Preparate la gratar
De (autor): Anonim
Aripioare Buffalo... Salata de legume fripte... Somn fript, cu sos dulce-picant... Pui pe cutie de bere... Cotlete de miel cu mustar... Vinete fripte cu sos de iaurt si menta... Frigarui de creveti si legume...
Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.
Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.
Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.
Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.
28.41Lei
28.41Lei
Primesti 28 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Aripioare Buffalo... Salata de legume fripte... Somn fript, cu sos dulce-picant... Pui pe cutie de bere... Cotlete de miel cu mustar... Vinete fripte cu sos de iaurt si menta... Frigarui de creveti si legume...
Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.
Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.
Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute, mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar, vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill.
Iata circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in 4 capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Editura: LEADER HUMAN RESOURCES
- An aparitie: 2010
- Format: 200 x 130 mm
- Nr. pagini: 144
- Cod: HOG973-5131-37-7
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!