Josef Pischl
Editura: MAST
Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, descrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o ...
citeste mai mult >>
Francois Moinel
Editura: MAST
Pentru consumul personal, transformati merele in cidru, perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau, in rachiu, in Calvados sau in aperitive ...
citeste mai mult >>
Manfred Gossinger
Editura: MAST
A treia editie a ghidului Distillata „ Cum producem cele mai bune bauturi distilate" cste planul pentru obtinerea produsului perfcct si un indrumator indispcnsabil in ...
citeste mai mult >>
Kathy Hamlin
Editura: MAST
In sfarsit o carte in forrnat compact cu toate informatifle necesare unui barman sau gazdei petrecerii! Fiind scrisa de un barman profesionist, acest ghid util este suficient de ...
citeste mai mult >>
Manfred Neuhold
Editura: MAST
Ceaiurile din plante aromatice si fructe locale nu ofera doar o aventura in lumea deliciilor, dar prezinta si beneficii majore pentru sanatate: gustul lor este ...
citeste mai mult >>
Georg Innerhofer
Editura: MAST
Cartea cuprinde o serie de retete pentru obtinerea siropului si a nectarului pornind de la diferite mateii orime: fructe, flori si plante medicinale. Preparatele pastreaza multe ...
citeste mai mult >>
Steve Hughes
Editura: MAST
Indiferent daca aveti o pivnita plina cu vinuri mai vechi, produse acasa sau sunteti convertit recent la degustarea de vin din productia proprie, fara uneltele ...
citeste mai mult >>
Barbel Ranseder
Editura: MAST
Vinurile pe baza de plante si vinurile curative facute in casa nu numai ca s-au dovedit a fi eficiente, ci pot reprezenta si ingredientul pentru multe feluri de mancare. Paleta de ...
citeste mai mult >>
Peter Jager
Editura: MAST
In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite ...
citeste mai mult >>