• Carti

Adelin Petrisor

Adelin Petrisor s-a nascut la Buzau, pe data de 29 iulie 1975 si este in prezent unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de razboi din tara noastra. Dupa anii 1985 a lucrat la Tele 7abc si la Televiziunea Nationala Romana, iar in perioada 1999-2008 a fost redactor la Antena 1, unde s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate in zone de conflict: Irak, Liban, Afganistan, Albania. Timp de 1 an a fost reporter special la Realitatea TV, iar din septembrie 2010 este colaborator al TVR. In timpul ofensivei americane din Irak, in anul 2003, a fost singurul corespondent roman care a transmis din Bagdad si este deocamdata singurul jurnalist roman care a zburat cu avioane supersonice militare. In anul 2007, Adelin Petrisor a publicat la Editura Humanitas un album de fotografie intitulat Corespondent de razboi. Alte titluri ce-i poarta semnatura sunt: Coreea de Nord, un lagar cat o tara, Razboaiele mele si Tara cu un singur gras, toate trei aparute la editura Polirom. Pentru activitatea sa deosebita, Petrisor a primit cinci premii ale Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania, inclusiv Marele Premiu APTR in 2003, Premiul pentru cel mai bun reportaj in 2007 si Premiul pentru documentar politic, decernat in anul 2009.
Citeste mai mult

Carti

1 - 1 din 40,000 de titluri

Libris, libraria dedicata pasiunii tale pentru lectura. We know books

Sunt peste 40.000 de carti, adica peste 40.000 de posibilitati de a te imbogati, peste 40.000 de sanse de a calatori si tot atatea solutii de a castiga timpul, de a-l opri si de a-l face folositor. Sunt peste 10000 de carti de beletristica, adica tot atatea povesti care sa tina de cald si care sa deschida mintea si visele, fie ca sunt citite de pe foaie, fie ca sunt format eBook sau sunt audiobook-uri. Nu degeaba Borges isi inchipuia paradisul ca o biblioteca. Acestor carti de fictiune se adauga literaturizate 1000 de biografii, jurnale, memorii, intalniri curajoase cu sine. Apoi tot in jocul imaginatiei vin in ordine cartile propriu-zise de voiaj, cu tot cu harti si ghiduri. Urmeaza cartile de si despre arta si artisti de tot felul, apoi cele motivationale, de dezvoltare personala, de spiritualitate si esoterism, adica, pana la urma, tot de arta, dar de arta de a trai. Peste acest etaj avem cartile din domeniile socio-umane, discipline pentru viata de zi cu zi, coboratoare din prima stiinta: filosofia. Apoi vin cartile despre religii, iar la final volumele de stricta specialitate: de afaceri si economie, management, limbi straine.

Te-ar mai putea interesa

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te si primesti un cupon de 10% pe care să-l folosesti la urmatoarea ta comanda! In plus, vei afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one