headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Audiobook. Usa secreta catre succes

De (autor): Florence Scovel Shinn

0
(0 review-uri)
Audiobook. Usa secreta catre succes - Florence Scovel Shinn

Audiobook. Usa secreta catre succes

De (autor): Florence Scovel Shinn

0
(0 review-uri)
Un CD care iti insufla credinta si puterea de a trece peste orice obstacole in viata. Mesajul care se desprinde este acela ca nu trebuie sa iti pierzi nicand increderea in forta infinita a Divinitatii de a te ajuta sa ai o viata implinita si prospera.

Usa secreta catre succes (The Secret Door to Success), audiobook disponibil la ACT si Politon in limba romana, in format CD MP3 (cu durata de peste doua ore si jumatate), in lectura calda a actritei Gabriela Bobes, reprezinta o serie de prelegeri si cuvantari fundamentale tinute de autoarea Florence Scovel Shinn, din care veti putea invata cum gandurile capata realitate, cum le puteti controla si cum va puteti ghida astfel destinul prin cuvintele pe care le rostiti.
Succesul exista pentru fiecare om si toti vor sa deschida usa secreta spre dobandirea lui. Acest lucru se poate intampla daca sunteti preocupati de munca pe care o efectuati si daca va place ceea ce faceti. Este important sa puneti suflet in ceea ce faceti, iar activitatile voastre sa fie interesante si pentru ceilalti. Cateodata, usa secreta poate fi deschisa de un zambet sau de buna dispozitie.

Durata audiobook: 2 ore si 38 minute
Lectura: Gabriela Bobes


Usa secreta catre succes vine cu pilde bine alese care va vor face sa descoperiti, in cele din urma, ca succesul nu este un secret, ci un sistem. Zidul descurajarii, care va ingradeste libertatea mintii si avantul spre succes, poate fi demolat doar cu indurare si curaj.

Drumul catre succes este o cale dreapta si ingusta; este un drum care necesita iubire si atentie totala.

Ali Baba are o ascunzatoare secreta, undeva in spatele unor stanci si munti, unde se poate intra doar rostind o formula magica. Aceasta formula era „Sesam, deschide-te!” Ali Baba sta cu fata catre munte si striga: „Sesam, deschide-te!”, iar stancile se dau la o parte. Aceasta povestire este plina de inspiratie – va ajuta sa va dati seama cum se vor da la o parte propriile voastre stanci si bariere, atunci cand rostiti cuvantul potrivit.

Nimeni nu se reda siesi decat pe sine insusi, si nimeni nu indeparteaza de la sine decat sinele propriu.

Oamenii vor sa scape de lipsuri si de tiranie. Tirania gandirii negative se instaureaza atunci cand sunteti sclavii indoielilor, temerilor si framantarilor. Gasiti gandul care va tine in lanturile stagnarii. Cu cat urati mai multe lucruri, cu atat veti avea mai multe de urat. Veti pierde oportunitati importante si veti fi ocolit de toata lumea.

O atitudine spirituala este aceea de a avea incredere in Dumnezeu, pentru ca este nevoie sa constientizati ca bunurile sunt o manifestare Divina. „Ceea ce Domnul ofera, nu poate scadea”. Daca o usa se inchide, imediat se va deschide alta.

Audiobookul abordeaza ideea unei a patra dimensiuni, cea a Lumii Minunilor. Trebuie sa va obisnuiti sa traiti in aceasta lume, pentru ca aici cu siguranta nu judecati dupa aparente. Avand la baza ideii despre reusita reperele adevarului si dreptatii, puteti atinge succesul. Altfel, toate gandurile cladite din nisip si maturate de ape, intorcandu-se in neantul de unde au venit.

Matematicianul Piotr Demianovici Uspenski este cel care vorbeste despre lumea celei de-a patra dimensiuni ca fiind „Lumea Minunilor”. El si-a dat seama, matematic, ca acolo unde toate conditiile sunt perfecte, exista un taram. Iisus Hristos il numea Imparatia.

