Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
TOP 2019
Brand Minds
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
dragobete

Cu o comanda in valoare de 51.65 lei, doamna Angela F. din Petrila a castigat setul de camasi traditionale. Felicitari!Ia nu este doar un frumos produs de vestimentatie, ci o purtatoare de povesti, simboluri si idei.

Fie ca vorbim despre spirala, ca semn al eternitatii si fecunditatii, cruce, ca semn al credintei sau creasta de cocos ca simbol solar, broderia unei ii transmite un intreg set de valori si credinte populare.

Creasta de cocos, prezenta pe iile alese de noi pentru a vi le darui, este una dintre cele mai vechi broderii si simbolizeaza forta, energia, puterea, victoria luminii asupra misterelor noptii, asupra intunericului, speranta ca binele invinge.

Asa cum ia, ca purtatoare de povesti, are ca valoare centrala renasterea, speranta, si Dragobete este tot despre eternitate, continuitate, viata, frumos.

Costumul popular este un pretios document artistic, social si istoric. - Leocadia Stefanuca, Culegere de cusaturi populare

Comanda orice ti se potiveste si poti castiga setul de ii traditionale, cusute manual. Toate comenzile plasate si livrate cu sucess in data de 24 februarie 2020 intra in tragerea la sorti. Doua ii pereche, pentru un singur castigator.

Conditii de participare

Vor fi inscrise automat in concurs toate comenzile plasate pe Libris.ro in 24 februarie 2020 si livrate cu success.
02 martie 2020 - extragerea castigatorului

Stabilirea castigatorului

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, in 02 martie 2020 cu ajutorul serviciului random.org.
Castigatorul va fi anuntat atat pe site-ul www.libris.ro, cat si prin telefon, la numarul trecut in comanda.

Obligatiile castigatorului

Castigatorul trebuie sa puna la dispozitia organizatorului, pana la data de 04 martie 2020, toate datele necesare pentru acordarea premiului.

Succes participantilor!


sus
Feedback Wishlist