Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Badea Ileana4

1 aprecieri

18 review-uri

Review-uri

Trezirea tigrului - Peter A. Levine

O carte cu totul esențială, care ne ia pas cu pas, deslușindu-ne mai întâi ce este o traumă, cum apare, de ce produce și de ce ne influențează atât de mult, apoi prin prisma exemplelor de ambele părți (animale și oameni deopotrivă), ne dă și o mulțime de soluții.

2021-02-15 03:00:02

Din Rusia, cu sange - Heidi Blake

„N-am putut s-o las din mână!” a spus un cititor de pe coperta cărții, iar eu am râs în sinea mea: „Ce ar putea fi atât de palpitant în toată această carte, de să n-o las din mână, mai ales că pe mine nici nu mă interesează politica!... O s-o citesc probabil încet, încet, câte un capitol pe săptămână!” Ei bine, n-am dormit toată noaptea ca s-o termin! Mai rău ca la examene! Și nu e vorba doar de subiect, cât și de stilul extrem de concis și la obiect al autoarei, cu surse, citate, afirmații documentate. O carte care deși stufoasă, este extrem de coerentă și reușește să te țină cu sufletul la gură!

2021-02-02 04:15:17

Ultima republica Vol.1: De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea raboi mondial? - Victor Suvorov

Un alt punct de vedere (dinăuntru) decât cel cu care am fost obișnuiți. Nu pot spune că subscriu în totalitate celor spuse, dar multe au argumente interesante la care merită să reflectăm.

2021-01-06 12:34:01

Vindecarea spirituala a corpului fizic - Maureen Minnehan Jones

O carte extrem de instructivă și fascinantă, care abordează atât mecanismele unor boli, dar dă și tehnici de auto-vindecare, toate sprijine de o cazuistică sugestivă. Nu pot decât să sper la niște volume următoare care să descrie și alte boli în afară de cele prezentate aici.

2021-01-06 12:34:01

Vector de atac - Mark Greaney, Tom Clancy

Deși stufos, un roman foarte incitant, reușește să fie destul amănunțit fără a plictisi și să te țină cu sufletul la gură! Măiestria lui Tom Clancy încă odată e inegalabilă! Recomand cu drag amatorilor genului!

2020-12-14 04:11:59

MI6. Adevaruri socante despre istoria serviciilor secrete britanice - Gordon Corera

O viziune inedită și surprinzătoare despre lucruri mai mult sau mai puțin știute (despre cazul Philby s-au vehiculat diverse) cu o critică destul de incisivă pe alocuri. Greu de lăsat din mână!

2020-12-14 04:00:01

Moartea alba: Simo Hayha - Tapio A.M. Saarelainen

O carte foarte instructivă despre un spirit de neînvins, capabil de muncă grea și neobosită, antrenându-se constant, gata să dea ce-i mai bun, fără a aștepta neapărat o recompensă, fără a să plânge sau văicări. Într-adevăr foarte tehnică, dar autorul biografiei pare de asemenea un lunetist militar, așa că-i nu-i de mirare, ba chiar e interesant cum evaluează cei din domeniu performanța lui Simo Hayha. Sincer a meritat fiecare minut!

2020-11-30 12:55:32

Atacuri, conflicte, agresiuni extrasenzoriale cu Mihail Vinogradov - Emil Strainu

M-așteptam la o carte științifică, când colo, de la jumătate, devine un soi palpitant roman polițist. Greu de zis care parte mi-a plăcut mai mult, greu de lăsat din mână. O recomand cu drag, cu toate că pe alocuri, traducerea ar fi putut fi mult mai șlefuită.

2020-10-25 04:31:38

Inteligenta corporala - Steve Sisgold

O carte excelentă, ce pune în discuție un alt concept, cel de inteligență corporală (asociată inteligenței emoționale și celei intelectuale), capabilă să elimine stress-ul, blocajele și numeroase alte probleme de sănătate, dacă este pe deplin conștientizată și controlată. Autorul dă o mulțime de tehnici, lămuriri și exerciții asortate cu povestiri și cazuistică, făcând lectura plăcută, antrenantă și foarte instructivă.