Daca va pregatiti pentru ce va temeti sau pentru ce nu va doriti, veti incepe sa atrageti aceste lucruri. David spune: „Lucrul de care ma temeam a venit asupra mea si lucrul de care imi era groaza a venit peste mine.” Auziti oamenii spunand: „Trebuie sa pun bani deoparte in caz ca ma voi imbolnavi.” Acestia se pregatesc constient pentru boala. Sau „Pun bani deoparte pentru zile grele.” Zilele grele vin cu siguranta, in cel mai nepotrivit moment.

CE ASTEPTARI AVETI?
Schimbarea asteptarilor duce la schimbarea conditiilor de viata. Daca va comportati ca si cum v-ati astepta la succes, bucurie si bunastare, chiar de aceste lucruri veti avea parte. Nimeni nu dobandeste succesul, asteptandu-se la pierderi, lipsuri si esecuri. Continuati sa observati lucrurile frumoase si veti stabili o conexiune invizibila cu acestea. Mai devreme sau mai tarziu, veti atrage aceste lucruri in viata voastra.

Poti sa te astepti de la Dumnezeu la orice Bine aparent imposibil. Dar asta numai daca nu iti limitezi caile de acces.

BRATUL LUI DUMNEZEU
Bratul simbolizeaza protectie si putere. „Dumnezeu este liman din vremi stravechi; caci cu bratul Lui cel vesnic El te sprijina si din fata ta gonind vrajmasii, zice: Starpeste-i!”(Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise, cap. 33)

In drumul fiecaruia catre usa secreta a succesului, vrajmasii sunt propriile proiectii mentale negative care au fost construite in subconstient.

Am dat urmatoarea afirmatie multor dintre studentii mei: Bratul cel lung al Domnului se intinde peste oameni si posibilitati, controland situatia in care ma aflu si protejandu-mi propriile interese. Aceasta afirmatie formeaza imaginea unui brat lung, simbolizand putere si protectie. Constientizand puterea bratului celui lung al lui Dumnezeu, nu va veti mai opune si nu veti mai avea resentimente. Va veti relaxa si veti lasa lucrurile sa treaca. Gandurile inamice din interiorul vostru vor fi nimicite, astfel, conditiile potrivnice vor disparea.

Dezvoltarea spirituala necesita abilitatea de a sta linistit sau de a va da la o parte si a lasa Inteligenta Infinita sa va ridice poverile si sa va poarte luptele. Cand aceasta povara a resentimentului este ridicata, simtiti o stare de usurare. Impartasiti sentimente mai frumoase tuturor si corpul vostru incepe sa functioneze cum trebuie.

Un magnet nelinistit si ingrijorat nu exista. Pentru a lasa marea lege a atractiei sa functioneze, trebuie, in primul rand, sa fiti linistiti. Celebrul atlet englez, Lovelock, a fost intrebat cum ar putea si altii sa ajunga la viteza si rezistenta sa in alergare, raspunsul sau fiind: „Invatati sa va relaxati.”

ALEGERILE
Oamenii sunt pusi in situatia de a alege in fiecare zi. Multi nu stiu ce sa faca. Intreaba alti oameni pentru a reusi sa isi formeze o idee sau pentru a gasi raspunsuri. Nu apeleaza la calea magica a intuitiei.

Intuitia este o facultate mintala aflata mult deasupra ratiunii.

Autoarea va poate invata cum sa va cultivati intuitia. La majoritatea oamenilor, aceasta este o facultate latenta. Toate lucrurile marete au fost realizate de oameni care au crezut in ideile lor marete.

Henry Ford era trecut de varsta a doua cand i-a venit ideea automobilului Ford. A intampinat mari dificultati in a strange bani. Prietenii sai au crezut ca e o idee nebuneasca. Tatal sau i-a spus, cu ochii in lacrimi: «Henry, de ce ai lasa o slujba buna, platita cu douazeci si cinci de dolari pe saptamana, pentru a alerga dupa himere?» Dar nimeni nu i-a putut scufunda corabiile lui Henry Ford.

SUPRACONSTIINTA
Supraconstiinta este pazitoul gandurilor voastre. Detineti puterea de a va controla gandurile. Florence Scovel Shinn aseamana gandurile cu niste oi speriate care alearga prin minte. „Doar un singur caine ciobanesc poate controla oile si le poate aduna in tarc.”

