headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Gastronomia si principiile biologiei alimentatiei

De (autor): Romulus Gruia

0
(0 review-uri)
Gastronomia si principiile biologiei alimentatiei - Romulus Gruia
Rasfoieste

Gastronomia si principiile biologiei alimentatiei

De (autor): Romulus Gruia

0
(0 review-uri)
Colectia Culinarius. Volumul II: Gastronomia si principiile biologiei alimentatiei

Abordarea gastronomiei pe principiile biologiei alimentatiei isi aduce contributia la ridicarea spre un nivel stiintific superior a productiei culinare si a „prozaicului" gatit.

Cartea, in cele sapte capitole, face o trecere in revista a evolutiei gastronomiei in relatie cu stiinta alimentatiei, in ideea de a intelege aprofundat modificarile obiceiurilor alimentare de-a lungul timpului si dezvoltarea prezenta si viitoare a proceselor culinare la nivelul populatiei consumatoare, ori a fiecarui individ in parte in perspectiva gastronomiei personalizate.

Pentru consolidarea competentelor profesionale ale specialistilor in gastronomie, fie ca tehnologi, chefi, sau bucatari experimentati, sunt abordate aspecte ale gastronomiei stiintifice pe principii de macrobiologie, de microbiologie, precum si extrapolarea paradigmatica a descoperirilor stiintifice din ultimele decenii.

Ca noutate, lucrarea propune o serie de noi concepte (gastronomie integronica si holistica, gastronomie personalizata si predictiva, ecosanogeneza gastronomica, gastronomie cuantica, abordarea microbiomului in gastronomie, crono-geno-nutritia, microstructura produselor culinare prin biocomplexitate si abordardare prin geometria fractala etc.) si chiar o schimbare de paradigma, de principiu, de la procesele liniare descrise in stiinta de azi la cele neliniare, pentru o alta intelegere a lumii prin stiintele Complexitatii.
 
Citeste mai mult

45.00Lei

45.00Lei

Primesti 45 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Colectia Culinarius. Volumul II: Gastronomia si principiile biologiei alimentatiei

Abordarea gastronomiei pe principiile biologiei alimentatiei isi aduce contributia la ridicarea spre un nivel stiintific superior a productiei culinare si a „prozaicului" gatit.

Cartea, in cele sapte capitole, face o trecere in revista a evolutiei gastronomiei in relatie cu stiinta alimentatiei, in ideea de a intelege aprofundat modificarile obiceiurilor alimentare de-a lungul timpului si dezvoltarea prezenta si viitoare a proceselor culinare la nivelul populatiei consumatoare, ori a fiecarui individ in parte in perspectiva gastronomiei personalizate.

Pentru consolidarea competentelor profesionale ale specialistilor in gastronomie, fie ca tehnologi, chefi, sau bucatari experimentati, sunt abordate aspecte ale gastronomiei stiintifice pe principii de macrobiologie, de microbiologie, precum si extrapolarea paradigmatica a descoperirilor stiintifice din ultimele decenii.

Ca noutate, lucrarea propune o serie de noi concepte (gastronomie integronica si holistica, gastronomie personalizata si predictiva, ecosanogeneza gastronomica, gastronomie cuantica, abordarea microbiomului in gastronomie, crono-geno-nutritia, microstructura produselor culinare prin biocomplexitate si abordardare prin geometria fractala etc.) si chiar o schimbare de paradigma, de principiu, de la procesele liniare descrise in stiinta de azi la cele neliniare, pentru o alta intelegere a lumii prin stiintele Complexitatii.
 
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one