Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Hotii din vis. Seria Fratia Corbilor Vol. 2 - Maggie Stiefvater

Rating general al produsului
4.571 (7 review-uri)
5 stele
(5)
4 stele
(1)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


Scafaru Crina 01/09/2021
HOȚII DIN VIS -MAGGIE STIEFVATER
💜RATING: 4,5⭐ / 5⭐ (NOTA 8)
🎵MUSIC FOR THIS BOOK: BURY A FRIEND - BILLIE EILISH
🎵Această melodie mă duce cu gândul la Ronan din această carte, în special aceste versuri:
"When we all fall asleep, where do we go?
For the debt I owe, gotta sell my soul
'Cause I can't say no, no, I can't say no
Then my limbs all froze and my eyes won't close
And I can't say no, I can't say no."
🦅Am citit prima carte din această serie anul trecut și a ajuns pe lista de "cele mai bune cărți citite în 2020". Al doilea volum e la fel de minunat și chiar mai spumos la acțiune față de primul.
🦅Ideea de bază a acestui volum; extragerea lucrurilor din vis și consecințele acestei acțiuni.
🦅Așa cum am mai zis, i-am iubit pe toți acești patru băieți în frunte cu Blue. Am iubit familia de clarvăzătoare a lui Blue, și mi-ar plăcea să trăiesc și eu măcar o zi în "sânul" acestei familii.
🦅Avem dezvoltare a personajelor, a acțiunii și a relațiilor. Abia aștept să citesc volumul 3 😊.


Ronan face parte din Frăția Corbilor de la Academia Aglionby. Misiunea lor, a-l găsi pe regele mort Glendower, a dus deja la o destabilizare a curenților energetici și a dozei de paranormal din viețile lor. Gansey, Ronan, Adam și Blue, partenera lor de pe partea cealaltă, a oamenilor, se confruntă cu noi dușmani și mașinațiuni care le pun la încercare prietenia.


bobocruxandra 07/25/2020
am asteptat continuarea cu sufletul la gura. te tine cu sufletul la gura si imi place enorm ca seria exploreaza toate personajele prezentate in primul volum. hotii din vis cu siguranta iti va fura somnul haha


galway_girl 07/14/2020
Situațiile încordate, întâmplările neprevăzute, descoperiri șocante, replicile spumoase. Cinci adolescenți plecați în căutarea supranaturalului, aventuri prin păduri bântuite, copaci care vorbesc în latină.


Dobai Ela 06/08/2020
Ronan Lynch are o multime de secrete. Pe unele le ascunde de ceilalti, pe altele chiar de el insusi. Unul dintre ele este ca poate extrage lucruri din visele care-l bantuie, pline, uneori, de monstri. Si se dovedeste ca alte personaje din umbra vor si ele acele lucruri.


Dmd7 05/19/2020
Avand o bogatie de detalii si de metafore superbe, Hotii din vis este o poveste cu secrete, vise, camaraderie si magie atat de verosimila, ca iti da peste cap imaginatia si te minunezi la fiecare pagina. - Booklist


VeraMaxfield 04/25/2020
A fost mi-nu-na-ta! Seria aceasta este, fara doar si poate, una dintre seriile mele de suflet, fiindca nu ai cum sa nu iubesti, efectiv, personajele. Modul cum fiecare din grup este indragostit unul de celalalt si isi poarta o grija aparte, felul cum decurge relatia lor, felul cum autoarea alege sa termine in suspans fiecare capitol, precum si ironia fina din multe situatii, ... toate se imbina si formeaza o lectura originala si complexa.
(Recenzia aceasta a fost postata si pe GR sub numele de Vera Maxfield)

sus
Feedback Wishlist
//