Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Elias si spioana Carturarilor III: Moartea la porti - Sabaa Tahir

Rating general al produsului
5 (7 review-uri)
5 stele
(7)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


Izabela00 07/06/2020
Oh, cât de malefic poate să fie Zburătorul! A spus că va înăbuși cele trei flăcări în care Profeții și-au pus toate speranțele: Laia din Serra, Helene Aquilla şi Elias Veturius. A spus că își va elibera poporul și că lumea o să ardă sub stăpânirea djinnilor. I-a manimatat pe campioni și a fost protejat (pe nedrept) de autoare.
Nu ai timp să respiri sau să strecori semnul de carte între pagini. Nu ai timp să îți faci griji pentru personaje sau să te gândești că sunt în pericol. Reacționezi mult prea târziu și nu observi capcana, pregătită de la primul capitol, care este din perspectiva Zburătorului. Cum poți să te aperi, cum poți să-l învingi, când regulile au fost stabilite de el? Când el îi șoptește autoarei ce vrea să se întâmple?
Ultimele 150 de pagini sunt adrenalină-pură. S-au întâmplat atât de multe lucruri, încât am simțit că îmi explodează creierul. M-am enervat, am țipat la personaje, am recitit profeția și aproape că am izbucnit în râs când am plătit înzecit pentru toate „darurile” primite.
Elias trebuie să învețe cum să treacă spiritele mai repede și să îi controleze pe djinni, care îi pot manimata mintea și exploata slăbiciunile, însă prețul cerut de Mauth amenință să-l distrugă. Helene a văzut prea mult sânge. Prea multă moarte. Nu știu cum izbutește să își țină sub control sentimentele și să lupte în continuare pentru Imperiu. Nu știu care este izvorul puterii ei sau de ce are atât de multă încredere într-un sistem blestemat, ce i-a răpit familia și i-a rănit pe toți cei pe care îi iubea. Iar Laia se află în mijlocul conflictelor, dorința ei de a-l împiedica pe Zburător manimatand-o până în punctul în care este dispusă la orice sacrificiu ca să oprească eliberarea djinnilor.
Finalul doare și taie în carne vie. Nu știu ce planuri are Sabaa Tahir, dar nu vreau să aflu care este limita protagoniștilor. Nu vreau să ajungem în acel punct. Nu vreau să fie distruși, nimiciți de propriile sentimente și aspirații. Și mă tem, chiar foarte tare, pentru că le-a fost furat ceva ce niciodată nu vor mai putea recupera.
Cumva, se presupune că eu TREBUIE să am RĂBDARE până când apare al 4-lea roman. Bună glumă.


BriannaElena 06/12/2020
O carte geniala, cu niste rasturnari de situatie care te lasa cu gura cascata.


maneamih 06/03/2020
CEA MAI BUNA CARTE DE PE ACEASTA LUNA, CU UN SFARSIT IMPREVIZIBIL, ASTEPTAM URMATORUL VOLUM. MULTUMIM.


Dobai Ela 05/27/2020
Departe, spre est, Leia din Serra incepe vanatoarea: il cauta, neobosita, ce cel ce-si spune Zburatorul, chinuita, in acelasi timp, de amintirea mamei sale. Iar pe taramul aflat undeva intre cei morti si cei vii,


How do you understand that the book you just finished reading is a good book? Which is worth 5 whole stars, and maybe even more?
I'll tell you my opinion - you should feel it. You have to feel the characters, go through the experience they are going through. You have to feel that you are experiencing what is going on in the book with the characters.


galway_girl 05/21/2020
Recomand aceasta carte din tot sufletul. Se simte pasiunea si placerea autoarei. Mi-au placut toate personajele, fie pozitive sau negative. Pana si pe Zburatorul l-am indragit, cu toate ca in volumul precedent l-am urat. Profetii i-au inlantuit poporul, asa ca razbunarea e singura solutie.


book_lover05 07/20/2020
Este o carte ce te ține treaz până-n miez de noapte, prinzându-te în mrejele acțiunilor prezentate, ajungând să te atașezi de multe personaje, să simți ce simt ele, să le descoperi. Este una dintre puținele serii de care m-am atașat cu adevărat și pe care o recomand cu căldură.
Sunt fericită că am descoperit această minunată serie de cărți și chiar m-am îndrăgostit de aceasta. Am râs, am plâns, am urlat la personaje și am suferit cu acestea și pot spune că Sabaa Tahir chiar este o bună scriitoare.
Meherya (Zburătorul) a fost malefic încă de la început, sacrificiul lui Elias a ajuns să îl distrugă încet, Helene a simțit prea multă suferință într-un timp scurt, iar Laia trebuie să se răzbune. Când am terminat acest volum, am rămas cu gura căscată, cu cartea strânsă la piept, cu ochii în tavan, cu lacrimile curgându-mi pe obraji. Atât de multă adrenalină, atâtea sentimente... Tânjesc după al patrulea volum, tânjesc cum n-am mai tânjit după altă carte, iar Sabaa Tahir născocește acum idei care să ne uimească iar, însă... mai trebuie să avem răbdare, dar până când?

sus
Feedback Wishlist