Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Mesele de odinioara. De la Palatul Regal la Targul Mosilor

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
Mesele de odinioara. De la Palatul Regal la Targul Mosilor
Rasfoieste

Mesele de odinioara. De la Palatul Regal la Targul Mosilor

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)

„Va invitam sa calatorim impreuna printre mancarurile de altadata ale romanilor si sa ne asezam, macar cu gandul, la mesele de odinioara. De la Palatul Regal la Targul Mosilor, din epoca fanariota in perioada interbelica, de la mancarurile grele si spectaculoase ale curtilor boieresti din secolul al XIX-lea la mancarurile elaborate, rafinate si elegante ale bucatariei franceze, vom incerca sa revizitam o portiune agreabila a trecutului nostru, care ne poate da idei si pentru prezentul nostru culinar.”
                                                                                                                                                          Ana Iorga, Filip-Lucian Iorga

Ii placea cu deosebire ciorba de stiuca fiarta in zeama de varza acra cu hrean, iacniile si plachiile, crap umplut cu stafide, curcan cu varza umplut cu castane si purcel fript, daca era intreg. Ion Ghica

In cinste erau, afara de felurile obisnuite in tara si de multe excursiuni in bucataria franceza, bucatele grecesti si turcesti: nenumarate feluri cu untdelemn, cataifurile, baclavalele si caplamalele, cari mai traiesc si astazi, precum si altele, din nenorocire defuncte, de care imi aduc aminte cu jand. Radu Rosetti

Citeste mai mult

39.90Lei

39.90Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

„Va invitam sa calatorim impreuna printre mancarurile de altadata ale romanilor si sa ne asezam, macar cu gandul, la mesele de odinioara. De la Palatul Regal la Targul Mosilor, din epoca fanariota in perioada interbelica, de la mancarurile grele si spectaculoase ale curtilor boieresti din secolul al XIX-lea la mancarurile elaborate, rafinate si elegante ale bucatariei franceze, vom incerca sa revizitam o portiune agreabila a trecutului nostru, care ne poate da idei si pentru prezentul nostru culinar.”
                                                                                                                                                          Ana Iorga, Filip-Lucian Iorga

Ii placea cu deosebire ciorba de stiuca fiarta in zeama de varza acra cu hrean, iacniile si plachiile, crap umplut cu stafide, curcan cu varza umplut cu castane si purcel fript, daca era intreg. Ion Ghica

In cinste erau, afara de felurile obisnuite in tara si de multe excursiuni in bucataria franceza, bucatele grecesti si turcesti: nenumarate feluri cu untdelemn, cataifurile, baclavalele si caplamalele, cari mai traiesc si astazi, precum si altele, din nenorocire defuncte, de care imi aduc aminte cu jand. Radu Rosetti

Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one