X
Categorii:
inchide meniul
Card Cadou
Oameni si Carti
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781
sigla oameni si carti
Sunt buni! Fac performanță! Te-ai întrebat vreodată ce citesc? Ce cărți ar recomanda spre lectură?
Ordoneaza dupa
Cât despre scris literatură, am început să scriu poveștile mele acum 15 ani, într-o dimineață când sprijineam o fereastră și mă întrebam ce pot face cu mine...
vezi detalii
Orice carte bună te va trimite la altele bune şi aşa mai departe. Totul e să nu ne temem să le deschidem şi să le citim.
vezi detalii
Am ajuns "aici" de un an şi trei luni, după alţi cincisprezece ani de scris în secret, fără să arăt nimănui.
vezi detalii
Viața poate fi o experiență care, atunci când este dublată de călătorie, poate fi senzațională, o experiență care te îmbogățește.
vezi detalii
O viață reușită nu înseamnă glorie, bani sau bibliografii, ci timid sacerdoțiu doxologic, printre nepăsări și certitudini, speranțe și deziluzii, elanuri și replieri.
vezi detalii
Astăzi sunt la al treilea roman publicat și nu regret nicio clipă zilele libere ori concediile petrecute scriind.
vezi detalii
Pendulând între o autocaracterizare - „un virtuoz al superficialului” - şi un slogan: „onoare şi umor”.
vezi detalii
Pentru mine, cărțile au fost și sunt locul meu drag în care sunt fericită și din care învăț să iubesc.
vezi detalii
Cartea este pentru mine cea mai mare resursa de cunoastere, restructurare cerebrala si creatie.
vezi detalii
E în natura umană să fim mai atrași de oamenii care au credințe, convingeri și așteptări similare cu ale noastre.
vezi detalii
Cartea se transformă pe masură ce o citești și îți relevă ceea ce deja cunoști, dar ai uitat. Aceeași carte capătă un milion de înțelesuri depinzând de mintea cititorului.
vezi detalii
 Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România și internațional. Este consultant în nutriție raw food, autor a 8 cărți de specialitate și este singurul bucătar raw din lume care a primit, în anul 2011, distincția de YouTube Next Chef. De asemenea, cartea ei "Rețete vegane fără foc" a câștigat în 2014 "oscarul" din literatură la Gourmand World CookBook Awards. Pe lângă toate acestea, Ligia Pop este gazda unor show-uri TV online, "Ligia’s Kitchen“ şi "De vorbă cu Ligia“. RecomandăriDin copilarie ar fi mai multe, însă enumăr doar câteva care mi-au placut cel mai mult:- Toate cărțile lui Jules Verne mi-au creat în copilărie un spirit aventurier, parcă mi-au dat aripi să visez că pot să fac lucruri mari.- Insula comorilor, de Robert L. Stevenson sau Călătoriile lui Guliver, de Jonathan Swift etc.Ghid de terapie naturistă, 1999, de Monica Tohaneanu și Dr. Scarlat Mihai - o carte pe care o foloseam des în facultate. Rich dad, poor dad de Robert T. KiyosakiLasă grijile, începe să trăiești de Cale Carnegie - și toate cărțile luiCalea spre succes, de Napoleon Hill - și toate cărțile luiConștientizarea, de Osho - și toate cărțile luiThe power, de Rhonda ByrneThe power of a woman, de Anna Maria Clement și Katherin C. PowellLiving Foods and Optimum Health, de Brian Clement and Theresa F. DigeronimoNew choices în natural healing, de Doug Dollemore Achieving Great Health, de Bob McCauleySimply organic kitchen & Garden, de Ysanne Spevak, Christine Lavelle, Michael Lavelle Integrative Nutrition, de Joshua RosenthalSurvival in the 21st century, de Viktoras H. KilvinskasLista ar putea continua, însă mă opresc aici. 
vezi detalii
Produse pe pagina

sus
Feedback Wishlist