Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Ghidul culegatorului de ciuperci

Ghidul culegatorului de ciuperci - Locsmandi Csaba, Vasas Gizella
Rasfoieste

Ghidul culegatorului de ciuperci

Ghidul culegatorului de ciuperci: ciuperci comestibile si otravitoare - Locsmandi Csaba, Vasas Gizella

Aceasta carte il va ajuta pe cititor sa invete cu usurinta si sa recunoasca fara dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile si otravitoare autohtone. 

- Majoritatea ciupercilor sunt prezentate in fotografii profesionale, in mediul lor natural, evidentiind caracteristicile lor principale. 
- Pictogramele de pe coperta interioara a cartii ajuta la identificarea si diferentierea speciilor de ciuperci. 
- Descrierea soiurilor de ciuperci este concisa. Pentru a usura recunoasterea ciupercilor, caracteristicile principale au fost evidentiate cu litere ingrosate. 
- Pictogramele atasate descrierii fiecarui soi in parte indica valoarea alimentara, respectiv cea comerciala, mediul si perioada de aparitie. O pictograma speciala indica soiurile de ciuperci asemanatoare celei descrise, directionand cititorul spre paginile in care acestea sunt mentionate. 

Cartea incape intr-un loc mic - chiar si in buzunar - constituind un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci. 

Autorii cartii, dr.Locsmandi Csaba si dr. Vasas Gizella, sunt specialisti recunoscuti (micologi) in cercetarea ciupercilor. Au publicat carti, numeroase studii de specialitate, memorii cu prezentari ale ciupercilor si predau diverse cursuri de recunoastere a ciupercilor. 
Prin aceasta carte cu informatii foarte precise, autorii doresc sa le transmita iubitorilor de ciuperci cunostintele si experienta lor de mai multe decenii in acest domeniu. 

Cuprins: 
Introducere 4 
Norme privind culesul si consumul ciupercilor 5 
Unde si cand se culeg ciupercile 6 
Semne conventionale 7 
Determinarea speciilor necunoscute 8 
Explicarea principalilor termeni folositi in micologie 9 
Cele mai importante specii de ciuperci comestibile si otravitoare 10 
Index alfabetic al denumirilor populare romanesti 187 
Index alfabetic al denumirilor stiintifice 189
Citeste mai mult

-5%

PRP: 28.80 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

27.36Lei

27.36Lei

28.80 Lei

Primesti 27 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Ghidul culegatorului de ciuperci: ciuperci comestibile si otravitoare - Locsmandi Csaba, Vasas Gizella

Aceasta carte il va ajuta pe cititor sa invete cu usurinta si sa recunoasca fara dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile si otravitoare autohtone. 

- Majoritatea ciupercilor sunt prezentate in fotografii profesionale, in mediul lor natural, evidentiind caracteristicile lor principale. 
- Pictogramele de pe coperta interioara a cartii ajuta la identificarea si diferentierea speciilor de ciuperci. 
- Descrierea soiurilor de ciuperci este concisa. Pentru a usura recunoasterea ciupercilor, caracteristicile principale au fost evidentiate cu litere ingrosate. 
- Pictogramele atasate descrierii fiecarui soi in parte indica valoarea alimentara, respectiv cea comerciala, mediul si perioada de aparitie. O pictograma speciala indica soiurile de ciuperci asemanatoare celei descrise, directionand cititorul spre paginile in care acestea sunt mentionate. 

Cartea incape intr-un loc mic - chiar si in buzunar - constituind un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci. 

Autorii cartii, dr.Locsmandi Csaba si dr. Vasas Gizella, sunt specialisti recunoscuti (micologi) in cercetarea ciupercilor. Au publicat carti, numeroase studii de specialitate, memorii cu prezentari ale ciupercilor si predau diverse cursuri de recunoastere a ciupercilor. 
Prin aceasta carte cu informatii foarte precise, autorii doresc sa le transmita iubitorilor de ciuperci cunostintele si experienta lor de mai multe decenii in acest domeniu. 

Cuprins: 
Introducere 4 
Norme privind culesul si consumul ciupercilor 5 
Unde si cand se culeg ciupercile 6 
Semne conventionale 7 
Determinarea speciilor necunoscute 8 
Explicarea principalilor termeni folositi in micologie 9 
Cele mai importante specii de ciuperci comestibile si otravitoare 10 
Index alfabetic al denumirilor populare romanesti 187 
Index alfabetic al denumirilor stiintifice 189
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Cimpoi Bogdan George 19/02/2020 06:36
Carticica perfecta!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Cismas Paul 18/05/2019 07:57
green icon awesome check Achizitie verificata
Este o carte excelenta. Informatiile sunt prezentate intr-o maniera stiintifica si concisa. Spre deosebire de alte carti asemanatoare aceasta reuseste sa ajute cititorul in procesul de recunoastere a diferitelor specii de ciuperci din flora spontana. De asemenea hartia pe care este tiparita este una de calitate superioara. Personal am cumparat 3 volume. Raportul pret calitate este excelent.
P.S. felicitari Libris!!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

2 din 2 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one