Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Balada serpilor si a pasarilor cantatoare - Suzanne Collins

Rating general al produsului
4.783 (23 review-uri)
5 stele
(19)
4 stele
(3)
3 stele
(1)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


Este o carte ok. Păstrează stilul celorlalte volume din Jocurile foamei. Recunosc ca după ce le-am citit pe restul, aceasta nu mi s-a mai părut atât de wow, dar este scrisa ok. Are acțiune, are momente de suspans.


Rechy 08/25/2020
E scrisa in acelasi stil ca Jocurile foamei. Mi-a placut fapul ca actiunea m-a luat mereu prin suprindere. Nu imi plac cartile previzibile. Cartea arata parcursul lui Snow, arata cum a ajuns, fortat sau nu de imprejurari, la omul rece si calculat din seria Jocurile Foamei. Arata viata si conceptiile diferite ale oamenilor din Capitoliu si cum ii percep ei pe cei din Districte. O carte usor de citit, cu actiune care te face sa nu o lasi din mana pana nu afli deznodamantul.


Florina56 08/19/2020
Din recenzia care a apărut în revista OPT Motive, nr. 17/2020:
„Și, cum ziceam, aceasta este povestea transformării unui individ decent, cu o urmă de umanitate rămasă în el, a cărui sărăcie și situație materială dificilă ar fi trebuit să-i traseze altă traiectorie.


teonastase 08/17/2020
Per total, a fost o carte interesantă, care dezvăluie multe lucruri noi de la începuturile jocurilor. De exemplu, cine a "inventat" jocurile, cum i-a venit ideea, cum erau ele organizate la început, cine erau mentorii pe atunci, cum erau aleși etc.
Snow, personajul principal, mi-a devenit și mai antipatic decât mi-era deja (la mine nu s-a aplicat ideea cu e mai tânăr și poate o să empatizez cu el, căci nu știa ce face and stuff). Mi-a plăcut mult însă personajul Lucy Gray, o fată simplă din Districtul 12, plină de culoare, bunătate și curaj. Mi-a plăcut și faptul că o parte din cântecele formației din care face parte, au fost cele cântate de Katniss, în seria Hunger Games.
Mi-era dor de universul Hunger Games și sunt sigură că Suzanne Collins va continua și această serie, căci pot fi multe de dezvăluit din viața lui Snow și din Panem, în general.


Ovidiu Mirauta 08/07/2020
Geniala! E interesant sa vezi persepectiva lui Coriolanus Snow asupra situatiei, dar si conflictul dintre ce e bine si ce e rau si in final procesul de dezumanizare a lui Snow. In Jocurile Foamei era un personaj urat de toata lumea. In Balada Serpilor si a Pasarilor Cantaotare, desi nu esti de acord cu perspectiva lui, pana la un anumit punct poti sa intelegei de ce face anumite lucruri, dar o sa intelegi repede ca procesul de dezumanizare are loc mult mai rapid decat te-ai fi asteptat sub influenta potrivita si ghidat de impulsul egoismului.


Mariana 01 07/30/2020
Acest final m-a emotionat pana la lacrimi,
chiar mai voiam cateva volume. Abia astept sa mai
citesc carti de la aceasta autoaresusII


Maria Stefania 07/30/2020
După pregătiri sărace cu ajutorul verișoarei lui, Coriolanus pășește la locul extragerii în Capitoliu unde speranța sa de a-i reveni un tribut din primele două districte se destramă atunci când află nu numai că s-a ales cu un tribut din districtul 12, cel mai slab dintre toate, ci și că tributul este o fată


Maria Simona 07/30/2020
Coriolanus Snow are optsprezece ani și se pregătește să fie mentorul unui tribut în cea de-a zecea ediție a Jocurilor Foamei. Familia Snow a fost o familie prestigioasă timp de generații întregi iar totul stă pe umerii săi acum să ducă numele glorios mai departe


Marian1234 07/26/2020
Celelalte trei volume ale seriei Jocurile Foamei m-au ținut trează câteva nopți, suspansul și acțiunea fiind la cote maxime. Aici nu am găsit aceeași scriitură alertă. Acțiunea se depliază lent, iar finalul m-a lăsatun pic dezamăgită. Mi-a plăcut în schimb felul în care a fost ilustrat personajul principal - Coriolanus - cu zbaterile și trăirile lui.