Gandurile pot fi controlate prin hotarare blanda, si nu prin forta. Acestea nu pot fi controlate intotdeauna, dar va puteti controla cuvintele, iar cu ajutorul repetitiei veti influenta subconstientul si veti deveni stapani pe situatie. Daca fugiti de o situatie neplacuta, nu veti scapa de aceasta, ea va va urmari oriunde ati merge.

Succesul si fericirea depind de pazitorul propriilor voastre ganduri, iar mai devreme sau mai tarziu, acestea se vor materializa.

CALEA BUNASTARII
Exista doua carari: Cea a lipsurilor si cea a bunastarii. Omul cu o constiinta bogata nu merge pe aceeasi cale mentala cu cel care are o constiinta saraca. Cel bogat se conecteaza imediat la proviziile divine generoase, deoarece gandurile bogate duc intotdeauna la situatii imbelsugate.

In Supraconstiinta (Hristosul launtric) exista destule provizii care sa acopere orice cerere, iar bine vostru este perfect si permanent. Multi oameni indura conditii grele pentru ca sunt prea lenesi (mental) sa vada dincolo de ele. Trebuie sa va doriti foarte mult libertatea financiara, trebuie sa va simtiti bogati, sa va vedeti bogati, sa fiti mereu pregatiti pentru bogatie. Astfel va veti programa subconstientul sa aiba asteptari mari.

Inspiratia venita de la Cel Atotputernic va fi apararea mea si voi avea parte de argint din belsug.

Daca veti avea convingerea ca nu veti duce lipsa de nimic, ca Inteligenta Infinita satisface orice nevoie, atunci orice trebuinta va va fi satisfacuta.

O femeie a constientizat dintr-odata: Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi. Ea parea ca avea acces la propriiile provizii invizibile, simtindu-se in afara timpului si a spatiului, fara a se mai baza pe nimic din exterior.

Binele vostru va precede. Unii oameni nu reusesc niciodata sa tina pasul cu binele lor, din lene sau ratand oportunitatile.
Citeste mai mult

26.00Lei

26.00Lei

Primesti 26 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Un CD care iti insufla credinta si puterea de a trece peste orice obstacole in viata. Mesajul care se desprinde este acela ca nu trebuie sa iti pierzi nicand increderea in forta infinita a Divinitatii de a te ajuta sa ai o viata implinita si prospera.

Usa secreta catre succes (The Secret Door to Success), audiobook disponibil la ACT si Politon in limba romana, in format CD MP3 (cu durata de peste doua ore si jumatate), in lectura calda a actritei Gabriela Bobes, reprezinta o serie de prelegeri si cuvantari fundamentale tinute de autoarea Florence Scovel Shinn, din care veti putea invata cum gandurile capata realitate, cum le puteti controla si cum va puteti ghida astfel destinul prin cuvintele pe care le rostiti.
Succesul exista pentru fiecare om si toti vor sa deschida usa secreta spre dobandirea lui. Acest lucru se poate intampla daca sunteti preocupati de munca pe care o efectuati si daca va place ceea ce faceti. Este important sa puneti suflet in ceea ce faceti, iar activitatile voastre sa fie interesante si pentru ceilalti. Cateodata, usa secreta poate fi deschisa de un zambet sau de buna dispozitie.

Durata audiobook: 2 ore si 38 minute
Lectura: Gabriela Bobes


Usa secreta catre succes vine cu pilde bine alese care va vor face sa descoperiti, in cele din urma, ca succesul nu este un secret, ci un sistem. Zidul descurajarii, care va ingradeste libertatea mintii si avantul spre succes, poate fi demolat doar cu indurare si curaj.

Drumul catre succes este o cale dreapta si ingusta; este un drum care necesita iubire si atentie totala.

