Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Card Cadou
Ebooks
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Ione H.

0 aprecieri

10 review-uri

Review-uri

Insula doctorului Libris - Chris Grabenstein

Este o pledoarie pentru citit, adresată atât copiilor de 9, 10 ani, cât și adolescenților. Cartea Insula Doctorului Libris te îndeamnă să îți dezvolți imaginația, să uiți de telefoane, de jocuri și de teme. Ar trebui să o citească orice copil. După parerea mea este o carte care poate fi inclusă în literatura obligatorie la școală, pentru că i-ar ajuta pe elevi să se apropie de lectură.

2020-04-21 11:43:03

Rosetta - Barbara Ewing

Mi-a placut mult cartea, insa trebuie sa va luati timp sa o cititi pe indelete. Povestea Rosettei va poarta prin Anglia anilor 1800, prin Franta lui Napoleon Bonaparte, prin Egiptul distrus de luptele dintre englezi si francezi.

2020-04-21 11:13:03

Camera rubinie - Pauline Peters

amera rubinie – Pauline Peters
Nu m-a impresionat foarte mult, mi-a fost destul de greu să o citesc pentru că nu îmi prea plac cărțile polițiste. Voi ține însă minte acest roman pentru că pe lângă dezvăluirea crimelor și a autorului acestora, am făcut o frumoasă incursiune în Anglia de la începutul secolului XX, am aflat despre lupta de emancipare a femeilor din aceea perioadă și despre acțiunile sufragetelor.

2020-04-03 01:00:06

Darul lui Jonas - Lois Lowry

Darul lui Jonas – Lois Lowry
Mi-a plăcut foarte mult această carte. O recomand nu numai adolescenților ci și adulților. Jonas este un copil care trăiește într-o lume perfectă în care toate sunt programate, de la naștere, la copilărie, la locul de muncă, pănă la moarte. Oamenii din comunitatea lui nu trebuie să își facă niciun fel de grij, viața trece pe lângă ei fără să poată decide asupra ei, dar acest lucru nu îî deranjează pentru că pur și simplu nu știu că viața poate și fi alfel. Jonas este cel care își pune întrebări și vrea să afle răspunsuri.

2020-04-03 12:00:06

eBook Domnul Ibrahim si florile din Coran - Eric-Emmanuel Schmitt

Domnul Ibrahim si florile din Coran - Eric-Emmanuel Schmitt
O carte de o sensibilitate aparte, despre pierdere și regăsire și mai ales despre iubire , dincolo de barierele religioase. Moise, Momo cum îl alintă domnul Ibrahim , este un copil care trăiește la Paris doar cu tatăl său. Lăsat singur, de un tată mai mult absent, Momo găsește prietenia și dragostea părintească în Domnul Ibrahim, un mic negustor de pe strada sa.

2020-04-03 11:53:26

Luminatorii - Eleanor Catton

Luminătorii – Eleanor Catton
O carte despre căutătorii de aur din Noua Zeelanda, acțiunea fiind plasată la mijlocul anilor 1800. Mai mulți bărbați încearcă să dezlege enigma morții lui Crosbi Wells. Fiecare are propriul interes pentru a afla cine l-a ucis pe căutătorul de aur venit din Anglia. O carte foarte voluminoasă și cu multă întrigă, care te ține în suspans. Din păcate însă, decizia editurii de a publica cartea într-un singur volum este una nefericită, deoarece caracterele cu care este scrisă cartea sunt foarte mici și este extrem de obositor pentru ochi. Poate într- noua editare se vor gandi sa cuprindă cele peste 700 de pagini în mai multe volume.

2020-04-02 04:23:23

Milarepa - Eric-Emmanuel Schmitt

Milarepa – Eric-Emmanuel Schmitt
Este o carte ușor de citit, cam cât ai savura o cafea dimineața devreme. Milarepa este marele yoghin tibetan care se arată în visele lui Simion, un bărbat care locuiește la Paris. In visul i se se arată un om, care ar putea fi chiar Simion, un om plin de ură care încearcă să omoare pe cineva cu un băț, un toiag. Pe parcursul cărții aflăm că într-o altă viață Simion a fost unchiul lui Milarepa, Svastika. Povestea celor doi, Milarepa și Svastika este presărată cu multe pilde, învățături.

2020-04-02 01:23:23

Teste de 10 minute - Clasa 2

Este o carte utila, chiar sunt teste de 10 minute. Singura problema este ca aceasta carte a fost editata in 2010 si nu are inmultirile si impartirile. Atunci nu se facea tabla inmultirii in clasa a doua ci in clasa a treia. Presupun ca ar fi mai utila pentru copiii din clasa I.

2020-03-30 01:00:07


sus
Feedback Wishlist