Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Lecturi pentru Mini Cititori
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Be Branded - Dana Lupsa

Rating general al produsului
4.833 (6 review-uri)
5 stele
(5)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


danaang 03/29/2020
Pana la urma, tot ce facem de cand ne dam jos din pat tine de brandul personal. Daca dorim sa avem succes personal si profesional avem de respectat cateva reguli pentru ca o imagine nu se construieste random, ci trebuie urmati pasii corecti. Autoarea, prin vasta sa experienta in branding, ne arata acesti pasi: de la cum sa gasim ceea ce ne reprezinta la cum sa gandim o strategie pentru un brand autentic si in concordanta cu ceea ce suntem, de la importanta unei culori sau simbol pana la pozitionarea pe un segment de piata. Ce mi-a placut cel mai mult, insa, la aceasta carte este ca se pliaza pe realitatea economica din Romania si nu importa niste principii din conceptele americane care nu au aplicabilitate la noi.


Cismas Paul 03/17/2020
Într-o epocă în care puțini sunt cei care mai citesc, e greșit să îți imaginezi să simplul fapt de a alege o carte e revoluționar. Adică, e de apreciat, dar nu e destul. Să citești ca să conduci înseamnă să citești cărți peste nivelul tău, cărți care îți cresc nivelul de inteligență.


mariuspetrescu 11/10/2020
Life is tragic but it’s equally comic. John Banville
Friendship is unnecessary, like philosophy, like art… It has no survival value; rather it is one of those things which give value to survival. C.S. Lewis


marianaganea 10/07/2020
Gândește măreț, dar bazează-te pe micile plăceri. H. Jackson Brown, Jr.
Imposibil este un cuvânt întânit numai în dicționarele proștilor. Napoleon
Eram trist pentru că nu aveam încălțări până când am zărit pe stradă un om fără picioare. Zicala persană


Când iubirea așteaptă ceva de la ceilalți, ea sfârșește inevitabil în frustrare, în neîmplinire, în suferință și nebunie .
Nimeni nu poate opta pentru absența alegerilor, căci această opțiune reprezintă ea însăși o alegere.


Nu lăsa viitorul să-ţi strice liniştea. Dacă va fi nevoie, îl vei înfrunta cu aceleaşi arme ale raţiunii cu care lupţi astăzi împotriva prezentului. Marcus Aurelius
Orice trecut poate ajunge câteodată viitor. Dacă nu total, măcar parţial… -Pavel Coruţ

sus
Feedback Wishlist
//