7 Lei 10 Lei
sau 700 de puncte. Detalii.
Indisponibil
Cod: ADR978-973-8958-95-1
An aparitie: 2011
Autor: Andrei-Nicolae Videscu
Categoria: Bucatarie
Editura: ANDREAS
Format: 200x130
Nr. pagini: 142
Din cuprins: Traditii si obiceiuri de Sarbatori; Taierea porcului; Meniuri pentru masa de Revelion; Preparate din carne de porc; Meniuri din carne de pasare; Salate si sosuri; Retete cu peste; Preparate din vanat; Dulciuri si bauturi Printre retetele incluse veti regasi si: caltabosi, lebar, carnati, sarmale in foi de vita sau in foi de varza, ciorba de potroace, curcan cu portocale, cozonac, fazan cu mujdei, gasca salbatica la tava, icre, icre negre, icre de Manciuria, iepure cu masline, kaizer, mistret, purcel umplut, rata cu masline, salata "Boeuf", sangerete, slanina, varza a la Cluj, Toba, tort, vin fiert, cocteiluri cu alcool si fara alcool, crema de cacau sau cafea etc
Cartea Preparate traditionale pentru sarbatorile de iarna - Andrei-Nicolae Videscu face parte din categoria Bucatarie a librariei online Libris.ro si este scrisa de Andrei-Nicolae Videscu. Cartea a fost publicata la editura ANDREAS. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 50 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.