Categorii:
inchide meniul
Lecturi pentru Mini Cititori
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Cuvinte incrucisate

Rating general al produsului
4 (6 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(1)
3 stele
(1)
2 stele
(1)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


Ispas Dina 03/30/2020
Am cumpărat acest joc și se potrivește perfect pentru situația de izolare în care ne aflam momentan. Este un joc foarte antrenant, ne pune mintea la contribuție și chiar dacă la început am crezut că este un pic cam greu de jucat, m-am înșelat. Cei care îl jucăm suntem toți adulți, de vârste diferite, dar sunt sigură că același impact o să-l aibă și asupra adolescentinilor și chiar copiilor trecuți de primii ani de școală.
Îl recomand cu căldură.


alexandras07 07/30/2020
:)


Pop Maria79 05/15/2020
Per ansamblu jocul este placut. piesele sunt de calitate, mai putin tabla care este din carton iar pisele nu au stabilitate. Cutia jocului am primit-o foarte patata in interior, inclusiv tablia de carton, de parca cuiva iar fi servit drept tava pentru masa. Acest aspect m.a nemultumit.


corinasmile 04/28/2020
Produs calitativ, potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Singura remarca este ca are o cutie prea mare pentru continutul sau. Putea sa fie la jumatate ca si dimensiune si sa ocupe mai putin spatiu la depozitare.
Comanda livrata rapid.


Toia Iuliana 03/31/2020
Suuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrr jjjjjjjooooocccccc!
Il joc de fiecare data cu familia si prietenii
Pot spune ca am copilărit cu acest joc
Recomand din toata inima sa il încercați


"Tabla" de joc este dintr-un carton moale, care se îndoaie și rupe ușor. Nu oferă stabilitate pt litere, acestea neputând fi încastrate. Practic, tot jocul trebuie sa ai grija sa nu se miste literele și sa le ridici mereu ca să calculezi valoarea lor. Nu recomand acest format de joc.

sus
Feedback Wishlist
//