Categorii:
inchide meniul
Craciunoteca
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Negustorul de manuscrise - John Grisham

Rating general al produsului
4.583 (12 review-uri)
5 stele
(8)
4 stele
(3)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


Oamenii sunt ca vinul: unii se transformă în oţet, dar majoritatea devin mai buni odată cu vârsta. Papa Ioan al XXIII-lea
Cel mai eficient mod de a-ţi aminti ziua de naştere a soţiei este să o uiţi o dată.


Andre1313 10/18/2020
O banda de hoti pune la cale un furt spectaculos dintr-o camera de valori aflata la subsolul Bibliotecii Firestone de la Universitatea Princeton.
Prada este nepretuita, insa universitatea a asigurat-o pentru 25 de milioane de dolari. Bruce Cable este proprietarul unui magazin de carte, insa castiga bani buni ca negustor de carti rare si editii princeps, cochetand uneori cu piata neagra a cartilor si a manuscriselor furate. Mercer Mann este o tanara romanciera care sufera din pricina lipsei de inspiratie. Ea este abordata de o femeie eleganta si misterioasa care incearca sa o implice intr-o poveste periculoasa, dar captivanta. O suma considerabila de bani o convinge pe Mercer sa accepte o misiune sub acoperire, astfel ca se infiltreaza in cercul de prieteni al lui Bruce Cable.


Mariana 01 09/29/2020
O banda de hoti pune la cale un furt spectaculos dintr-o camera de valori aflata la subsolul Bibliotecii Firestone de la Universitatea Princeton. Prada este nepretuita, insa universitatea a asigurat-o pentru douazeci si cinci de milioane de dolari. Cum ajunge aceasta carte valoroasa in povestea lui Bruce Cable, proprietarul unui magazin de carti rare de pe insula Camino, care castiga bani buni ca negustor de editii princeps, si a lui Mercer Mann, o tanara romanciera in cautarea inspiratiei?


Serban Raluca8 09/02/2020
Cartea prin intermediul careia l-am redescoperit pe John Grisham, un autor complex care țese o intriga bine dozata in jurul a ceea ce ar captiva orice cititor - niste manuscrise-.
Per total, cartea te acapareaza, insa in acelasi timp, cumva nu este complet finisata, poate anumite personaje au fost descrise mai succint, poate e prea evident ca anumite personaje au fost create strict pentru a da viata planului cartii, ceva, ceva tot lipseste, ceea ce m-a frapat putin la un autor asa de experimentat cum e J. Grisham.
O carte insa (aproape) perfecta pentru ultimele seri de vara...


Acest autor nu m-a dezamăgit pana acum. Cărțile lui sunt cu greutate, au substanță, au fir narativ imaginat cu măiestrie, au o acțiune complexa, au detalii de finețe. Este o carte frumoasa și o recomand.


Florina56 08/19/2020
Romanul nu este un thriller juridic, in care John Grisham excelează, dar este o lectură plăcută, incitantă, care te menține interesat de la început până la sfârșit.
Poate nu este chiar ceea ce fanii Grisham (printre care mă număr și eu) ar fi așteptat de la el.


Izabela00 07/06/2020
Negustorul de manuscrise este o carte pentru iubitorii de cărți. Numai ei, în nesfârșita lor iubire pentru cuvintele scrise pot înțelege, gusta și simți cu adevărat această poveste. Numai ei pot vizualiza cu ochii minții frumusețea unui loc precum Bay Books și pot înțelege atenția și grija pe care proprietarul acestuia, Bruce Cable, le are pentru cărțile vechi și noi. A fost minunat să pătrund în lumea lor, a manuscriselor vechi, a autorilor, a cititorilor. Am descoperit cu fascinație pasiunea unor oameni pentru cărți rare și valoarea lor, modul în care sunt păstrate și cum se ajunge în posesia lor.


Dmd7 06/17/2020
O intriga captivanta, care va va indemna sa devorati fiecare capitol si va va face sa va intrebati daca nu cumva sunteti complice la acest jaf perfect. - Heat


ILEA ALINA 06/14/2020
O lectură palpitantă. Un roman pe care e greu să îl lași din mâna. Acțiunea se invartite în jurul unor manuscrise foarte valoroase care sunt furate.


Dobai Ela 05/20/2020
Un amestec plin de farmec intre o misiune de spionaj si o aventura de-o vara, in mijlocul caruia se afla un personaj cu doua fete. - The Sunday Times


ggirmacea 04/08/2020
Un roman placut de citit intr-o vacanta. Atmosfera romanului este dominant vizuala si relaxanta, suspansul bine dozat, actiunea densa, plasata in lumea afacerilor cu obiecte rare. Se stie ca chiar si un manuscris poate incita actiuni palpitante. A dovedit-o deja cinematografia.


Savin Camelia 02/18/2020
Un roman cu iz politist, usor de parcurs intr-un weekend de relaxare.

sus
Feedback Wishlist
//