2020-08-27 07:54:22

Scapa de capcana vinovatiei - Gael Lindenfield

O carte foarte amănunțită într-ale „vinovăției”, dar deloc plictisitoare, mecanisme, scheme, fraze tipice, cazuistică și mici povestiri, precum și metode de a ieși din impas. Toate foarte constructive, explicite și motivante, o carte de citit și recitit.

2020-08-25 08:09:19

Corpul nu uita - Myriam Brousse, Valerie Peronnet

O carte foarte aparte, excelentă pentru cei care au avut uneori sentimentul că și corpul, nu doar mintea, au memorie. M-a ajutat enorm, chiar dacă n-a fost genul de carte s-o citesc pe nerăsuflate, dimpotrivă, mi-a luat ceva timp să o diger, iar anumite capitole, am tot simțit nevoia să le recitesc. Și cred că mi-a deschis apetitul și pentru alți autori pe acestă temă. O recomand cu căldură celor care nevoie de profunzime, și nu numai!

2020-07-28 01:12:30

Copiii hipersensibili - Antje Gertrud Hofmann

O adevărată comoară, și pentru adulți și pentru părinți. Descrie cu mare acuratețe universul copiilor hipersensibili, o lume care nu dispare cu adevărat niciodată nici măcar la vârsta adultă, va fi doar reprimată și din nefericire, o sursă a a multor somatizări și boli. M-a ajutat să iert multe nedreptăți care mi-au făcute din neștiință.

2020-05-09 10:43:07

Hiperintuitivii - Heidi Sawyer

O carte excelentă, care realmente face lumină în zonele adesea obscure ale propriilor intuiții, adesea negate și drastic călcate în picioare de cei ce nu le au. A fost o încântare să o citesc, încă reflectez asupra ei.

2020-05-09 10:28:07

Parinti in pragul crizei de nervi - Florence Le Bras

Cuprinde multe situații de care s-au probabil atât părinții cât și psihologii, precum și multe soluții. O carte foarte interesantă care poate inspira noi abordări ale situațiilor dificile.

2020-03-30 09:53:23

Dictionar Medical ilustrat 12 volume

Obișnuită cu dicționarele de tip ceaslov, m-am întrebat dacă am făcut o alegere bună. Dar cum mă interesa conținutul, m-am riscat. Nu pot pretinde că le-am citit în întregime, dar acolo unde am căutat lămuriri, erau destul de satisfăcătoare, iar împărțirea în 12 volume, le făcea destul de ușor de mânuit. Livrate într-o casoletă de carton cu mâner, sunt și foarte ușor de mutat sau transportat, calitatea hârtiei, imagisticii excelentă.

2020-03-30 09:53:23

Prieteniile toxice - Mireille Bourret

O abordare foarte interesantă a conceptului de „persoane toxice” (pe românește persoane „veninoase”, „otrăvite” sau așa-numitele „otrăvi”), în care aflăm că nu doar cei abuzivi și auto-suficienți sunt toxici, ci și pesimiștii, defetiștii sau cei care se victimizează mereu. Având în vedere că nu ne putem izola la nesfârșit pentru a evita asemenea interferențe nedorite, autoarea nu se limitează doar la explicarea și lămurirea acestor trăsături psihologice negative, ci ne previne și asupra impactului pe care îl pot avea asupra noastră, ne dă și soluții pentru nu deveni victimele lor.

2020-03-09 10:21:46

Codul emotiilor - Bradley Nelson

Nu este doar o splendidă teorie, ci o carte impresionantă prin simplitatea soluțiilor propuse, ușor de aplicat și de pus în practică. Pentru cei ce nu cred, pe YouTube există numeroase videoclipuri în care același Bradley Nelson exemplifică pe pacienți sau voluntari, toată expunerea și terapia din codul emoțiilor.

2020-03-09 09:51:46


sus
Feedback Wishlist
//