Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Noutati 2021
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Hincu Diana

3 aprecieri

27 review-uri

Review-uri

Regatul cetii si al furiei. Seria Regatul spinilor si al trandafirilor. Vol.2 - Sarah J. Maas

Și, continuând călătoria în lumea magică a acestei serii m-am așteptat ca acest volum să îmi schimbe părerea. Și a făcut-o, dar nu neapărat în bine. Da, am avut mai multă acțiune și un scop clar de data aceasta, o relație romantică care spre bucuria mea și-a creat o bază destul de stabilă, și câteva personaje noi pe care pur și simplu le-am adorat (Azriel, Amren și să zicem că și Cassian). Dar, și este un mare dar aici, în același timp au fost distruse două (aș putea spune chiar trei, dar în cazul celui de-al treilea să zicem că ar fi motivată schimbarea) personaje fără vreun motiv anume și am călcat în picioare baza menționată anterior imediat ce am trecut la pasul următor.
Nu pot să spun că recomand cartea asta dar sunt sigură că există multe persoane cărora le va plăcea. Totuși, dacă vreți să citiți o carte fantasy nu cred că este alegerea cea mai bună deoarece se bazează doar pe romance.

2020-09-06 03:29:30

O lume fara tine - Beth Revis

O lume fără tine este un roman psihologic în care urmărim povestea lui Bo, un tânăr cu superputeri care poate călători în timp și se antrenează la Academia Berkshire... sau un tânăr cu probleme mentale care nu mai poate să facă diferența între realitate și ficțiune. Acesta încearcă să își salveze prietena care a rămas blocată în trecut, nu s-a sinucis precum spun ceilalți. Sau poate că ei au dreptate?
O poveste care a fost fix pe gustul meu, totuși fără prea multă acțiune și în unele momente de-adreptul confuză.

2020-07-12 09:33:53

Cuvinte in albastru intens - Cath Crowley

Cuvinte în albastru intens este o carte pe care trebuie neapărat să o citești.
Încă de la început am fost pur și simplu fascinată de ideea acestei librării în care oamenii își lasă bilețele și vorbesc între ei. O carte plină de tragedie, tristețe, durere dar și iubire și fericire.

2020-07-12 09:18:53

Zambeste! - Raina Telgemeier

Zâmbește este o carte minunată care ne ajută să înțelegem că oricât de întunectă pare viața să fie, o rază de lumină tot o să apară la un moment dat și ne va ajuta să o străbatem.
A fost o lectură destul de ușăară, fiind o bandă desenată, și vă recomand din tot sufletul să o citiți.

2020-07-12 09:18:53

Moara cu noroc - Ioan Slavici

Moara cu noroc, o operă clasică a literaturii română, după care eu una nu prea mă dau în vânt. Totuși, în ciuda acestui lucru, am reușit să mă bucur de această carte. Limbajul mai greoi a cam fost o problemă, dar nu una care nu poate fi depășită după câteva pagini de lectură.
Povestea a fost destul de captivantă și bine construită, fiind p adevărată plăcere să aflu mai multe despre modul de viață al românilor din trecut.

2020-07-12 09:00:07

eBook Blestemul marii - Shea Ernshaw

Blestemul mării este o carte despre răzbunare, „magie”, iubire și trădare.
Povestea este destul de interesantă, dar sunt destul de sigură că se putea mult mai bine de atât, în schimb s-a bazat exagerat de mult pe așa zisa poveste de dragoste în loc să disece cât de mult posibil misterele blestemului și să îl pună pe acesta în evidență.
Nu am reușit să creez vreo legătură cu personajele și în majoritatea cazurilor mi se par destul de seci, fără pic de personalitate, doar niște marionete care urmează voia autorului.
Mie una mi s-a părut o carte destul de previzibilă, dar sunt în general o persoană paranoică deci este de înțeles acest sentiment. În orice caz, mi-a plăcut cartea și am petrecut niște clipe destul de frumoase citind-o și v-o recomand și vouă, fiind o lectură ușoară și relaxantă.

