Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Craciunoteca
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

mirea lucia

0 aprecieri

11 review-uri

Review-uri

Pe fereastra - Julian Barnes

apreciez si citesc cu maxim interes literatura de cultura generala, cele care ne ofera date concrete despre multe adrevaruri DESPRE VIATA traita si simtita de cei ce au scris pentru noi, acei scriitori de marca care pentr noi, cititorii care ne imbogatim bagajul de cunostinte, dupa parcurgerea acestor pagini valoroase si ... frumoase.

2020-10-01 12:30:17

Intre viata si carti - N. Steinhardt

NICU STEINHARDT a frecventat cenaclul Sburatorul al marelui scriitor Eugen Lovinescu. Doar atat ! NU. Caci si el a fost scriitor, critic literar si eseist (vezi si citeste si"Intre viata si carti", jurist si publicist al acelei epoci foarte bogate si importante pentru cultura romana - cea interbelica si cea postbelica, atunci cand s-au scris carti de beletrista si de filozofie ce dau coordonatele, ca niste adevarate radacini, si culturii de astazi. Cititi cu interes tot ce a scris acest om al condeiului si al credintei !

2020-08-31 12:00:06

Creatorii. De la Chaucer si Durer la Picasso si Disney - Paul Johnson

Fara creatie, deci fara creatori NU putem fi o societate, o comunitate. Creatie este si folclorul, dar CREATORII celebrii au lasat opere pe care trebuie sa le cunoastem, viata lor activa a daruit omenirii lucrari nemuritaore sau evenimente care ne-au influentat si inca de mai influenteaza viata, in armonia ei, in rostul ei de fiecare zi.

2020-08-05 04:24:14

Zapping prin stiinte

acum, in aceasta perioada MAI ALTFEL decat pana acum, este indicat, tururor, orice vasta am avea, sa facem ZAPPING prin cultura generala, prin acumularile de pana acum ale noastre, confruntate "fatis" cu cele ale omenirii, la nivel de PANDEMIE INTELECTUALA, de buna cunoastere a lumii, cu frumosul si tainele ei, dezvaluite de stiinte, deci de semenii nostri. Ziceau latinii: "Nihil umani ... ", deci sa aflam cine suntem si ce am trait pana acum, caci astfel ne vom orienta cat de cat si pentru viitor. Spor la citit, in vacanta si in casa !

2020-08-05 04:09:14

Jurnale - John Fowles

Memoriile - jurnal sunt intotdeauna o lectura interesanta si bogata, prezentand nu numai date despre "erou", cel ce a facut insemnarile, ci despre tot ce l-a inconjurat, ca persoane si natura, in mediul lor si traind acele evenimente care au marcat vremea lor. A citi un jurnal, parcurgi o istorie vie, o viata, cu bune si cu rele.

2020-06-12 01:17:34

Lumea scrisa - Martin Puchner

LUMEA SCRISA trebuie citita de noi toti, caci din scris si din citit ne formam, de inobilam mintea si sufletul. Tot ce s-a scris are "miez", tot ce citim trebuie analizat si, nu in ultimul rnd, iubit, ca orice indrumator in viata.

2020-03-31 02:53:23

Baroque Pathways: The National Galleries Barberini Corsini i - Ostrud Westheider

fiecare album este o lectie de istorie, de istorie a artei, fara de care nu putem trai, adica nu poti deveni o persoana care poate si stie aprecia frumosul, talentul, munca pe care o depune artistul inobilat de harul maiestriei sale. Sunt multe muzee, colectii si colectionari care ne ofera prin imagini, posibilitatea de a ne bucura si noi de ceea ce este arta - tablou.

2020-03-31 02:53:23

Zapping prin cultura generala

e o culegere COMPLETA-MINUNATA de date de cultura pe care fiecare din noi ar trebui sa le citeasca si sa si le insuseasca ... la tinerete, chiar de pe bancile adolescentei.
cinste celor de ne-o ofera !

2020-03-12 11:36:46

Evreu fara frontiere Vol.1 - Tiberiu Roth

Cu stima si respect pentru cultura si implicarea totala a domnului Roth in viata noastra a brasovenilor, chiar si a celor ce nu fac parte din Comunitatea locala.
Aflandu-ne in luna februarie cand a fost si o zi aniversara, ii doresc scriitorului Tiberiu ROTH, "LA MULTI ANI, CU SANATATE !"

2020-02-27 02:36:23

Alexandrina Cantacuzino si miscarea feminista din anii interbelici vol. 2 - Anemari Monica Negru

A fi dedicat cu "trup si suflet" unei miscari feministe - internationale, asa cum a fost ca un viu exemplu Alexandrina Cantacuzino inseamna a-ti iubi cu adevarat aproapele, dedicandu-te ajutorarii si sprijinirii lui la nevoie, dar si ca prezenta activa mereu atunci cand se ivesc stringente nevoi de educare, de organizare sociala.

2020-02-27 02:21:23

Umbra victoriei - Victor Suvorov

E din ce in ce mai necesar sa cunoastem bine si in detaliu TRECUTUL nostru, al bunicilor si parintilor nostri. Fiecare pagina care contine "istorii" ADEVARATE trebuie citita cu atentie si a reflecta asupra informatiei pe care o contine. De foarte multe ori, ceea ce a trecut se intampla si in prezent, fie ca e vorba de oameni si/sau evenimente.

2020-02-27 02:21:23


sus
Feedback Wishlist
//