Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

-50% la 1000 de titluri

siii TRANSPORT GRATUIT

la orice comanda peste 50 lei

Ne vedem printre rafturi!

Evolutia stiintifica a gastronomiei in cadrul actului alimentar

De (autor): Romulus Gruia

0
(0 review-uri)
Evolutia stiintifica a gastronomiei in cadrul actului alimentar - Romulus Gruia
Rasfoieste

Evolutia stiintifica a gastronomiei in cadrul actului alimentar

De (autor): Romulus Gruia

0
(0 review-uri)
Colectia Culinarius. Volumul I: Evolutia stiintifica a gastronomiei in cadrul actului alimentar
 
Gastronomia si productia culinara in ansamblu nu pot face abstractie de lumea in schimbare, ceea ce impune o abordare sistemica a actului alimentar, cu obiectivul de a-I ridica la un nivel stiintific aprofundat si de inovare a unor noi modalitati si stiluri de hranire.

Devine obligatoriu sa crestem profesionalismul in domeniu, sa formam specialisti ai productiei culinare cu competente tehnologice, de biologie aplicata, de gestiune, de psiho-sociologie, de ecologie, de legislatie etc., pentru a ajunge la cel mai inalt nivel tehnic si managerial, specific ingineriei gastronomice. Nu se poate vorbi despre o gastronomie dezvoltata daca nu se are in vedere cercetarea in domeniu, ceea ce subliniaza si prezenta carte in cele cinci capitole ale sale, in cadrul carora dezvoltarea gastronomiei este analizata pe doua paliere: la nivel de sistem al actului alimentar si, ca sustinere a evolutiei sale stiintifice, cu abordarea la nivel microbiologic (cu detaliere la nivel molecular).

Ca urmare, maestrii culinari (chef-ii) si bucatarii viitorului, vor deveni de facto tehnologi gastronomi cu solide cunostinte stiintifice, tehnice si de cercetare experimentala, pentru diversificarea sortimentatiei si a calitatii polivalente. In plus, cartea se adreseaza si managerilor si specialistilor din toate unitatile sistemului de restauratie, dar si cercetatorilor, doctoranzilor, masteranzilor si studentilor de la ingineria alimentatiei, de la alimentatia publica si turism, cadrelor didactice din invatamantul de profil, precum si tuturor consumatorilor interesati.
 
Citeste mai mult

45.00Lei

45.00Lei

Primesti 45 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Colectia Culinarius. Volumul I: Evolutia stiintifica a gastronomiei in cadrul actului alimentar
 
Gastronomia si productia culinara in ansamblu nu pot face abstractie de lumea in schimbare, ceea ce impune o abordare sistemica a actului alimentar, cu obiectivul de a-I ridica la un nivel stiintific aprofundat si de inovare a unor noi modalitati si stiluri de hranire.

Devine obligatoriu sa crestem profesionalismul in domeniu, sa formam specialisti ai productiei culinare cu competente tehnologice, de biologie aplicata, de gestiune, de psiho-sociologie, de ecologie, de legislatie etc., pentru a ajunge la cel mai inalt nivel tehnic si managerial, specific ingineriei gastronomice. Nu se poate vorbi despre o gastronomie dezvoltata daca nu se are in vedere cercetarea in domeniu, ceea ce subliniaza si prezenta carte in cele cinci capitole ale sale, in cadrul carora dezvoltarea gastronomiei este analizata pe doua paliere: la nivel de sistem al actului alimentar si, ca sustinere a evolutiei sale stiintifice, cu abordarea la nivel microbiologic (cu detaliere la nivel molecular).

Ca urmare, maestrii culinari (chef-ii) si bucatarii viitorului, vor deveni de facto tehnologi gastronomi cu solide cunostinte stiintifice, tehnice si de cercetare experimentala, pentru diversificarea sortimentatiei si a calitatii polivalente. In plus, cartea se adreseaza si managerilor si specialistilor din toate unitatile sistemului de restauratie, dar si cercetatorilor, doctoranzilor, masteranzilor si studentilor de la ingineria alimentatiei, de la alimentatia publica si turism, cadrelor didactice din invatamantul de profil, precum si tuturor consumatorilor interesati.
 
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one