2020-07-12 08:48:53

Eu si Marley - John Grogan

Eu și Marley este o poveste simplă despre viață și ce contează cu adevărat în ea.
Pregătește-te să faci cunoștință cu Marley, unul dintre cei mai năzdrăvani și iubitori câini. Vei râde în hohote la văzul boacănelor sale, vei ajunge să îndrăgești și tu acest câine problematic, poate la fel de mult pe cât o fac și stăpânii lui.
Am adorat fiecare pagină a cărți plină de veselie și pe alocuri presărată cu tristețe și puțină isterie chiar..
V-o recomand din tot sufletul!

2020-06-29 09:32:45

Eu si Marley - John Grogan

Eu și Marley este o poveste simplă despre viață și ce contează cu adevărat în ea.
Pregătește-te să faci cunoștință cu Marley, unul dintre cei mai năzdrăvani și iubitori câini. Vei râde în hohote la văzul boacănelor sale, vei ajunge să îndrăgești și tu acest câine problematic, poate la fel de mult pe cât o fac și stăpânii lui.
Am adorat fiecare pagină a cărți plină de veselie și pe alocuri presărată cu tristețe și puțină isterie chiar..
V-o recomand din tot sufletul! (Și să nu uitați să vă uitați și la film după ce o citiți pentru că da, a fost ecranizată din fericire.)

2020-06-29 09:32:45

Miss Peregrine 1+2+3 - Ransom Riggs

Miss Peregrine este o serie inovatoare, care m-a surprins încă din primele pagini..
Povestea este interesantă și captivantă, deși am avut senzația de plictiseală în unele pasaje, probabil pentru că nu sunt obișnuită cu stilul puțin mai formal al autorului și pentru că acțiunea este puțin cam înceată(mai exact povestea noastră are loc într-o perioadă destul de scurtă de timp), tot am fost captivată de lumea copiilor deosebiți cu puteri miraculoase și care trăiesc în bucle din trecut și vă recomand și vouă această serie!

2020-06-29 09:17:45

eBook Studiu despre otrava. Cronicile din Ixia Vol.1 - Maria V. Snyder

Studiu despre otravă a fost o carte destul de bună. Mi-a plăcut foarte mult subiectul legat de degustătorul regal, antrenamentul și activitatea sa în principiu și cred că povestea ar fi trebuit să se bazeze mai mult pe acest lucru și să mai fie încărcată cu magie. Totuși, în ciuda acestui fapt găsești actiune din plin, chiar dacă majoritatea lucrurilor sunt previzibile după părerea mea, tot o să fi atras de lumea prezentată între paginile ei.
Personajele cu siguranță îți vor câștiga inima iar interacțiunea dintre ele este ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această carte.
(Este o alegere detul de bună pentru fanii TOG, fiind relativ asemănătoare.)

2020-06-29 09:17:45

Printul nemilos - Holly Black

Cartea asta este senzațională. Plină de acțiune, magie și întorsături de situație, presărată cu puțini fulgi de iubire, este o lectură perfectă pentru iubitorii de fantasy, care sunt sigură că se vor îndrăgosti atât de povestea în sine cât și de personajele acesteia.

2020-06-07 09:22:52

Secera - Neal Shusterman

Dacă sunteți fani distopii, vă recomand din tot sufletul minunăția asta, care după părerea mea este pur și simplu perfectă pentru oricine. Plină de suspans, ne prezintă cum ar arăta umanitatea la rangul suprem de dezvoltare (tehnologică). Povestea este destul de dură, dar înveți foarte multe din ea. Găsim acțiune din plin printre paginile ei și vă asigur că nu o să o puteți lăsa din mână până când nu o veți termina.

