Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc

De (autor): Anthony Bourdain

0
(0 review-uri)
Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc - Anthony Bourdain
Rasfoieste

Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc

De (autor): Anthony Bourdain

0
(0 review-uri)
"Cred insa ca deprinderile culinare de baza sunt o virtute, ca abilitatea de a te hrani cu pricepere atat pe tine, cat si pe altii ar trebui predata tuturor tinerilor drept o competenta fundamentala, ca ar trebui sa devina la fel de esentiala in procesul de maturizare ca atunci cand te stergi singur la fund, traversezi fara nici un ajutor strada sau cand ajungi sa inspiri suficienta incredere incat sa ti se dea bani cu imprumut.

.........................................................

Un minimum de cunostinte despre cum se manuieste un cutit ar trebui sa fie obligatoriu. Fara el nu suntem buni de nimic, suntem niste naufragiati cu o cutie de conserve alaturi – dar niciun deschizator. Totul incepe cu deprinderea modului in care se foloseste un obiect ascutit, suficient de familiar ca sa ducem treaba la bun sfarsit fara sa ne ranim. Asadar, vorbim despre elementele de baza ale manuirii, ascutirii si pastrarii cutitelor, precum si despre acelea ale taiatului, tocatului si feliatului rudimentar, dar eficient. Nimic prea serios. Doar suficienta indemanare in folosirea cutitului, cat sa te poti masura cu orice bunica din Sicilia." ANTHONY BOURDAIN

Autorul volumului Kitchen Confidential e de-acum tata, insa nu si-a facut curat in vocabular, nu si-a pierdut apetitul usturator si nici perspectiva critica. Time Magazine

Bourdain e un populist adevarat, la fel de preocupat sa ridice in slavi cel mai umil lucrator la wok, pe cat e sa-si preamareasca super-chef-ul. Daca privirea agera si limba ascutita i-au adus faima, ceea ce l-a mentinut in lumina reflectoarelor este sufletul sau. Asemenea lui Oscar Wilde, e un moralist in haine de libertin. Sa-l tina mult si bine! Denver Post

Domnul Bourdain este un scriitor inflacarat, cu mult umor si adesea spurcat la gura.
Te infioara cand sare la atac, dar e si un entuziast care scrie bine despre lucrurile dragi lui. Relatarile sale detaliate despre vietile secrete ale angajatiilor din restaurante sunt nemaipomenite. Wall Street Journal
Citeste mai mult

-5%

PRP: 37.57 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

35.69Lei

35.69Lei

37.57 Lei

Primesti 35 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

"Cred insa ca deprinderile culinare de baza sunt o virtute, ca abilitatea de a te hrani cu pricepere atat pe tine, cat si pe altii ar trebui predata tuturor tinerilor drept o competenta fundamentala, ca ar trebui sa devina la fel de esentiala in procesul de maturizare ca atunci cand te stergi singur la fund, traversezi fara nici un ajutor strada sau cand ajungi sa inspiri suficienta incredere incat sa ti se dea bani cu imprumut.

.........................................................

Un minimum de cunostinte despre cum se manuieste un cutit ar trebui sa fie obligatoriu. Fara el nu suntem buni de nimic, suntem niste naufragiati cu o cutie de conserve alaturi – dar niciun deschizator. Totul incepe cu deprinderea modului in care se foloseste un obiect ascutit, suficient de familiar ca sa ducem treaba la bun sfarsit fara sa ne ranim. Asadar, vorbim despre elementele de baza ale manuirii, ascutirii si pastrarii cutitelor, precum si despre acelea ale taiatului, tocatului si feliatului rudimentar, dar eficient. Nimic prea serios. Doar suficienta indemanare in folosirea cutitului, cat sa te poti masura cu orice bunica din Sicilia." ANTHONY BOURDAIN

Autorul volumului Kitchen Confidential e de-acum tata, insa nu si-a facut curat in vocabular, nu si-a pierdut apetitul usturator si nici perspectiva critica. Time Magazine

Bourdain e un populist adevarat, la fel de preocupat sa ridice in slavi cel mai umil lucrator la wok, pe cat e sa-si preamareasca super-chef-ul. Daca privirea agera si limba ascutita i-au adus faima, ceea ce l-a mentinut in lumina reflectoarelor este sufletul sau. Asemenea lui Oscar Wilde, e un moralist in haine de libertin. Sa-l tina mult si bine! Denver Post

Domnul Bourdain este un scriitor inflacarat, cu mult umor si adesea spurcat la gura.
Te infioara cand sare la atac, dar e si un entuziast care scrie bine despre lucrurile dragi lui. Relatarile sale detaliate despre vietile secrete ale angajatiilor din restaurante sunt nemaipomenite. Wall Street Journal
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one