Ali Baba are o ascunzatoare secreta, undeva in spatele unor stanci si munti, unde se poate intra doar rostind o formula magica. Aceasta formula era „Sesam, deschide-te!” Ali Baba sta cu fata catre munte si striga: „Sesam, deschide-te!”, iar stancile se dau la o parte. Aceasta povestire este plina de inspiratie – va ajuta sa va dati seama cum se vor da la o parte propriile voastre stanci si bariere, atunci cand rostiti cuvantul potrivit.

Nimeni nu se reda siesi decat pe sine insusi, si nimeni nu indeparteaza de la sine decat sinele propriu.

Oamenii vor sa scape de lipsuri si de tiranie. Tirania gandirii negative se instaureaza atunci cand sunteti sclavii indoielilor, temerilor si framantarilor. Gasiti gandul care va tine in lanturile stagnarii. Cu cat urati mai multe lucruri, cu atat veti avea mai multe de urat. Veti pierde oportunitati importante si veti fi ocolit de toata lumea.

O atitudine spirituala este aceea de a avea incredere in Dumnezeu, pentru ca este nevoie sa constientizati ca bunurile sunt o manifestare Divina. „Ceea ce Domnul ofera, nu poate scadea”. Daca o usa se inchide, imediat se va deschide alta.

Audiobookul abordeaza ideea unei a patra dimensiuni, cea a Lumii Minunilor. Trebuie sa va obisnuiti sa traiti in aceasta lume, pentru ca aici cu siguranta nu judecati dupa aparente. Avand la baza ideii despre reusita reperele adevarului si dreptatii, puteti atinge succesul. Altfel, toate gandurile cladite din nisip si maturate de ape, intorcandu-se in neantul de unde au venit.

Matematicianul Piotr Demianovici Uspenski este cel care vorbeste despre lumea celei de-a patra dimensiuni ca fiind „Lumea Minunilor”. El si-a dat seama, matematic, ca acolo unde toate conditiile sunt perfecte, exista un taram. Iisus Hristos il numea Imparatia.

Daca va pregatiti pentru ce va temeti sau pentru ce nu va doriti, veti incepe sa atrageti aceste lucruri. David spune: „Lucrul de care ma temeam a venit asupra mea si lucrul de care imi era groaza a venit peste mine.” Auziti oamenii spunand: „Trebuie sa pun bani deoparte in caz ca ma voi imbolnavi.” Acestia se pregatesc constient pentru boala. Sau „Pun bani deoparte pentru zile grele.” Zilele grele vin cu siguranta, in cel mai nepotrivit moment.

CE ASTEPTARI AVETI?
Schimbarea asteptarilor duce la schimbarea conditiilor de viata. Daca va comportati ca si cum v-ati astepta la succes, bucurie si bunastare, chiar de aceste lucruri veti avea parte. Nimeni nu dobandeste succesul, asteptandu-se la pierderi, lipsuri si esecuri. Continuati sa observati lucrurile frumoase si veti stabili o conexiune invizibila cu acestea. Mai devreme sau mai tarziu, veti atrage aceste lucruri in viata voastra.

Poti sa te astepti de la Dumnezeu la orice Bine aparent imposibil. Dar asta numai daca nu iti limitezi caile de acces.

BRATUL LUI DUMNEZEU
Bratul simbolizeaza protectie si putere. „Dumnezeu este liman din vremi stravechi; caci cu bratul Lui cel vesnic El te sprijina si din fata ta gonind vrajmasii, zice: Starpeste-i!”(Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise, cap. 33)

In drumul fiecaruia catre usa secreta a succesului, vrajmasii sunt propriile proiectii mentale negative care au fost construite in subconstient.

Am dat urmatoarea afirmatie multor dintre studentii mei: Bratul cel lung al Domnului se intinde peste oameni si posibilitati, controland situatia in care ma aflu si protejandu-mi propriile interese. Aceasta afirmatie formeaza imaginea unui brat lung, simbolizand putere si protectie. Constientizand puterea bratului celui lung al lui Dumnezeu, nu va veti mai opune si nu veti mai avea resentimente. Va veti relaxa si veti lasa lucrurile sa treaca. Gandurile inamice din interiorul vostru vor fi nimicite, astfel, conditiile potrivnice vor disparea.

