Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
-
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului - F. Scott Fitzgerald

Rating general al produsului
4.625 (8 review-uri)
5 stele
(5)
4 stele
(3)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


BEATRICE PAUN 11/24/2020
O carte interesanta


Un titul sugestiv care reflecta subiectul operei. O poveste chiar interesanta care te tine in priza si cu sufletul la gura pana la ultimul cuvant. RECOMAND!


cirtoajeteodor 01/13/2021
Nu existau amintiri suparatoare in somnul lui de copil; nimic din glorioasele zile petrecute la colegiu nu razbatea pina la el, nimic din anii sclipitori in care tulbura inimile atitor fete. Nu existau decit peretii albi si siguri ai patutului si Nana si un barbat care venea sa-l vada uneori, si o minge mare si portocalie pe care i-o arata Nana chiar inaintea orei de culcare, cind se insera, numind-o «soare». Cind soarele apunea, pleoapele lui erau grele – nu existau vise, nici un vis nu-l mai bintuia… toate palisera din mintea lui, de parca nici nu fusesera vreodata. Nu-si mai amintea


trandafirioana 12/19/2020
In povestirile lui Fitzgerald gasim viziunea sa romantica exprimata in cea mai directa forma: realizarile nu se ridica niciodata la inaltimea idealurilor, momentele de extaz nu reusesc sa impiedice curgerea inexorabila a timpului, iar intensitatea trairii nu face din sentimente un bun castigat o data pentru totdeauna.


trandafirani 12/19/2020
Volumul de fata cuprinde o selectie de povestiri celebre, incepand cu „Strania poveste a lui Benjamin Button”, a carei ecranizare, distinsa cu trei premii Oscar, trei premii BAFTA si obtinand cinci nominalizari la Globul de Aur, a fost lansata recent in Romania.


Lau34 08/24/2020
Primul contact cu Fitzgerald a fost in liceu cind am citit Marele Gatsby si nu am fost deloc impresionata de lumea superficiala creionata de el. Apoi am recitit Marele Gatsby in facultate, in engleza insa, si experienta mea a fost cu totul diferita. Am fost surprinsa sa gasesc un roman mai bun, armonios, melodios si cu unele intrebari existentiale. Acum am citit volumul de nuvele Strania poveste a lui Benjamin Button si alte intimplari din epoca jazzului si desi regret ca nu l-am avut in engleza tot a avut un efect calmant asupra mea. Te relaxeaza in timp ce iti povesteste despre lumea apusa a jazzului din anii '20 - '30.


Izabela00 05/30/2020
Este interesant cât de mult se aseamănă partea în care Benjamin este bătrân cu cea în care este copil. Pe cât este de interesantă pe atât este de tristă această carte, deși are o tentă de satiră.


Subiectul unic al poveștii lui Benjamin Button îl ridică la rangul de artă! Iar epoca jazzului descrisă de Fitzgerald are o frumusețe aparte.

sus
Feedback Wishlist
//