Conservarea prin uscare
De (autor): Achim Samwald
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
22.00Lei
22.00Lei
Primesti 22 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Autor: Achim Samwald
- Editura: MAST
- An aparitie: 2018
- Editie: Necartonata
- Format: 200 x 130 mm
- Nr. pagini: 124
- Traducator: Diana Stefania Farcas
- Cod: MAS978-606-649-094-8
De pe acelasi raft
Rating general al produsului
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
04/11/2020 21:24
Mereu m-am intrebat cum se fac aceste gustari absolut delicioase si am fost incredibil de incantata cand am descoperit si mai ales, cand am descoperit ca mi le pot face si singura.
Arata mai mult
2 din 2 de rezultate