Burchiu Stefan 07/25/2020
Iubesc animalele si pasarile, motiv pentru care aceasta carte se incadreaza la capitolul "carti preferate" in opinia mea. O recomand cu mare drag tuturor iubitorilor de carte dar si de animale!


Patrickus 07/24/2020
Această carte este una foarte interesantă, mai ales dacă te-a atras saga Jocurile Foamei. Personajul principal nu este cel la care mă așteptam inițial, dar m-a surprins într-un mod plăcut. Deoarece nu vreau să stric bucuria pe care am avut-o eu când am citit acest volum, nu o să zic mai mult, ci doar că mi-a făcut plăcere să o savurez în zilele lungi de vară.


Poloşan Daria 07/14/2020
Această carte este una foarte interesantă, mai ales dacă te-a atras saga Jocurile Foamei. Personajul principal nu este cel la care mă așteptam inițial, dar m-a surprins într-un mod plăcut. Deoarece nu vreau să stric bucuria pe care am avut-o eu când am citit acest volum, nu o să zic mai mult, ci doar că mi-a făcut plăcere să o savurez în zilele lungi de vară.


Am așteptat cu nerăbdare să citesc această carte. Cu toate acestea, nu mi-a plăcut atât de mult pe cât mă așteptam. Celelalte trei volume ale seriei Jocurile Foamei m-au ținut trează câteva nopți, suspansul și acțiunea fiind la cote maxime. Aici nu am găsit aceeași scriitură alertă. Acțiunea se depliază lent, iar finalul m-a lăsatun pic dezamăgită. Mi-a plăcut în schimb felul în care a fost ilustrat personajul principal - Coriolanus - cu zbaterile și trăirile lui.


Valentin02 06/19/2020
Bună ziua ! Livrarea a fost ca de obicei , excepțională , la fel și calitatea produsului ! Abia aștept să o citesc , bine înțeles , după ce termin seria Jocurile Foamei , pe care am cumparat-o tot de aici , apropo !


Izabela00 06/14/2020
Va fi o carte despre anii de reconstructie ai Panemului de dupa Marele Razboi, ocazie cu care cititorii vor afla mult mai multe despre tulburatoarea istorie a districtelor .


denis radu 05/31/2020
Foarte bine scrisa si foarte greu de digerat! Ca sa o poti asimila e necesar sa-ti fie clara problematica naturii umane.


rusarianaioana 05/28/2020
E genială


Sebii 05/26/2020
O carte superba, care a devenit cartea mea preferata! Astazi am terminat-o, si am ramas placut surprins! O carte geniala, care m a lasat fara cuvinte!


Toscariu Anca2 05/12/2020
DOAAAMNE nu imi vine sa cred ca dupa tot acest timp apare inca un volum din Jocurile Foamei!!!!!!! Pana acum credeam ca va fi ceva ca o carte cu cantece precum ``the necklece of rope`` dar asta e muuult mai bine!! Chiar primim perspectiva lui Snow nu pot sa cred sunt asa entuziasmataaaa


Dobai Ela 04/22/2020
Vaiii, abia aștept să o pot comanda si sa o citesc. Am cumpărat toate cărțile din seria "Jocurile foamei", si mi-au plăcut foarte foarte mult. Abia aștept sa o citesc pe această, sigur voi fi uimită


andreea.acr 03/22/2020
Abia astept sa e inceapa livrarea precomenzilor. Am citit seria 'Jocurile Foamei' si am fost foarte incantata de ele.


A tenn born to privilege but searching for something more, a far cry from the man we know he will become. Here he’s friendly. He’s charming. For now he’s a hero.


A teen born to privilege but searching for something more, a far cry from the man we know he will become. Here he’s friendly. He’s charming. For now he’s a hero.

sus
Feedback Wishlist