Categorii:
inchide meniul
Gaudeamus
Lego
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
coltul libromanilor
romane clasice
romane contemporane
carti SF
romane bestseller
carti de business
carti dezvoltare personala
romane de dragoste
carti pentru copii
engleza
babel

Bun venit in Coltul Libromanilor!

Pregateste-ti un ceai sau o cafea, aseaza-te comod si alege-ti lecturile in liniste.
Citesti cu muzica, in liniste sau in coltul preferat din casa?
Indiferent de atmosfera in care te bucuri de lectura, noi, impreuna cu librarii nostri, ti-am pregatit decorul cald si cateva rafturi pline cu titlurile care ne-au placut noua si pe care ti le recomandam.
Am amenajat cate un coltisor pentru fiecare categorie, ca sa poti cauta in liniste titlurile potrivite tie sau celor dragi, indiferent de varsta.
Vei regasi in fiecare Colt cate un teanc de carti atent alese pentru tine.
Incepem cu o plimbare prin Coltul de eternitate. Fa un pas catre Coltul prezentului pentru a descoperi romane contemporane de actualitate, apoi Coltul interdimensional, pentru cea mai buna selectie de carte SF & Fantasy. Coltul pentru pierde-noapte este dedicat romanelor bestseller pe care nu le poti lasa din mana, zi sau noapte, iar apoi la Coltul cu Know-How, de unde poti invata cum sa cuceresti lumea businessului. Coltul pentru suflet te va tenta sa te (re)indragostesti, iar Coltul Me, myself and I te indeamna sa te (re)descoperi. Coltul gingasiei este dedicat celor mai mici dintre cititori. Carti ilustrate, lumi magice si personaje de basm! Coltul Read it New, read it Fresh, read it before anyone else! este pregatit pentru tine, cititorul de carte in limba engleza! We hand-picked cele mai ravnite carti si cei mai indragiti scriitori de ieri si de azi!
In Coltul Babel am alcatuit un teanc dintr-o diversitate de categorii si genuri literare, pe care noi le-am citit si ne-am gandit ca te-ar putea ajuta in cautarea noii carti preferate.
Alege-ti un Colt si bucura-te de lectura!
#ColtulLibromanilor