Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Top 2018
Carti sub 10 lei
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Editura ALL și LIBRIS te invită la concurs!


Cumpără orice carte ALL, de pe site-ul Libris.ro și intri automat în tragerea la sorți.

Poți câștigă o tableta Samsung sau premii în cărți, în valoare de 150 lei sau 300 lei

CONCURSUL S-A INCHEIAT


Castigatorii concursului sunt:
Premiul I: Dan Felicia, Hunedoara
Premiul II: Bichir Nadia, Vaslui
Premiul III: Gaburici Ioana, Bucuresti1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI


Concursul este organizat si desfasurat de BIC ALL DISTRIBUTIE SRL, societate comerciala din Romania, cu sediul in B-dul Constructorilor, nr. 20A,  Bucuresti, Sector 6, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO 8478702, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/4356/1996, (denumita in continuare 'Organizator'). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare 'Regulament Oficial'). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.libris.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-ul mentionat mai sus.  

2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI


Concursul este organizat si se desfasoara pe site-ul www.libris.ro, in perioada 01 Mai 2013– 31 Mai 2013. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la contact@libris.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.  

3. DURATA CONCURSULUI


Concursul va fi lansat la data de 01 Mai 2013 si va dura pana la data de 31 Mai 2013. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.  

4. MECANISMUL CONCURSULUI


Participarea la concurs este conditionata de cumpararea de produse comercializate via www.libris.ro de catre Organizator, pe durata Concursului. In fapt, vor intra in Concurs toate comenzile plasate in site-ul www.libris.ro in perioada desfasurarii Concursului, ce vor contine produse apartinand Editurii All. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) indiferent daca aceasta comanda se plaseaza direct prin Internet sau telefonic.
Premiile vor fi extrase prin tragere la sorti in data de 17 Iunie 2013.
Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza produse comercializate de catre Organizator pe intreaga perioada a concursului au obligatia de a nu returna acestuia produsele achizitionate. Intra in Concurs toate comenzile receptionate de clienti pana la data extragerii, comenzile nereceptionate de catre clienti din motive ce nu implica Organizatorul fiind excluse din extragere. De asemenea, intra in Concurs toate comenzile a caror livrare este intarziata din motive ce depind exclusiv de Organizator, de comun acord cu clientul. In acest ultim caz, onorarea premiului se va face doar ulterior receptionarii comenzii inscrise.  

Premiile constau in:

Premiul I: O Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7", 8GB, Wi-Fi, Android 4.0, Negru/Gri
Premiul II: Carti Editura All, in valoare de 300 lei
Premiul III: Carti Editura All, in valoare de 150 lei   

Organizatorul asigura livrarea gratuita a premiilor.
Premiile acordate nu se pot converti in bani. 

5. TAXE


Platitorul premiilor, in speta BIC ALL DISTRIBUTIE SRL, se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
Orice alte cheltuieli care nu sunt acoperite in mod specific de acest Regulament vor fi suportate de catre castigator.

6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR


Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati de catre Organizator conform informatiilor furnizate de catre participanti. In cazul in care Organizatorul va fi in imposibilitate de a contacta un Castigator, datorita informatiilor gresite transmise de Castigator (numar telefon, adresa, etc.), se va extrage un alt castigator. Numele castigatorilor va fi postat pe site-ul www.libris.ro . Premiile vor putea fi revendicate contactand Organizatorul prin formele puse la dispozitie in site. Toate taxele de expeditie a premiilor vor fi suportate de Organizator.
Pentru validarea premiilor, castigatorii trebuie sa fi receptionat comenzile inscrise in Concurs, conform articolului 4 privind mecanismul concursului.  

7. RESPONSABILITATE


Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.
Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.  

8. DREPTUL DE PARTICIPARE


Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul in Romania sau strainatate, aflati in baza de date a Organizatorului si care sunt clientii acestuia, cat si clientilor noi care achizitioneaza produse comercializate de catre Organizator pe intreaga perioada a Concursului.
Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului concursului, SC Libris SRL, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).
Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizator. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.
9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de Organizator. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Participantii/castigatorii sunt, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC LIBRIS SRL din Romania. Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.
In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs. De asemenea, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.
Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.libris.ro, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.  

10. INCETAREA CONCURSULUI


Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.  

11. LITIGII


Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

12. REGULAMENTUL OFICIAL


Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.libris.ro. Pentru informatii suplimentare privind Regulamentul oficial al concursului, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@libris.ro, incepand cu data de 01 Mai 2013.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

sus
Feedback Wishlist