2020-06-07 09:22:52

Dispozitive infernale. Cartea a doua: Printul mecanic - Cassandra Clare

Cartea asta m-a lăsat fără cuvinte. Am trecut prin atât de multe stări când o citeam, am trecut de la râs în hohote la plâns, iar în final am ajuns cu inima frântă dar și zâmbetul pe buze. Este o continuare senzațională a seriei Dispozitive infernale și nu ai cum să o pui jos până când nu o termini.
Trebuie să citiți neapărat cartea/seria aceasta.

2020-06-07 09:22:52

Diabolica - S.J. Kincaid

Diabolica este o carte SF, si deși nu sunt un fan al acestui gen trebuie să recunosc că mi-a plăcut foarte mult. M-am aflat într-un suspans continuu și am iubit cartea asta din toată inima și v-o recomand.
În aceasta urmarim povestea lui Nemesis, o Diabolică a carei misiune este să o protejeze pe Sidonia van Impyrean cu prețul propriei vieți. În această lume educatia este împotriva legii, astfel tehnologia nu poate să fie îmbunătățita sau reparata, apărând complicații și un grup de "rebeli" care încearcă să reintroduca știința, printre aceștia numarandu-se și tatăl Sidoniei. Împăratul, pentru a-l pedepsi, îi porunceste să îi trimită fiica la curtea regală. Însă, Nemesis este trimisa în locul ei acolo, și trebuie să se dea drept fiica Senatorului și să salveze imaginea familiei. Acolo își face prieteni, dar și dușmani și trece printr-o mulțime de aventuri neasteptate.

2020-06-07 06:52:52

Cum sa spanzuri o vrajitoare - Adriana Mather

Cum să spânzuri o vrăjitoare este o carte minunată, plină de aventură, mister, magie, și de ce nu, și puțină iubire. Adriana Mather a făcut o treabă minunată, și abia aștept să fie tradus și volumul 2.

2020-06-07 06:52:52

Absolut tot - Nicola Yoon

Absolut tot, o carte minunată, cu o poveste simplă dar tot odată complexat, care ar trebui neapărat să se afle în lista voastră de lecturi. De ce? Pentru că, deși este o carte destul de liniara, fără prea multe întorsături de situație(ok, are câteva, dar nu sunt majore, cu putine excepții) această carte ne învață pe parcurs o adevărată lecție de viața (poate chiar mai multe), însă nu o sa dau exemple pentru ca nu vreau să vă stric lectura.

2020-06-07 06:52:52

Uimitoarea culoare de dupa - Emily X. R. Pan

Uimitoarea culoare de după este o carte minunată, care din păcate nu este prea populara. Aceasta urmărește povestea lui Leigh, care încearcă să dezlege misterul familiei sale, odată ce mama sa se sinucide. Ea are o relație mai distanta cu tatăl ei, deoarece călătorește mult, și cât despre bunici... Nici măcar nu i-a văzut vreodată. Ce sa mai spunem că s-a sărutat cu cel mai bun prieten al ei, Axel. Asadar, dupa moartea mamei, aceasta merge într-un final la bunici ei în Taiwan și încearcă să dezlege secretele trecutului lor.
Eu vă recomand această carte din tot sufletul, cred ca este pe gustul tuturor, și că putem învăța foarte multe din ea.

2020-06-07 06:52:52

Verity - Colleen Hoover

Verity este o carte plină de mistere și acțiune. M-am îndrăgostit de ea încă din primele pagini și am rămas captivată de poveste până când am terminat-o, dar și mult timp după finalizarea ei. O carte sfâșietoare dar care ne ajută să vedem că oricât de rea ar fi situația în care ne aflăm mereu există o parte plină a paharului pe care trebuie să ne concentrăm. Iar finalul cârții sunt sigură că o să vă dea mult de gândit.

2020-06-07 06:37:52

Miss Peregrine vol.2 - Orasul pustiu - Ransom Riggs

După cum mă așteptam, al doilea volum al seriei l-a întrecut pe primul. Personajele au devenit mai puternice, riscurile mai mari, obstacolele mai dificile. Aflăm mai multe despre lumea deosebiților și despre scopurile strigoilor iar acțiunea se găsește din plin.

