Manual Pentru Calificarea Bucatar Nivel 2 Anul De Completare
De (autor): Cristian Dinca
Nivel 2, domeniul: turism si alimentatie publica.
Calificarea: bucatar.
I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
II. Promovarea produselor si serviciilor
III. Evidenta operativa
IV. Preparate culinare
V. Estetica preparatelor culinare VI. Realizarea dietelor
Calificarea: bucatar.
I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
II. Promovarea produselor si serviciilor
III. Evidenta operativa
IV. Preparate culinare
V. Estetica preparatelor culinare VI. Realizarea dietelor
24.09Lei
24.09Lei
Primesti 24 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Nivel 2, domeniul: turism si alimentatie publica.
Calificarea: bucatar.
I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
II. Promovarea produselor si serviciilor
III. Evidenta operativa
IV. Preparate culinare
V. Estetica preparatelor culinare VI. Realizarea dietelor
Calificarea: bucatar.
I. Organizarea activitatii unitatilor de alimentatie si turism
II. Promovarea produselor si serviciilor
III. Evidenta operativa
IV. Preparate culinare
V. Estetica preparatelor culinare VI. Realizarea dietelor
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Rating general al produsului
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
Cititorul b4d398
21/09/2021 12:00
Achizitie verificata
Foarte buna. Recomand tuturor celor care vor sa invete .
Arata mai mult
2 din 2 de rezultate