai eficient creativ și economic ca oameni să primească un „venit de baza fix” indiferent dacă au un job sau nu, fără justificări. Pare o utopie, dar analizând la rece, chiar este logic, omul având confortul și siguranță zilei de mâine, prin felul lui de a fi, va dori să se dezvolte, nu doar sa mănânce sau să-și plătească facturile, va investi în educație, în sănătate, în creativitate, în a evolua fizic și psihic. Vor fi oameni sănătoși, satisfăcuți și educați.
Concluzia este că această carte se citește foarte ușor, este argumentată, te surprinde și mai ales te face să te redescoperi pe tine întrebându-te: Eu ce a-și face dacă a-și avea acel venit de baza? În ce a-și investi? Cum a-și evolua? Trebuie sa fim conștienți că viitorul e mult mai aproape de noi decât trecutul. Închei printr-un citat de Phil Teer care ne descrie foarte bine: „Este inovator să fii om".

2021-02-03 07:45:18

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one