2020-06-07 06:22:52

Confess - Colleen Hoover

Ca toate cărțile lui Colleen Hoover și aceasta prezintă o poveste tulburătoare de dragoste care are în fața ei o groază de piedici.
Mi-a plăcut foarte mult această carte, învăluită în mistere și durere, dar și în iubire și presărată cu câteva clipe de amuzament. Protagoniștii noștri au o groază de probleme, cauzate atât de ei înșiși cât și de persoanele exterioare, și am petrecut clipe de neuitat ”privind” cum aceștia încearcă să le rezolve .

2020-06-06 09:46:45

Vocea lui Archer - Mia Sheridan

Vocea lui Archer este pur și simplu o carte fenomenală.
Rar dau un rating atât de mare cărților romance, dar asta mi-a plăcut prea mult.
O poveste de dragoste între Bree, o fată care încearcă să fugă de trecut, și Archer, care și-a pierdut capacitatea de a vorbi într-un accident din copilărie și s-a izolat de lume din cauza asta. Ambii au un trecut dureros dar poate că împreună vor reuși să se ajute reciproc să își recapete încrederea în ei și în restul oamenilor.
Vă recomand din tot sufletul să citiți această carte, credeți-mă, nu veți regreta.

2020-06-06 09:31:45

P.S.: Imi placi - Kasie West

P.S. : Îmi placi este încă un roman marca Kasie West pe care pur și simplu l-am adorat.
Mi-au plăcut foarte mult personajele și cum au interacționat, iar de poveste ce să mai zic? O poveste de iubire presărată cu puțin mister, o veche rivalitate, muzică și multe alte încercări peste care protagoniștii noștri trebuie să incerce să treaccă.

2020-06-06 09:16:45

Caminul copiilor deosebiti. Seria Miss Peregrine Vol.1 - Ransom Riggs

Câminul copiilor deosebiți este o carte inovatoare, care m-a surprins încă din primele pagini.
Când am văzut pentru prima dată cartea trebuie să recunosc că am cam fugit de ea, pentru că această copertă fabuloasă este destul de sinistră, la fel ca majoritatea pozelor din ea.
Da, m-ați auzit bine, are poze. Poze reale din trecut. Iar pentru mine acest mic detaliu m-a făcut pur și simplu să o ador.
Povestea este interesantă și captivantă, deși am avut senzația de plictiseală în unele pasaje, probabil pentru că nu sunt obișnuită cu stilul puțin mai formal al autorului, tot am fost captivată de lumea copiilor deosebiți cu puteri miraculoase și care trăiesc în bucle din trecut.

2020-06-06 08:46:45

Spulbera-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.1 - Tahereh Mafi

Sinceră sa fiu, aceasta carte nu ma atrăgea prea mult, dar am citit-o la insistentele unei prietene. Încă din primele pagini, am realizat ca m-am inselat in privinta sa, pentru ca este exact genul de carte care mi-ar ajunge la inimă. De ce? Pentru ca abordeaza cam toate temele pe care pe mine ma interesează la o carte: descoperirea sinelui(ne este prezentat conflictul interior al personajului, care încearcă sa se accepte), evolutia personajelor(pe parcurs, Juliette reușește sa devină mai puternică, mai increzatoare, mai independenta) , un triunghi amoros , ficțiune iar lucrul care pe mine m-a atras cel mai mult este viziunea autoarei legată de viitorul planetei si al omenirii (cred ca acesta este un oarecare semnal pe care ar trebui sa il luam in considerare).
Eu una, nu am reușit sa pun cartea jos până cand nu am citit si ultimul cuvânt, pentru ca nu există momente plictisitoare, acțiunea te tine mereu intr-un ritm alert si te ține in suspans.
Un plus al acestei cărți sunt personajele, pe care nu ai cum sa nu le indragesti!
De asemenea, modul unic de a scrie al autoarei acorda acestei cărți o veridicitate aparte, pe lângă povestea pe care aceasta a conturat-o, formandu-se astfel o adevărată capodopera.
Va recomand tuturor sa cititi aceasta carte, deoarece dupa parerea mea, are câte ceva pentru fiecare cititor.

