Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Craciunoteca
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Istoria Imperiului Otoman - Lord Kinross

Rating general al produsului
4.8 (10 review-uri)
5 stele
(8)
4 stele
(2)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


ionutgica 10/09/2020
La buciumul viţei trei vlăstari cresc: unul al sănătăţii, altul al veseliei şi altul al turbării.
În cuibul celui smerit dracul s-a pus la clocit.
Ura, zavistia şi frica nasc vicleşugu.
Nu stau colacii pe garduri.


Alexia Alexia 06/16/2020
O carte superbă care redă istoria consacrată a celui mai mare imperiu de pe Pământ. De cand Principalul Otoman si-a castigat independenta,până la cele mai glorioase domnii ale celor mai cuceritorii si legiuitori sultani. Si până la perioada de declin.


RAICU STEFAN2 05/18/2020
sunt propmti !


Tudor Corina12 05/16/2020
O carte superba!Bine documentata si scrisă intr-un mod care atrage un cititor bine informat, si care provoacă la descoperirea unei lumi fascinante pe un cititor inițial doar curios.


Am o vorbă faină : Turcii ne-au fost „prieteni” aproape 500 de ani iar bulgarii vreo 200 de ani. Se pare că „prietenia” continuă dar fără a le plăti tribut; importând de la ei lucruri de „calitate” ridicată. Cartea de față le explică foarte bine dar nu din perspectivă românească. Cartea despre imperiul otoman merită toată atenția. „Boscorodirea” în biserică ne-a rămas de la bulgari și este de actualitate.


Interesanta si bine scrisa.


Cirlan Maria2 03/27/2020
Este foarte important ca perspectiva autorului este una obiectiva. Este o carte foarte interesanta si foarte bine scrisa!


sarca dorin 03/24/2020
Foarte multumit. De mult, cele mai multe carti le cumpar de la Libris. Multumesc, felicitari, la mai mare cu bine si succes.


Foarte interesanta si bine scrisa. Contine multe informatii care nu apar in istoria noastra "oficiala" ! Inca o carte care ne invata ca istoria trebuie vazuta in contextul european al momentului (nu cum scriu majoritatea autorilor romani !!). Inca un autor care ne invata ca istoria se scrie pastrand, pe cat posibil, distanta fata de evenimente si fata de partile implicate in povestire, fara nici un parti-pris !
Multumesc


O carte care merita citita in tihna. Perspectiva autorului despre nasterea, cresterea si descresterea Imperiului Otoman este una obiectiva, pe alocuri insotita de elemente descriptive care fac cartea si mai atragatoare.

sus
Feedback Wishlist
//