Dezvoltarea spirituala necesita abilitatea de a sta linistit sau de a va da la o parte si a lasa Inteligenta Infinita sa va ridice poverile si sa va poarte luptele. Cand aceasta povara a resentimentului este ridicata, simtiti o stare de usurare. Impartasiti sentimente mai frumoase tuturor si corpul vostru incepe sa functioneze cum trebuie.

Un magnet nelinistit si ingrijorat nu exista. Pentru a lasa marea lege a atractiei sa functioneze, trebuie, in primul rand, sa fiti linistiti. Celebrul atlet englez, Lovelock, a fost intrebat cum ar putea si altii sa ajunga la viteza si rezistenta sa in alergare, raspunsul sau fiind: „Invatati sa va relaxati.”

ALEGERILE
Oamenii sunt pusi in situatia de a alege in fiecare zi. Multi nu stiu ce sa faca. Intreaba alti oameni pentru a reusi sa isi formeze o idee sau pentru a gasi raspunsuri. Nu apeleaza la calea magica a intuitiei.

Intuitia este o facultate mintala aflata mult deasupra ratiunii.

Autoarea va poate invata cum sa va cultivati intuitia. La majoritatea oamenilor, aceasta este o facultate latenta. Toate lucrurile marete au fost realizate de oameni care au crezut in ideile lor marete.

Henry Ford era trecut de varsta a doua cand i-a venit ideea automobilului Ford. A intampinat mari dificultati in a strange bani. Prietenii sai au crezut ca e o idee nebuneasca. Tatal sau i-a spus, cu ochii in lacrimi: «Henry, de ce ai lasa o slujba buna, platita cu douazeci si cinci de dolari pe saptamana, pentru a alerga dupa himere?» Dar nimeni nu i-a putut scufunda corabiile lui Henry Ford.

SUPRACONSTIINTA
Supraconstiinta este pazitoul gandurilor voastre. Detineti puterea de a va controla gandurile. Florence Scovel Shinn aseamana gandurile cu niste oi speriate care alearga prin minte. „Doar un singur caine ciobanesc poate controla oile si le poate aduna in tarc.”

Gandurile pot fi controlate prin hotarare blanda, si nu prin forta. Acestea nu pot fi controlate intotdeauna, dar va puteti controla cuvintele, iar cu ajutorul repetitiei veti influenta subconstientul si veti deveni stapani pe situatie. Daca fugiti de o situatie neplacuta, nu veti scapa de aceasta, ea va va urmari oriunde ati merge.

Succesul si fericirea depind de pazitorul propriilor voastre ganduri, iar mai devreme sau mai tarziu, acestea se vor materializa.

CALEA BUNASTARII
Exista doua carari: Cea a lipsurilor si cea a bunastarii. Omul cu o constiinta bogata nu merge pe aceeasi cale mentala cu cel care are o constiinta saraca. Cel bogat se conecteaza imediat la proviziile divine generoase, deoarece gandurile bogate duc intotdeauna la situatii imbelsugate.

In Supraconstiinta (Hristosul launtric) exista destule provizii care sa acopere orice cerere, iar bine vostru este perfect si permanent. Multi oameni indura conditii grele pentru ca sunt prea lenesi (mental) sa vada dincolo de ele. Trebuie sa va doriti foarte mult libertatea financiara, trebuie sa va simtiti bogati, sa va vedeti bogati, sa fiti mereu pregatiti pentru bogatie. Astfel va veti programa subconstientul sa aiba asteptari mari.

Inspiratia venita de la Cel Atotputernic va fi apararea mea si voi avea parte de argint din belsug.

Daca veti avea convingerea ca nu veti duce lipsa de nimic, ca Inteligenta Infinita satisface orice nevoie, atunci orice trebuinta va va fi satisfacuta.

O femeie a constientizat dintr-odata: Domnul ma paste si nimic nu-mi va lipsi. Ea parea ca avea acces la propriiile provizii invizibile, simtindu-se in afara timpului si a spatiului, fara a se mai baza pe nimic din exterior.

Binele vostru va precede. Unii oameni nu reusesc niciodata sa tina pasul cu binele lor, din lene sau ratand oportunitatile.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one