2020-06-06 08:46:45

Fluturi vol. 1+2 ed.2 - Irina Binder

Lucruri negative:
Sincera sa fiu, nu cred ca m-a enervat o carte mai mult decât aceasta. Iar totul din cauza personajului principal, care se plânge legat de Iubirea sa imposibila, care nu are niciun viitor pentru ca ea are principii si dorește sa nu ii raneasca pe ceilalți, dar asta este exact ceea ce face pe tot parcursul cărți.
Pur și simplu sunt prea multe lucruri contradictorii care te fac sa îți iesi din minți. Am izbucnit uneori in râs, din cauza ipocriziei personajelor.
Lucruri pozitive
Este o poveste destul de drăguță totuși, pe care însă nu o putem încadra unei anumite categorii de vârstă. Unele lucruri sunt puțin cam exagerate... Dar până la urmă este o carte, nu trebuie sa fie neapărat reale.
Este o lectură ușoară, care in ciuda caracterului neverosimil, reușește sa te atraga. Eu una aș putea sa spun ca urăsc această carte, dar probabil as minți, pentru ca până la urmă nu m-a obligat nimeni sa continui sa o citesc. Iar eu cred ca asta contează la o carte: sa te facă sa vrei sa intorci încă o pagină, până ajungi la final si îți doresti sa citești si următoarea carte.
In concluzie, nu stiu daca v-as recomanda sau nu sa o cititi, depinde doar de voi, si ceea ce cautati la o carte. Daca va plac cărțile despre o iubire imposibila, va invit sa o cititi, dar va previn ca s-ar putea sa fiti oarecum dezamăgiti, si nu neapărat de acțiune, ci de personaje.

2020-06-06 08:31:45

Toate drepturile rezervate - Gregory Scott Katsoulis

Toate drepturile rezervate este un roman care ne arată un viitor diform, dar foarte plauzibil, în care omenirea plăteşte un preţ mare pentru idei, nu pe obiecte, iar dreptul la liberă exprimare i-a fost suprimat.
Această carte prezintă o poveste fascinantă, pe care nu o vei putea abandona şi care îţi va sfâşia inima. Dar cel mai important lucru este că îţi va arăta cât de haotică ar deveni lumea dacă ne-ar fi luat dreptul de liberă exprimare.
Autorul Gregory Scott Katsoulis conturează cu măiestrie întreaga poveste, fiind atent până şi la cele mai mici detalii. Cartea începe cu trei pagini de Termeni şi condiţii de folosire, lucru specific tuturor lucrurilor din lumea prezentată. De asemenea, titlurile capitolelor sunt însoţite şi de un preţ de parcă autorul ar fi plătit pentru acele cuvinte, un alt lucru caracteristic acestui univers.
În concluzie, cred că această carte merită citită pentru că ne oferă o perspectivă nouă asupra lumii şi ne face să apreciem cel mai valoros lucru pe care îl avem în momentul de faţă, cel mai important lucru. Abilitatea de a comunica.

2020-06-06 08:31:45

Sa nu razi :(( - Raluca Feher

Să nu râzi este o carte sfâsietoare, personajul-narator având o viață dificilă, cu o mamă mult prea exigenta pentru care imaginea era totul (chiar daca era o deformare a realitatii). Diana, protagonista, își ia viața la un moment dat, dar nu înainte de a-i da unei prietene un stick ce conținea povestea vieții ei (ok, o parte din ea).
Mi-a plăcut destul de mult cartea, chiar dacă nu este o capodopera literară, are mult potential. Chiar cred că toata lumea ar trebui să o citeasca, pentru că poti desprinde o mulțime de lecții de viață din ea, și sunt sigură că o să vă regasiti intr-unul dintre personaje, chiar dacă doar într-un pasaj.

2020-06-06 08:16:45


sus
Feedback Wishlist
//