Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Card Cadou
Ebooks
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Cronicile din Narnia Vol.1: Nepotul magicianului - C.S. Lewis

Rating general al produsului
4.778 (18 review-uri)
5 stele
(14)
4 stele
(4)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


Florea Irina16 06/16/2020
Merita mai mult de 5 stele acesta carte. Am citit 4 cărți din această serie abia aștept citesc și ultimele 3. Am savurat fiecare pagină la rand, recomand cu drag acesta carte copiilor cu vârste cuprinse între 10-14 ani+.


Ion Costea 03/17/2020
Geniul lui C.S. Lewis adeverește, încă o dată, puterea cuvântului, dar și a faptei.
Într-o lume de basm, Narnia, magia își regăsește izvorul în iubire și prietenie. Iar acolo unde se vor fi pierdut inocența și adevărul, însă numai o urmă de nădejde se va mai fi găsit, va fi venit, neobosit, și ajutorul leului Aslan (Creatorul).


Roxi M. 06/14/2019
Chiar daca este mai putin cunoscut decat al doilea volum, "Nepotul magicianului" este la fel de magic.
Seria "Cronicile din Narnia" este de o frumusete desavarsita... C.S.Lewis surprinde inocenta, dar si puterea care salasluieste in adancul fiecarui copil.


Carmenalina 06/24/2020
5 stele...o carte excepțională


cozmaa 06/21/2020
Alături de multele cărți pentru copii pe care le-am tot citit cu poftă de-a lungul timpului, și seria "Cronicile din Narnia" se afla de multă vreme în wishlistul meu, fiind un must read al fantasy-ului pentru copii, alături de Harry Potter.


Citetsiistet 06/17/2020
Acest volum este prezentată crearea Narniei, fapt ce mi-a plăcut foarte mult, atât din punct de vedere al descrierii procesului de către autor și al procesului în sine, cât și ca idee – călătorim, prin cărți, în nenumărate lumi fantastice, însă rareori ajungem să le cunoaștem încă din momentul în care au fost create.


Alexia Alexia 06/14/2020
O carte fascinantă de aventuri pentru copii.Această uluitoare poveste îmbină legendele lumii fantastice cu lumea adevărată ,lumea noastră,facandu-i pe curioși să nu o scape din mâini până la ultimul rând.


Izabela00 06/11/2020
Obligati de unchiul Andrew sa ia parte la experimentul lui magic, cei doi copii ratacesc pe taramuri dintre cele mai stranii, stapanite de forte malefice insetate de putere. Dar cand deznadejdea isi face simtita prezenta, cantecul miraculos al leului Aslan da nastere unei noi lumi, Narnia, unde imposibilul devine posibil, iar bunatatea si iubirea sunt rasplatite insutit.


MRee 06/11/2020
Nepotul magicianului este o carte potrivită în orice moment al anului, pentru a vă ajuta să vă relaxați , să vă destindeți după o zi grea de lucru. Atunci când doriți o serie ușor de citit și să fie scrisă într-un mod simplist pentru a vă determina să citiți seria dintr-o răsuflare.


Bud Andrea 05/31/2020
Colecția merita cumpărată pentru copii, dar și pentru adulți este o lectura plăcută !!


Mi-a placut foarte mult. Prima oara am vazut filmul si apoi am zis ca trebuie sa citesc si cartea. Nu am mai putut sa o las din mana, este pur si simplu fascinanta. Pentru copii, absolut incantatoare.


rrs94 05/13/2020
Mi-a placut foarte mult! O poveste interesanta mesaj constructiv atat pentru parinti cat si pentru copii.


Dobai Ela 04/30/2020
Prima data am văzut filmele, care mi-au captivat tot interesul si toată atenția, apoi am luat cărțile care la fel sunt foarte frumoase pline de alte aventuri fantastice in Narnia.


„Cronicile din Narnia. Nepotul magicianului” este prima parte a seriei care spune povestea unui baietel curios care descopera o cale de a intra pe taramuri noi, unele fascinante altele malefice, al unor lumi fantastice. Impreuna cu prietena lui, Polly, Digory reuseste sa infrunte numeroase obstacole si personaje insetate de putere, dar amandoi raman fascinati in fata Narniei, o lume a iubirii unde bunatatea si blandetea primeaza.


Moale Camelia 04/20/2020
O poveste captivanta.


A fost o carte buna plina de elemente magnifice, dar volumul 2 mi s-a părut superior! Fiecare volum prezintă povesti diferite care în final ajung sa se lege! Seria de filme este și ea foarte buna!


serbana 03/28/2020
O carte este singurul loc în care poţi examina un gând plăpând fără să îl distrugi, sau poţi explora o idee controversată fără să îţi fie teamă că îţi va exploda în faţă - unul din cele câteva refugii unde mintea unui om poate avea parte atât de provocare, cât şi de intimitate.


doarEU 03/05/2020
Cronicile din Narnia sunt preferatele gemenilor mei. Seria aceasta este foarte bine realizata si ilustrata. Recomand!

sus
Feedback Wishlist